Ps. Bebu ce vam u sjedalicu smjestiti sestra u bolnici koja ce vas otpustati. Ja sam prvo rodila na sv. Duhu, drugo cu isto. Oblacite bebu u poseboj sobi i tamo je sestra stavlja u sjedalicu i tata nosi u auto.
U kojoj cete bolnici radati? Imate li vec ime?
Ja ću u vinogradsku.. ide li još koja tamo?
.
Nego, da vam se pohvalim što sam jučer napravila..
https://ibb.co/9Hk4qdR
koliko sam ih već do sada napravila… napokon je i moja došla na red
Preslstkaaa je😍🤗
Ja cu u vinogradskoj
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Bejbe divan trbuscic😊
Ajde stavi Monalisa😉
Narucila sam inhalator ne aspirator🙈
Hehe ajde budem u subotu kad bude okruglih 20 🙈😅
Corinne čestitke na dobrom pregledu! Tako i moja na zadnjem nije se dala slikati nadam se da će ovaj put surađivati.
Jahanara i Bejb1 preslatki su vam trbuščići samo nek rastu!
Aaaaeee2eew2 držimo fige za dobar nalaz.
.
Ja sinoć pekla kiflice s pekmezom i nutelom, jer su mi se uužasno jele.. i naravno da sam zažalila.. žgaravica me mučila cijelu noć.. brzo sam zažalila..stvarno ne smijem ništa jesti iza 19h..
Jutro cure....
Ja svaku noć sve lošije spavam, kako se namjestiti??? Na leđima ne mogu disat, na desnoj strani me sve pokoči, na lijevoj nekako ali vrlo kratko. Izluđuje me žgaravica po cijele božje dane. I noći ne jedem poslije šest ali to pomaže malo do ništa, a jučer sam bila toliko gladna prije spavanja i pri ruci su mi bili keksi. Naravno da sam se nažderala, krasno i za šećer i onda cijelu noć parade. Želudac mi je u grlu, kiselina žari, pila sam reflustat, dizala se....uf baš mi je nekako svega preko glave, jedva čekam da vragolanka izađe na svjetlo dana
Hvala curke :)
Ja jos nisam vadila secer, ali budem na slijedećem pregledu, kod mojeg ginica je to obavezno.
Koliko slatkih trbušćića 😍 evo i moje okruglice 😀
https://ibb.co/hKvf3Hd
Karla joj ja bi sad za dorucak tih tvojih kiflica, ja sam se sinoc najela kruha i lino lade i to puno previse 😂
Sad pise kao da je normalno da dobivamo i do pola kile tjedno ja cu toliko dobivati dnevno ako nastavim ovako jesti.
A imam osjecaj nekako kao da ce me zgaravica pocet zezat i onda ipak ne.
Ja najbolje spavam na desnom boku, a pokusavam i na lijevom, ali nekako imam osjecaj da sam budna dok sam na lijevom i da tad nist nespavam, na leđima izbjegavam premda mislim da bih mogla da mi ne smeta jos.
Karla joj ja bi sad za dorucak tih tvojih kiflica, ja sam se sinoc najela kruha i lino lade i to puno previse 😂
Sad pise kao da je normalno da dobivamo i do pola kile tjedno ja cu toliko dobivati dnevno ako nastavim ovako jesti.
Ja najbolje spavam na desnom boku, a pokusavam i na lijevom, ali nekako imam osjecaj da sam budna dok sam na lijevom i da tad nist nespavam, na leđima izbjegavam premda mislim da bih mogla da mi ne smeta jos.
Bome smo se sve lijepo zaokružile s trbusima! Ja imam osjećaj da je moj svaku večer sve veći i veći
Mene i jutros žgaravica zeza..sve se mislim da mi nije od čaja s limunom što popijem kad dođem na posao,,tj. od limuna, ne znam.. tamanim bademe, pa popusti malo.
Meddle0407 probaj si ispod jastuka na kojem spavaš staviti još jedan.. meni to pomogne kad legnem.. nije mi predebelo, a opet nisam vodoravno jako, pa mislim da mi to barem malo ublaži žgaravicu.. al ja se ne smijem okrenuti na lijevi bok ili leđa..odmah mi je sve u ustima, fuj.. tak da se pokočim jer spavam na desnoj strani stalno..
