Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    07. Siječanj 2020. 17:56

Cure,oprostite sta upadam,ali imam pitanje o cerviksu tj. uscu maternice.
    Zanima me sto znaci uloziv do unutarnjeg usca?
    Zar nije tu bitno naglasiti koliko ulozi,vrh prsta,prst i sl.
    To mi nije jasno.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

07. Siječanj 2020. 18:28

Koliko preslatke robice i stvarčica i trbuščića 😍
    Ja bih najrađe sve ispocetka uzimala, ali kako imam sve od prve curke moram se suzdrzati i vidjeti hoce li se poklopiti zimsko/ljetna robica. Za izlazak sam isto planirala 56 br a to mi je prva nosila sa 5/6 mjeseci dok je imala, tako da u biti sto sam i mislila da znam o velicinama mozda ipak neznam 😂
    Od kozmetike se meni najbolje pokazao Hipp, vlazne isto samo kad smo negdje, a za kod kuce papirnate one u kutiji i topla voda.
    Prije mi je puno bolji bio babybonus od dm-a i uvijek bi iskoristila onaj kupon od 15% na ukupnu kupnju i jos ostali popusti iz knjizice i na kraju iznos od 600 platim 400. Netko je napisao da nije iskoristio kupon 2+1 jer je vec tako bilo, ali treba pitati i probati na blagajni jer meni su nekad tako stvari ispadale da su mi nakraju dvi stvari gratis, znaci prosao bi i kupon i njihova akcija. Pelene sam isto uvijek uzimala kad je 2+1 akcija i onda jos u knjizici popust bude i sve prođe tako da se stvarno moglo ustediti. Malo sam se previse raspisala 😂 ali volim podijeliti uvijek tako neke sitnice koje saznam nekome mozda koriste ko meni 😀

Fever
    07. Siječanj 2020. 20:03

Ja isto planiram doma one velike kockaste blazinice i vodu, u nuzdi i zurbi vlazne, tak mi nebitno koje, koje budu na popustu uzet cu. 
    Sto se tice kreme za guzu uzet cu pavlovicevu ali u bosni cim bude netko od mojih isao tamo je 6 maraka.

It’s a baby boy💙

Boa35
    07. Siječanj 2020. 20:40

Hvala vam svima! 
    Da, inače radim te dudice.. kad kupite materijal sve zajedno ne dođe iznad 10kn (bez dude varalice, nju sam dobila).. u svakom repromaterijalu imate tih perlica i kopči 😊
    Ime za bebolinu je morsko, otočani valove zovu marete, tako je da je Mareta zapravo val 🤗 
    Preeeedivne su vam stvarčice za bebe 😍 ja bih svaki tjedan išla u shopping.. 🙈 svaki pit mužu kažem, mislim da je to to, da nam više ništ ne treba..i onda prođe par dana i ja kupim opet neku sitnicu! 🤦 
    https://ibb.co/x6nJXZW
    Ja kupila danas torbu, mislim da će mi ono osnovno stati unutra, a dalje će mi muž nositi ako će mi što naknadno trebati. 

07. Siječanj 2020. 21:22

Joj super su vam stvarcice svima 😍
    Karla,torba je zakon,gdje si uzela?

Boa35
    07. Siječanj 2020. 21:34

malina08

Dolje u importaneu, viktor se zove dućan. 
    Sad imaju popuste do 50%. Imam doma samo velike kofere, a ovo će nam poslužiti i kasnije..

• Minnie255
    07. Siječanj 2020. 22:36

Evo curke da se i ja javim bila danas na kontroli,sve je u redu samo mi od danas konacno racuna termin po uzv sto je 8.4 umjesto 2.4 tako da ja opet na 27😂nikako prebacit broj i imamo 940 grama 😀 a ja plus 7 kg nadam se da necu bas dobit jos previse do kraja i super sto mi od zadnje kontrole nalaz isti uloziva za vrh prsta s obzirom da imam cesto bh kontrakcije

brankica09
    07. Siječanj 2020. 23:06

Karla89

malina08

Dolje u importaneu, viktor se zove dućan.
    Sad imaju popuste do 50%. Imam doma samo velike kofere, a ovo će nam poslužiti i kasnije..

Karla divno ime 🥰

Tina1803
    08. Siječanj 2020. 06:30

Jutro svimaa, evo mi dogurali do 30.tjednaa💪👶🏻

Boa35
    08. Siječanj 2020. 06:34

Minnie čestitam na urednom pregledu! 🥰
    Tina bravo!! 🤞 Da i dalje bude sve ok! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.