Sto se tice komplikacija, ja samo znam da nije dobro ici na komplikacije pa se vracat raditi jer se gleda samo isplacena placa od poslodavca, a ne i ono sto ti da HZZO.
Cure, koje dezice koristite za ispod pazuha? ja Koristim NIVEA powder touch i jutros malo gledam sastav i nista mi se to ne svidja.
p.s.
prijavljujem uspjesan pregled, sljedeci je 10.02. :)
za 2 tjedna na oggt i vadjenje krvi.
Trazila sam ga preporuke za zeljezo i kalcij uz Elebaby koje pijem, ali ne zeli mi nista davati, kaze da jedem, a ja nikako da to mlijecno malo konkretnije pojedem! Procitala sam da je sezam dobar tako da cu od danas jesti zlicicu sezama
E sad, ovo što kaže Mellorine, ne znam dal se dijeli s brojem sati koje si stvarno radila ili s brojem radnih sati u mjesecu 😕
Evo ja vam znam reci, znaci uzima se prosjek 6 placa kod poslodavca i to se zbraja i nakon toga se zbraja broj radnih sati u mj (160,168,) ovisi kolko koji mj ima radnih dana i onda vam se taj iznos placa dijeli sa zbrojem sati i dobije se kolika je satnica (24,25,28kn) ovisi kolika vam je placa, i toliko kolko dobijete satnicu pomnozi se sa brojem sati i onda dobijete prosjek, evo moj primjer moja placa je izmedu 4500-5000 ovisi o nocnim smjenama, nedjeljama i praznicima i prosjek mi ispada nekih 4700 i nest sitno, nadam se da sam pomogla 😁
Da, jasno mi je to sve.. al ovo za lipanj sam dobilla pola plaće..pa ako mi to uđe u prosjek s punom satnicom mi nije nikako ok..ma da opet mi je logičnije da uđe satnica koju sam odradila, jer ostatak sam bila na bolovanju koje mi je hzzo isplatio.. al koliko sam računala bi mi razlika bila oko 200kn mjesečno, uđe li mi prosinac ili ne.. nisu to neki veliki novci, al opet..
Godišnji sam potrošila sad sve za ove blagdane.. vidjet ću što će dr sutra na pregledu reći.. ako je sve ok i dalje, možda produžim raditi do veljače ili sve dok ću jaknu moći zakopčati
Malina08 čestitam na dobrom pregledu!
E zene sta bih mogla uzeti za grlo?Od sinoc me boli bas najgore je po noci
Po dani i nije toliko ali boli me
Sta smijem uzeti imal neki sprej a da nije stetan?
Malina, ja koristim Borotalco sa zelenim čepom, nemam pojma za sastav, ali ruku na srce svi "prirodni" koje sam koristila nisu apsolutno ništa pomogli. Ovaj mi je super.
Muku mučim doduše koji dezić dati kćeri na korištenje, ona je u pubertetu i jako se znoji. Svašta smo isprobale, prirodne, bez aluminijskih soli, ali kad to stavi kao da i nije ništa stavila. Dala sam joj da isproba ovaj moj i on naravno pomaže, a koliko je zdravo...ne znam šta bih rekla
Cure evo nas u 7.om mjesecu 😍 bila na pregledu , cura ima 1200 grama 🙈 sve ok 🧚♀️
https://ibb.co/hYhGRFK 🤭
Brankica super za pregled, ja idem sutra, moja bi mogla biti oko kilu i pol prema tome, vidjet ćemo, samo da je sve ok 🙏
Brankicasuper za pregled, ja idem sutra, moja bi mogla biti oko kilu i pol prema tome, vidjet ćemo, samo da je sve ok 🙏
Samo da je sve ok 🙏 ali ak sam ja debela mora i nje biti 😂😂😂
Da, jasno mi je to sve.. al ovo za lipanj sam dobilla pola plaće..pa ako mi to uđe u prosjek s punom satnicom mi nije nikako ok..ma da opet mi je logičnije da uđe satnica koju sam odradila, jer ostatak sam bila na bolovanju koje mi je hzzo isplatio.. al koliko sam računala bi mi razlika bila oko 200kn mjesečno, uđe li mi prosinac ili ne.. nisu to neki veliki novci, al opet..
Godišnji sam potrošila sad sve za ove blagdane.. vidjet ću što će dr sutra na pregledu reći.. ako je sve ok i dalje, možda produžim raditi do veljačeili sve dok ću jaknu moći zakopčati
Malina08 čestitam na dobrom pregledu!
Upadam al na zimskima dam dezurna šalteruša 😂Ne znam gdje radis i kiliko su ti ok u firmi al imala sam identicnu situaciju i pitala sam za prosjek hoce mi kvariti i rekli su da nece ni ukljucivati taj mjesec nego drugih 5.
Malina,ja koristim Borotalco sa zelenim čepom, nemam pojma za sastav, ali ruku na srce svi "prirodni" koje sam koristila nisu apsolutno ništa pomogli. Ovaj mi je super.
Muku mučim doduše koji dezić dati kćeri na korištenje, ona je u pubertetu i jako se znoji. Svašta smo isprobale, prirodne, bez aluminijskih soli, ali kad to stavi kao da i nije ništa stavila. Dala sam joj da isproba ovaj moj i on naravno pomaže, a koliko je zdravo…ne znam šta bih rekla
Evo pronašla sam u Bipi ovaj i kupila http://www.dearskin.me/2016/01/cl-dezodoransi-bez-stetnih-sastojaka/ navodno ima i u DM. Pa cu vidjeti kroz par dana kakav je tocno. Ne sadrzi aluminij, cink, alkohol, konzervanse, parabene i sto li vec...
brankica09 - cestitam na urednom pregledu <3
Sortiraj odgovore
Najstariji