.
Kalkuliram do kad ću raditi
45 dana prije porodiljnog mi spada 09.02.. ako idem na komplikacije krajem siječnja, plaća iz prosinca mi ne ulazi u prosjek za porodiljni, a na ta plaća mi je s većim koef.pa je i iznos nešto veći.. sad ne znam koliko će mi to smanjiti/povećati primanja.. a opet u 6.mj sam radila sva tjedna, a dva tj bila na kompl.zbog spontanog.. i taj drugi dio mi je HZZO isplatio..jel se i to gleda? jer firma mi je samo pola plaće isplatila za onaj dio kad sam bila na poslu.. ima li koja od vas kakav pametan savjet??
Ja najbolje spavam na desnom boku, a pokusavam i na lijevom, ali nekako imam osjecaj da sam budna dok sam na lijevom i da tad nist nespavam, na leđima izbjegavam premda mislim da bih mogla da mi ne smeta jos.Bome smo se sve lijepo zaokružile s trbusima! Ja imam osjećaj da je moj svaku večer sve veći i veći
Mene i jutros žgaravica zeza..sve se mislim da mi nije od čaja s limunom što popijem kad dođem na posao,,tj. od limuna, ne znam.. tamanim bademe, pa popusti malo.
Meddle0407 probaj si ispod jastuka na kojem spavaš staviti još jedan.. meni to pomogne kad legnem.. nije mi predebelo, a opet nisam vodoravno jako, pa mislim da mi to barem malo ublaži žgaravicu.. al ja se ne smijem okrenuti na lijevi bok ili leđa..odmah mi je sve u ustima, fuj..tak da se pokočim jer spavam na desnoj strani stalno..
.
Kalkuliram do kad ću raditi
45 dana prije porodiljnog mi spada 09.02.. ako idem na komplikacije krajem siječnja, plaća iz prosinca mi ne ulazi u prosjek za porodiljni, a na ta plaća mi je s većim koef.pa je i iznos nešto veći.. sad ne znam koliko će mi to smanjiti/povećati primanja.. a opet u 6.mj sam radila sva tjedna, a dva tj bila na kompl.zbog spontanog.. i taj drugi dio mi je HZZO isplatio..jel se i to gleda? jer firma mi je samo pola plaće isplatila za onaj dio kad sam bila na poslu.. ima li koja od vas kakav pametan savjet??
Ja mislim da ti ovo od 6 mj nemoze smanjiti jer ti naknade od hzzo ne ulaze u prosjek, a nema veze sto ti taj mjesec nije puna placa jer se racuna po satnici, ali ti zato ovo od 12 mjeseca ako ti je bila veca placa moze povecati malo prosjek, najbolje mozda da otvoris 1.2. komplikacije, ali ako netko zna tocnije neka se javi
Slatki trbuščići 🙂
I moj je svakim danom sve veći, a bome i kile idu gore, nadoknadila sam onih prvih 12 tjedana s jedva kilom dobivenom, morat ću počet pazit malo, stvarno jedem svašta i stalno 🙉
Karla i ja sam jučer imala želju za lisnatim s linoladom, isto navečer pekla 🙊
Nemaš godišnjeg pa da njega koristiš u prvom? Tak da ti uđe u prosjek?
Računaš isplate u zadnjih 6 mjeseci i podijeliš s brojem radnih sati, onda ti hzzo isplaćuje za pojedini mjesec broj radnih sati puta izračunati satnicu.
Probaj izračunati pa vidi kolko ti se što isplati. A ako ti je povećanje samo za 1 mjesec ne znam dal će to bit velika razlika, naravno ovisi koliko je veliko povećanje 😁
Ali ti ovo za hzzo, mislim da ulazi samo plaća poslodavca i da će ti to utjecati na prosjek. Ali to treba provjerit s hzzom najbolje.
E sad, ovo što kaže Mellorine, ne znam dal se dijeli s brojem sati koje si stvarno radila ili s brojem radnih sati u mjesecu 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji