Bem ti trudničku ambulantu 🤬 Najprije dobiješ stroga upozorenja da nikako ne sjediš, da samo ležiš na boku i ustaješ samo na wc i tako se patiš dva tjedna a onda se naručim u trudničku i čekam dva sata pregled na stolicama tvrdim kao kamen! I koja je onda svrha tog njihovog mirovanja???
Ti nebi trebala cekati. Viskorizicne trudnice uvijek su na redu cim dodju (ili dok ne zavrsi pregled koji je trenutno u tijeku). Očito je stvar med.sestre koja bi to trebala znati a ne zna ili je jednostavno bezobrazna. Inace, ako vec moras cekati 🤬🤬 radije stajanje nego sjedenje. Ali nemoj vise to dopustati i pokucaj bez ustrucavanja i objasni situaciju vec kad oni ocigledno ne rade svoj posao kako treba.
Uf otkad sam trudna kao što znate- sve me živcira. A posebno to što unatoč ogromnom trbuhu još se nitko nije udostojio i ustupio mi mjesto, pustio me preko reda. Svi bleje u mene ko tele u šarena vrata, ali da bi netko rekao "odite vi prije mene" to nema šanse.
Evo recite vi, jel se ovaj trbuh možda ne vidi? Hodam širom raskopčane jakne jer me oblijeva znoj, a ionako je ne mogu zakopčati i da hoću
https://ibb.co/Z13D3yF
Jutro, ja se tek ustala 🙊 Sinoc sam jedva zaspala, probudila se u 3 i nesto i do 6:30 se okretala kao odojak na raznju, pa mi vruce, pa zedna, pa kad su me ledja ulovila 😵muz masirao a nista, pa zgaravica. Stavila dva jastuka na uzglavlje i u polusjedecem polozaju uspjela zaspati sat vremena, opet se provrtila u ulovio me san oko 8. Doslovno se osjecam kao bolesna, ova toplina mi ne godi. Jos sanjala da sam krvariila nenormalno al krv crvena.
Bas sam htjela pitat sta je sa Tinom i Lilypie kad evo ih. Drzim fige za dobar pregled i da bude sve uredno.
Maja sretan rodjendan malenoj, nadam se da ces ubrzo rijesiti temp i da uheko ozdraviti, samo da ne boli.
Uf otkad sam trudna kao što znate- sve me živcira. A posebno to što unatoč ogromnom trbuhu još se nitko nije udostojio i ustupio mi mjesto, pustio me preko reda. Svi bleje u mene ko tele u šarena vrata, ali da bi netko rekao "odite vi prije mene" to nema šanse.
Evo recite vi, jel se ovaj trbuh možda ne vidi? Hodam širom raskopčane jakne jer me oblijeva znoj, a ionako je ne mogu zakopčati i da hoću
https://ibb.co/Z13D3yF
To je stvar odgoja i nekulture i nažalost kad si u drugom stanju shvaćaš koliko je takvih ljudi...ali ovo sto je lilypie napisala pa sam joj odgovorila je stvar stručnosti i nestručnosti u obavljanju svog posla. Visokorizicna trudnica ne ceka kod doktora. Meni je na trudnickoj velikim slovima napisano: NE ČEKATI i potpis i pečat ginekologa. Tako da gdje god dodjem i trebam medicinske usluge-ne cekam. I tako treba biti. Nažalost i u takvim situacijama se načuješ svakakvih ljudi a bome i trudnica koje imaju uredne trudnoće. Tako da se treba što manje sekirati i koliko toliko ne obazirati na nekulturu i bezobrazluk drugih ljudi. Jer bi inače poludili😁
Jutro, ja se tek ustala 🙊 Sinoc sam jedva zaspala, probudila se u 3 i nesto i do 6:30 se okretala kao odojak na raznju, pa mi vruce, pa zedna, pa kad su me ledja ulovila 😵muz masirao a nista, pa zgaravica. Stavila dva jastuka na uzglavlje i u polusjedecem polozaju uspjela zaspati sat vremena, opet se provrtila u ulovio me san oko 8. Doslovno se osjecam kao bolesna, ova toplina mi ne godi. Jos sanjala da sam krvariila nenormalno al krv crvena.
Bas sam htjela pitat sta je sa Tinom i Lilypiekad evo ih. Drzim fige za dobar pregled i da bude sve uredno.
Maja sretan rodjendan malenoj, nadam se da ces ubrzo rijesiti temp i da uheko ozdraviti, samo da ne boli.
Hvala 😊 evo ja u čet.idem na pregled a točno na Božić na injekcije dva dana 💪
Curke sta.da radim..
Od sinoc nekad od 3-4 me muci proljev .. toliko mi je lose muka mi je tu u stomaku me sijece.. ne znam sta da radim jel imala koja isti problem . Inace danas sam 21+5
url=https://lilypie.com]
Curke sta.da radim..
Od sinoc nekad od 3-4 me muci proljev .. toliko mi je lose muka mi je tu u stomaku me sijece.. ne znam sta da radim jel imala koja isti problem . Inace danas sam 21+5
Ja sam cesto imala proljev u trudnoci i bilo je od previse magnezija...neke cure imaju od prenatalnih vitamina. Ako je proljev samo 1-2 puta dnevno onda se prebaci na dvopek, banane itd pa vidi. Ali ako te bas jako boli i stalno si na wc-u trebala bi doktoru jer mozes dehidrirati i previse grceva doli nije dobro
Ipak će me zadržati u Petrovoj iako je nalaz nepromijenjen. Sad mi je docent spominjao i serklazu nakon sto ponovno urade sve nalaze. Javim se poslije.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Od jutros od 4 sam otisla 4 puta a imam toliko jaku mucninu da bih mogla istovremeno i povracati. Sacekat cu jos sat vremena muz mi dolazibza sat i pol pa vidjet cemo sta da radim..
Jesi li se ti odmah javljala doktoru zbog proliva ili ja imam kontrolu anomaly onan u 22 tjednu u petak.
Al ne znam jel pametno cekati bas se osjecam lose :/
url=https://lilypie.com]
Od jutros od 4 sam otisla 4 puta a imam toliko jaku mucninu da bih mogla istovremeno i povracati. Sacekat cu jos sat vremena muz mi dolazibza sat i pol pa vidjet cemo sta da radim..
Jesi li se ti odmah javljala doktoru zbog proliva ili ja imam kontrolu anomaly onan u 22 tjednu u petak.
Al ne znam jel pametno cekati bas se osjecam lose :/
To je puno, jos u kombinaciji s mucninom-ja na vasem mjestu ne bih cekala jer moze biti neka viroza i ako ti je opce stanje lose to nije dobro za bebu tako da pricekaj muza i lijepo odite kod dr.da budete mirniji. Vjerojatno ce ti izvaditi krv a nekad se treba i ostati na infuziji jer od proljeva dehidriras...sretno i javi jeli sve ok💪
Sortiraj odgovore
Najstariji