Jutro svimaa, evo mi dogurali do 30.tjednaa💪👶🏻
Bravo draga 👏 Još malo i na cilju smo 😘
Meni su danas ponavljali krvnu sliku i CRP. Opet sam sama u sobi i dogovorila sam sa sestrom da me tako i ostave sve dok nije bas gužva jer je odjel poluprazan.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Meni su danas ponavljali krvnu sliku i CRP. Opet sam sama u sobi i dogovorila sam sa sestrom da me tako i ostave sve dok nije bas gužva jer je odjel poluprazan.
Daa, jos malooo🥳😍 Meni svaka 2 tjedna vade kks i crp i rade briseve. Ja kad sam bila u bolnici zadesile me super cimerice. Bile smo najglasnija soba na odjelu, stalno pricale 😁. Dvije su vec rodile svoje bebice a jedna je sve isto kao ja, serklaza i isti tjedni trudnoce i odbrojava kao i ja 😊 zna se išta za curu koja je rodila mrvicu?
Daa, jos malooo🥳😍 Meni svaka 2 tjedna vade kks i crp i rade briseve. Ja kad sam bila u bolnici zadesile me super cimerice. Bile smo najglasnija soba na odjelu, stalno pricale 😁. Dvije su vec rodile svoje bebice a jedna je sve isto kao ja, serklaza i isti tjedni trudnoce i odbrojava kao i ja 😊 zna se išta za curu koja je rodila mrvicu?
Nazalost ništa ne znam za nju. Jučer sam bas pitala sestru, kaže ne zna, nije bila gore.
Meni je tako prva cimerica tu bila super. Bas smo se ispričale 😁 Ostale 4 koje su dolazile nisu željele kontakt pa je bila neka neugodna situacija. S time da ja ne smijem iz kreveta ni u wc pa mi je naravno draže da sam sama nego da netko pilji u mene dok obavljam u kahlicu 😬
Sara & Nora 💞
Evo i vama se približava okruglih 30 🥰
🤞 Za dobre nalaze i držite se! 😘
Karla super, možda se na porodiljnom poigram i ja s tim
imam toliko planova kaj ću sve na porodiljnom da već vidim da neću ništa na kraju
Tina, Lilypie bravo, tjedan po tjedan rastete
Jutro 🍵
Tina 🥳 ma bravo draga, cestitam, samo hrabro i pozitivno, kad imas kontrolu, Vaki nam ne stize pisati preglede i termine pa nemogu upratit, znam da si svaka 2 tjedna
Karla imam i ja torbu taj model samo neznam jel ista velicina, pa se mislim da li nju ili onaj mali kofer 🤷🏻♀️
Minnie super za dobar pregled, i bebac dobro napreduje. Uzv po mjerama bebe odredjuje termin, po njemu sr do kraja to moze mijenjati, al ja se drzim ovog svog termina😅
Lily 💪🏻 jos koji dan pa ste i vi curke okrugle, kolike su sad? Jesi ti uspjela ista pripremiti, sjecam se da si uzela krevetice, ali ostalo...? Ili si nekog zaduzila?
Fever jel mislis na onu kremu Pavloderm zuto pakiranje, beba na slici? Moja mama zivi u Sa i svaki put kad dolazi donese mi jedno pakiranje kao za ruke da imam, ona je za to koristi 🙈, al stvarno je dobra krema, i ona veli da je to najbolja krema za bebe.
Lilypie mogu misliti kako ti je kad ne smijes ni na wc...ja smijem samo na wc a i dalje mi je koma jer trbuh raste, sve me zivo boli kako god da se namjestim, naopačke stalno ležim🤦♀️ a ti jadna ne smiješ uopće ustajati...tako da super dok nema puno pacijentica pa barem imas koliku toliku privatnost u sobi
Krvna slika i CRP super! Doktor je jako zadovoljan i kaže da ćemo izgurati 💪
Sara & Nora 💞
Jutro 🍵
Tina 🥳 ma bravo draga, cestitam, samo hrabro i pozitivno, kad imas kontrolu,Vaki nam ne stize pisati preglede i termine pa nemogu upratit, znam da si svaka 2 tjedna
Karla imam i ja torbu taj model samo neznam jel ista velicina, pa se mislim da li nju ili onaj mali kofer 🤷🏻♀️
Minnie super za dobar pregled, i bebac dobro napreduje. Uzv po mjerama bebe odredjuje termin, po njemu sr do kraja to moze mijenjati, al ja se drzim ovog svog termina😅
Lily 💪🏻 jos koji dan pa ste i vi curke okrugle, kolike su sad? Jesi ti uspjela ista pripremiti, sjecam se da si uzela krevetice, ali ostalo…? Ili si nekog zaduzila?
Fever jel mislis na onu kremu Pavloderm zuto pakiranje, beba na slici? Moja mama zivi u Sa i svaki put kad dolazi donese mi jedno pakiranje kao za ruke da imam, ona je za to koristi 🙈, al stvarno je dobra krema, i ona veli da je to najbolja krema za bebe.
Nismo bile na novom UZV još pa ne znam koliko smo se zbucale 😍 Sobica je gotova, nešto odjeće smo već tad nabavili. Ostalo je kadica, vreće za spavanje i tetra pelene. Ti će suprug tako da nije problem. Znala sam ja sto me čeka s blizancima zato smo mi požurili sa sobom. Da smo slušali moju mamu i svekrvu kako je to prerano, sad bi imali problem 😄
Sara & Nora 💞
Da, kolica i sjedalice još uvijek nismo nabavili 🤨 To će biti u zadnji čas. Lako za sjedalice ali kolica mi se nisu ni jedna svidjela. Na kraju će bit da ću kolica poslije poroda tražit.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji