Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    08. Siječanj 2020. 14:07

Hvala draga 😘 bas ću pogledati!
    Vezano za OGTT. Skoro sve cure samnom u bolnici su dobile vise kg od mene koja nosim blizance a ja jedina ima dijabetes tako da nemam pojma. Uglavnom htjela sam reci da je ne mora biti nikakvih simptoma a da imate secer. 
    Sad kad vratim film unatrag, recimo bebe su bile uvijek malo vise od prosjeka tako da je ginekologu i to mogla biti jedna indikacija za gestacijski secer. Ako vas šalju, odite!
    Neka vam ne bude teško. To nije nimalo bezazleno stanje u trudnoći. 
    Da, i nema veze s time jedete li ili ne slatko i kolače. Ja nikad nisam bila ljubitelj slatkog pa evo opet.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    08. Siječanj 2020. 14:09

Hvala Malina08 😘 idem sad malo proskicati po stranici.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Tina1803
    08. Siječanj 2020. 14:13

Lilypie

Vezano za OGTT. Skoro sve cure samnom u bolnici su dobile vise kg od mene koja nosim blizance a ja jedina ima dijabetes tako da nemam pojma. Uglavnom htjela sam reci da je ne mora biti nikakvih simptoma a da imate secer.
    Sad kad vratim film unatrag, recimo bebe su bile uvijek malo vise od prosjeka tako da je ginekologu i to mogla biti jedna indikacija za gestacijski secer. Ako vas šalju, odite!
    Da, i nema veze s time jedete li ili ne slatko i kolače. Ja nikad nisam bila ljubitelj slatkog pa evo opet.

Ja sam pitala i svoju ginekologicu i doktoricu u bolnici koja me operirala - i nijedna nije vidila potrebu da me se šalje na to. I meni isto nema logike da me nisu slali jer trudnicki dijabetes nema veze s genetikom, pretiloscu itd. Isto kao i visoki tlak kod trudnica - zene nikad u zivotu imale visoki tlak niti im itko u familiji ima pa dobiju preeklampsiju...tako da ne kuzim zasto mi nisu uradili tu pretragu

Fever
    08. Siječanj 2020. 14:37

Skoljka, ok su mi i te iz ljekarne, bitno da su masne :-D
    Ali pavlovicevu i osobno volim pa mi je nekak najdraza. Dobila sam i u dm paketu za trudnice neku, zaboravila cija je, pa cu i nju isprobati :-D

It’s a baby boy💙

08. Siječanj 2020. 14:38

ni mene jos nije slao na oggt, sutra imam redovni pregled pa cu cut novosti!

Boa35
    08. Siječanj 2020. 14:39

maybaby

Prijavljujem uredan pregled koji je bio jučer.
    Saznala sam spol..bit će mala curica
    Teška trenutno 570g
    Osjetim je u zadnje vrijeme pomalo iznad pupka s lijeve strane. Muž prvi put osjetio pod rukom udarac blagi neki dan.
    Radost!!!

Odlično! Čestitam na curici
    Joj, kad se samo sjetim te sreće kad bi osjetili udarac pod rukom..hehe
    A sad se "svađam" s njom koliko me lupa u rebro valjda

Corinne
    08. Siječanj 2020. 14:50

Ja sam jucer bila na pregledu, sve je super. Doktor je pokusao uloviti neku dobru slikicu, ali mali bebolinac se toliko vrpoljio da nije uspio  I da, poslao me na oggt u sljedeca tri tjedna, nisam pitala razlog, shvatila sam da je to neki rutinski pregled za sve. Inace mi je secer u krvi na posljednjem vadenju krvi bio ispod granice, a do sad sam dobila 7 kg, pa ne znam jel to puno ili malo, i na temelju cega je odlucio poslati me na oggt. Kako god, ja volim raditi te testove  pa se ne bunim. 

08. Siječanj 2020. 14:57

Ni mene moja nije slala na ogtt, a vjerujem da bi se vidjelo po glukozi u krvi ako je povisena, isto i ako je bebica veca moze biti znak, a i nemora. Znam da nekibsalju pod obavezan pregled, a neki ne pa ko ce im znati.

Tina i Lilypie ma vi ste super dogurali i samo tako nastavite, svaka cast sto izdrzavate to lezanje. A sto se tice Petrove i prehrane, uh nesmim se ni previse zaliti ok je za bolnicku hranu ali sam se ja tamo udebljala jer sam jela kruh uz sve tj ako mi nesto nije odgovaralo jela bih kruh koji se dobije skoro uz svaki obrok 😂 nakon pocetnog manjka kila ja sam otisla sa viskom, uvik naopako 😂

brankica09
    08. Siječanj 2020. 15:11

Lilypie

Lilypie s obzirom da sam cuvala 4 para blizanaca , stavit cu ti link kakva su oni imali kolica 🙈 svi su imali ista , a obzirom da kad si sam a njih je dvoje najlakse je u kolicima, pogotovo jer ne prohodaju u isto vrijeme pa 🙈 uglavnom lagana su, i prolaze svuda jer su nevjerojatno uska mi smo svuda prolazili s njima , tako da ti to mogu garantirat 100 %
    Cjenovno su skupa , da , ali ja da imam blizance kupila bi njih 🙈
     https://ibb.co/f8pgWh1 
    I bravo na pregledu 🤩

• monalisa
    08. Siječanj 2020. 15:54

Hvala svima na odgovorima 😁
    Maybaby cestitam na urednom pregledu i na curici 😊😊 
    Lily bitno da sve prode kak treba, a za kolica imas vremena da jos pogledas i na kraju upikiras ona koja budu bas kakva si zamislila, sretnoo 👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.