Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    16. Prosinac 2019. 10:08

Drage zene ne znam sta da radim eto
    Sad isla na wc i ustala kad je iz mene icurio iscjedak zuto bijeliii al bukvalno niz noge ja sam se toliko prepalaaa da je plodna voda
    Da li postoji mogucnost da jest?u strahu sam nekom jer nije nikako ovoliko ozlazimo ne razumijem
    Mada kazi da je plodna voda prozirna

• meddleO407
    16. Prosinac 2019. 10:08

Haha sad si me sjetila, u subotu idemo mi u Muller da si kćer nešto nađe šta je zamislila i naravno to skroz gore na zadnjem katu. Ajde imaju pokretne stepenice, ali ove zadnje ne rade. Majko mila ja sam se valjd deset minuta penjala, one nekako visoke, katastrofa. Kad sam se popela gore okrenem se, a iza mene kolona božesačuvaj😂 kaže kćer - uf baš si nas osramotila 😂

• Elenicaa20
    16. Prosinac 2019. 10:12

Da jesam sinoc stavila jednu macmiror tabletu ali sam skinula ulosak jutros nekad oko 4 nije izlazilo
    Jel moguce. Da je i ta tableta sad pocela izlazit??

Fever
    16. Prosinac 2019. 10:32

Elenica moguce je, ta vaginaleta je zuta. Nije sigurno plodna voda, to bi odmah skuzila.

It’s a baby boy💙

Boa35
    16. Prosinac 2019. 10:34

Školjka dogovorili se muž i ja da idemo prek tjedna jedan dan nakon posla isprobati to..bilo mu je žao i što mi vruća čokolada nije pasala, pa mi je predložio ovo da idemo sami.. jer uvijek je netko s nama, pa ćemo sada sami i baš se veselim
    Da, i ja isto mogu hodati koliko god..ali stepenice su mi kao da se penjem na Mount Everest..ujutro imam 15min od glavnog do firme i moram se popet na 1.kat..u ured dođem kao da sam maraton trčala koliko se zapušem
    Elenica20 nije to plodna voda, to ti se vaginaleta cijedi.. ako si ležala do sada, to ti se iscjedilo.. meni se te vaginalete kroz cijeli dan znale cijediti..ništa novo, pogotovo ako je tako bijelo-žuta.. probaj nazvat doktora, ako ćeš biti mirnija, ali sigurno je vaginaleta.. ja sam na utrićima bila nekih 8mj i znam kako je to..a ako neke velike tablete koristiš, to će ti se cijediti kroz cijeli dan..samo mijenjaj uložaš svakih sat-dva.

• Elenicaa20
    16. Prosinac 2019. 11:23

Isla sam ali ne radi dokt i sestre su mi rekle da nije sig plodna voda
    Pa cu otici sutraaa da ona pregleda me i da mi da nesto jer mi se bas pojavilo iscjetka u posljednje vrijeme pogotovo ujutro
    Pa bolje sprijecit to na vrijeme nego da razmisljam bezveze

skoljka
    16. Prosinac 2019. 12:30

Medleo ajmeee 🙊, da li ce kod nas proljetnih biti kao kod zimskih sve prije termina 🙄
    Elenica a to od jutros ti je od vaginalete, i meni sr par puta deailo da mi tak po nogama iscuri ujutro, dr mi je rekla da se to odjedanput izleti i iscjedak i urin nakon gugog lezanja se nakupi a mi ne uapijemo mjehur kontrolirat pa nam iscuri mislimo da je plodna a ustvari urin. Pa nek te pregleda uzv izmjeri plodnu pa ces znat najtocnije. Koji si tt, nemas dole traku? 
    Karla bome ja ne idem vise, dosta mi dva puta, da sam blize vjerovatno bi 🤷🏻‍♀️ ahaha da Mont E. Bas tako
     Sta je bilo sa ormarom?? 

Boa35
    16. Prosinac 2019. 13:03

skoljka

Medleo ajmeee 🙊, da li ce kod nas proljetnih biti kao kod zimskih sve prije termina 🙄
    Elenica a to od jutros ti je od vaginalete, i meni sr par puta deailo da mi tak po nogama iscuri ujutro, dr mi je rekla da se to odjedanput izleti i iscjedak i urin nakon gugog lezanja se nakupi a mi ne uapijemo mjehur kontrolirat pa nam iscuri mislimo da je plodna a ustvari urin. Pa nek te pregleda uzv izmjeri plodnu pa ces znat najtocnije. Koji si tt, nemas dole traku?
    Karla bome ja ne idem vise, dosta mi dva puta, da sam blize vjerovatno bi 🤷🏻‍♀️ ahaha da Mont E. Bas tako
    Sta je bilo sa ormarom??

Hahahaha
    Ormar, da.. kad krenem pisati, pola zaboravim neki dan sam objašnjavala kolegicama na poslu kak se od maslina dobije mlijeko, umjesto ulje.. i uopće nisam skužila kaj pričam.. ove umirale od smijeha.. glupasta sam postala u zadnje vrijeme
    Dolazi nam ormar u srijedu ili četvrtak valjda baš mi se jutros javio majstor.
    Elenica20 mislim da bezveze paničariš, nemoj si takav stres raditi.. sigurno je od vaginalete.. velike su to tablete i ona kad ležiš ti se otopi unutra.. kažem, meni je kroz cijeli dan se znalo cijediti.. provjeri sutra za svaki slučaj, al nemoj se nervirati

• Elenicaa20
    16. Prosinac 2019. 13:41

skoljka 21 sam sedmica i 4 dana
    Da sutra idem pa cemo vidjet sve 
    Ja kontam da je od nje ali neka me pregleda a mozda mi sta dadne za taj iscjedak koji ujutro izlazi odnosno bijelo pranje bar da se smanji

MiniMe01
    16. Prosinac 2019. 17:41

Karla89

Cure koje još uvijek radite, planirate li raditi sve do onih 45 dana prije termina ili ćete koji dan ranije otvoriti komplikacije?
    Ja si sve mislim da ću otvorit komplikacije nekih dva tjedna ranije.. nemam još ništa spremno za bebu, nekako me panika hvata hoću li stići sve napraviti ako radim do kraja..kad dođem navečer s posla najedem se i toliko sam umorna da nemam snage ništa više raditi, vikendima smo uvijek negdje i ne stižem ništa..a koliko vidim na zimskim, veelika većina beba je uranila..nisam pametna što napraviti..

Hej Karla, ja sam odlucila ici u 34.tjednu, da nemoram bas pretkraj sjediti cijeli dan na poslu, vjerujem da se necu moc ni namjestit na stolici a isto tako ne zelim bas da me voze s posla u bolnicu , tolko im bas nisam odana

Neka te utjesi, nemam ni ja jos nista :D mislim da cu u tim zadnjim tjednima doma sve napravit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.