Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Prosinac 2019. 14:00

Evo me s pregleda :) ovo je bio onaj detaljni uzv sa 20 tjedana, to sam bas bila u bolnici, ne kod svog gina. Bio je samo preko trbuha i potvrdjeno: stize nam decko!:)

• meddleO407
    31. Prosinac 2019. 14:19

Moja pregleda vaginalno svaki put, kaže kakvo je dolje stanje i onda napravi uzv. Idem za dva tjedna, baš me zanima koliko je cura narasla  
    Do kojeg se tjedna uopće ide kod ginićke na pregled, kad šalju u bolnicu? 

31. Prosinac 2019. 14:41

Nemam pojma, moj socijalni gin ima novi uzv, a poslao me u bolnicu da me malo tamo vide, a tamo uzv mislim iz 1985. :D 

Boa35
    31. Prosinac 2019. 15:46

malina08

Evo me s pregleda :) ovo je bio onaj detaljni uzv sa 20 tjedana, to sam bas bila u bolnici, ne kod svog gina. Bio je samo preko trbuha i potvrdjeno: stize nam decko!:)

Čestitke na dečku 💙 
    Mene moj isto svaki put gleda dolje jesam li zatvorena (imam preglede jednom mjesečno) i onda napravi uzv. 
    Ja se isto veselim pregledu, ali onom kod privatnika jer idemo na 3d/4d 🥰 nadam se da se neće i ovaj put skrivati naša mala bebolina.. toliko je aktivna zadnjih dana, imam osjećaj da je staalno budna 🙈 
    Najjače mi bude kad se (valjda) rasteže..pa na desnoj strani gura trbuh nogama, a na lijevoj rukama 😆🤪

Fever
    31. Prosinac 2019. 17:34

I ja se veselim petku jer idem na 3D 4D i veliki anomalyyyy!🥰🥰🤗🤗🤗

It’s a baby boy💙

Boa35
    31. Prosinac 2019. 21:07

Curke, želim vam da se lijepo provedete večeras! 🥂🍾 
    Mi smo na kauču i pred tv-om..nisam baš za neka partijanja 🙄 u novoj 2020.svima želim da nam bude najljepša do sada uz naše bebolince!! 💪🥰

skoljka
    31. Prosinac 2019. 21:26

Medleo bas sam jutros pomislila na tebe i na neverland da nam se niste u zadnje vrijeme javljale, nadam se da je i kod nje sve uredu 😊 i mene muci isijas i ledja, al sta da se radi, vjerovatno tezina stomaka pritisce te zivce, i nema druge nego izdrzati, mm me masira kad nemogu vise izdrzati. 
    Malina cestitam na urednom pregledu i deckicu, pa ko nam sad vodi pisulje ili pisonje 😂
    Karla i mi se isto druzimo sa trosjedom i tv-om 😂 i ljubimcima 🐕🐕🐈🐈🐈 🙈
    Cure stigao displej za pec, jeee, ne smrzavamo se vise i moram se pohvaliti da smo danas kupili novu perilicu za ves, jer je nedavno riknula stara, uzela sam Samsungovu srednjeg ranga3300kn, 8kg, veliki bubanj, racunam da ce sad biti mnogo vise robe uz bebaca za prati, prezadovoljna sam programima i vremenskom trajanju istih, pa sad cemo vidjeti jel tak i ucinkovita 😅

Jahanara
    31. Prosinac 2019. 21:54

I mi smo kod kuce🤗 bili na djecjem doceku u 6 🎉🎊🎆 najeli se maloprije pizze i po komad torte i sad lezimo.

Uzivajte cure!😀

Boa35
    31. Prosinac 2019. 23:09

skoljka

Medleo bas sam jutros pomislila na tebe i na neverland da nam se niste u zadnje vrijeme javljale, nadam se da je i kod nje sve uredu 😊 i mene muci isijas i ledja, al sta da se radi, vjerovatno tezina stomaka pritisce te zivce, i nema druge nego izdrzati, mm me masira kad nemogu vise izdrzati.
    Malina cestitam na urednom pregledu i deckicu, pa ko nam sad vodi pisulje ili pisonje 😂
    Karla i mi se isto druzimo sa trosjedom i tv-om 😂 i ljubimcima 🐕🐕🐈🐈🐈 🙈
    Cure stigao displej za pec, jeee, ne smrzavamo se vise i moram se pohvaliti da smo danas kupili novu perilicu za ves, jer je nedavno riknula stara, uzela sam Samsungovu srednjeg ranga3300kn, 8kg, veliki bubanj, racunam da ce sad biti mnogo vise robe uz bebaca za prati, prezadovoljna sam programima i vremenskom trajanju istih, pa sad cemo vidjeti jel tak i ucinkovita 😅

Ja imam perilicu/sušilicu njihovu i relativno sam zadovoljna..super je što je 10god garancija na motor. 
    Meni je žao da nam se dosta cura ne javlja koje su se valjda prebacile na face..bile su na početku s nama..nadam se da su sve dobro 😊

Boa35
    31. Prosinac 2019. 23:48

meddleO407

Moja pregleda vaginalno svaki put, kaže kakvo je dolje stanje i onda napravi uzv. Idem za dva tjedna, baš me zanima koliko je cura narasla
    Do kojeg se tjedna uopće ide kod ginićke na pregled, kad šalju u bolnicu?

Mislim da to sve ovisi o tvojem ginekologu..al ako sam dobro skužila cure sa zimskih su krenule od 35-36tj..
    Bit će tvoja curka za dva tjedna dobrih dvije kg 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.