Hej cure! Ja sam sad u 27. tj i na zadnjem pregledu mi je receno da sam uloziva za vrsak prsta i da je cerviks malo omeksan. Ima li koja slicnu dijagnozu ili iskustva? Moram mirovati, ali ne strogo. Kontrola za 4 tj...
Inace u zadnje vrijeme osjecam blage bolove u donjem dijelu trbuha i ponekad pritisak dolje kad stojim, znaju me boliti i prepone. Ponekad kriza. Je li i vama nekad tako?
Hej cure! Ja sam sad u 27. tj i na zadnjem pregledu mi je receno da sam uloziva za vrsak prsta i da je cerviks malo omeksan. Ima li koja slicnu dijagnozu ili iskustva? Moram mirovati, ali ne strogo. Kontrola za 4 tj…
Kiki,ja imam isti nalaz od 14.tjedna trudnoce (koji je btw naaaajnormalniji na svijetu za viserotku) i isto sam dva puta mirovala za nis. Nepromijenjen nalaz eto me 36tt. Dok cerviks nije alarmantno skracen, T oblika po meni slusaj tijelo,normalno se ponasaj,odmaraj kad imas priliku i ne dizi djecu tj izbjegavaj maksimalno.
Inace u zadnje vrijeme osjecam blage bolove u donjem dijelu trbuha i ponekad pritisak dolje kad stojim, znaju me boliti i prepone. Ponekad kriza. Je li i vama nekad tako?
E tocno je i meni tako, meni je rekel gin da moram mirovati ne strogo ali kad osjetim pritisak da legnem jer mi je posteljica i beba nisko, uz mirovanje i obavezno moram piti magnezij
Neverland građevina, a radim u vodnom gospodarstvu.
Tako da ima materijala za učenje, boli glava! 🙉
.
Moje vaganje danas +8,5kg 🙊🤦
Ja se svaki put čudim, kako, gdje su te kile..bit će bebolina raste ko gljiva unutra.. ako će do kraja biti tako oko 300-500g tjedno i nije to tak strašno..mada nebi baš do 15kg htjela doći..opet cure koje su se udebljale do 15kg uglavnom su većinu izgubile nakon poroda, ostatak kroz par mj.. valjda ću i ja tako..još mi se i sestra udaje krajem 5.mj..zajedno su 7god i baš sada dok ću ja bit najdeblja ona planira svadbu 🙈🤪
Nemam iskustva s tom dijagnozom, ali isto mi pritisak zna biti kad dugo stojim na mjestu (tipa kad kuham ili kod jaaako spore šetnje).. onda sjednem i odmorim i bude kroz koju min lakše.
Pretpostavljam da nije ovo što si uloživa i da je cerviks malo omekšan i nije toliko strašno, jer da je rekli bi ti da strogo miruješ.. a to je ležanje i dizanje samo na wc.. vjerujem da će sve biti u redu! 🤞😊
.
Nego, zaboravila napisati u prošlom postu da od sinoć službeno ne vidim đurđu 🙈🤪😆 za sljedeći pregled će depiliranje s ogledalom biti, hahaha! 😂😂😂
Cure hvala puno na odgovorima. Ja sam inace prirodni panicar pa sam od doktorice otisla sasvim cool, a onda pocela surfati i naravno naisla na prijevremene porodaje i slicno... iako citam da neki ginekolozi na taj nalaz u ovom stadiju trudnoce ne reagiraju, ali opet, nije mi svejedno. Doma imam dvogodisnje dijete koje naravno zahtjeva svoje i vrlo je tesko sasvim mirovati kad smo nas dvoje sami. Onda me pere krivnja da se nisam dovoljno pazila, da sam ga previse nosila, bila sam dosta aktivna, radila sam, a kako je do sad sve bilo uredno, a meni nije bilo tesko, mislila sam da je taj tempo ok...
U svakom slucaju, sad sam na mirovanju, nadam se najboljem.
Inace, nije mi radila nikakve briseve u ovoj trudnoci iako je sad na tom zadnjem pregledu iscjedak bio malo cudan pa mi je dala Geonistin vaginalete. Je li koja koristila te u trudnoci? Bris mi ipak nije uzela...
P.S. ima li koja da se cijepila protiv gripe? Ja nisam.
Karla 89 ja sam u prvoj trudnoci dobila 13 kg, brzo sam ih skinula. Sad sam vec na +10 pa racunam da cu dobiti i vise ovaj put, ali sve je to u granicama. Pola ode na porodu, kasnije malo discipline + ako ces dojiti i da vidis kako ce se otopiti. 😉
Cure, meni je zadnja dva dana toliko muka da se nisam mogla suzdržati od bljuvanja. Odmah sam pala 1 kg. Do sad sam se mogla kontrolirati.. Dosta sam trebala pročitati pa više ne znam što sam htjela komentirati.
Nove mamice - dobrodošle!
Kiki je u pravu. Već sam u rodilištu izgubila pola dobivenih kilograma, tako da Karla89- ne trebaš brinuti. Do vjenčanja ćeš već biti skoro pa u top formi.
Školjka - super fotka!
Evo i moje buše...
Meni se čini da u rukama nisam dobila ni gram. Sve je u trbuhu i nogama: https://ibb.co/GRBDWjp
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure, meni je zadnja dva dana toliko muka da se nisam mogla suzdržati od bljuvanja. Odmah sam pala 1 kg. Do sad sam se mogla kontrolirati.. Dosta sam trebala pročitati pa više ne znam što sam htjela komentirati.
Nove mamice - dobrodošle!
Kiki je u pravu. Već sam u rodilištu izgubila pola dobivenih kilograma, tako da Karla89-ne trebaš brinuti. Do vjenčanja ćeš već biti skoro pa u top formi.
Školjka - super fotka!
Evo i moje buše…
Meni se čini da u rukama nisam dobila ni gram. Sve je u trbuhu i nogama: https://ibb.co/GRBDWjp
Prelijepa buša 🥰🥰
Bome si prava mršavica i s trbuhom! 😻
Ali te mučnine, stvarno mi nije jasno kako te zezaju kroz cijelu trudnoću.. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji