Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    16. Prosinac 2019. 17:49

MiniMe01

Karla89

Cure koje još uvijek radite, planirate li raditi sve do onih 45 dana prije termina ili ćete koji dan ranije otvoriti komplikacije?
    Ja si sve mislim da ću otvorit komplikacije nekih dva tjedna ranije.. nemam još ništa spremno za bebu, nekako me panika hvata hoću li stići sve napraviti ako radim do kraja..kad dođem navečer s posla najedem se i toliko sam umorna da nemam snage ništa više raditi, vikendima smo uvijek negdje i ne stižem ništa..a koliko vidim na zimskim, veelika većina beba je uranila..nisam pametna što napraviti..

Hej Karla, ja sam odlucila ici u 34.tjednu, da nemoram bas pretkraj sjediti cijeli dan na poslu, vjerujem da se necu moc ni namjestit na stolici a isto tako ne zelim bas da me voze s posla u bolnicu , tolko im bas nisam odana

Neka te utjesi, nemam ni ja jos nista :D mislim da cu u tim zadnjim tjednima doma sve napravit

Mislim da ću ja do 32.tjedna raditi i onda laganini doma. 
    Ovaj tjedan izdržim i onda dva tjedna godišnji..pa nakon što se vratim još tri tjedna i to je to 😊 iovako mi se svi čude što još uvijek radim.. 

MiniMe01
    16. Prosinac 2019. 18:02

skoljka

Moja dragaKarla45minsam cekala u redu za brioche 🙈🙊😂, veli muz da ih za djaba dijele ne bi cekao,ali ja sam rekla da neidem sa adventa dok to ne pojedem 😅, on se jadan smrznuo stajajuci sa strane, a ja se grijala u gizvi, al ja sam morala to probati i nisam odustajala i hvala na preporuci super je.
    Znaci nisam zabrljala sa jetricom i vi ste ju jele. Sto se tice diranja po stomaku, uvijek sam mislila da meni to nikad nece smetati, al kad si trudan osjecaj je previse zastitnicki prema djetetu, to je jednostavno nas majcinski instikt da stitimo dijete, zato nam i smeta. Sad kad me neko dotakne uvijek pomoslim da mu ne naudi mislima 😵 luda glava

Haha bas sam se nasmijala ovome da mu ne naudi mislima :D mene isto nitko drugi ne dira po trbuhu osim muza tako da ni ja nebi to voljela, mislim da cim bi netko krenuo rukom na moj trbuh, ja bi se automatski zastitnicki odmakla :DD 

Nece muzu nista biti ako ceka, vazno je da jedes sta ti se jede  :D 

MiniMe01
    16. Prosinac 2019. 18:09

Karla89

MiniMe01

Karla89

Cure koje još uvijek radite, planirate li raditi sve do onih 45 dana prije termina ili ćete koji dan ranije otvoriti komplikacije?
    Ja si sve mislim da ću otvorit komplikacije nekih dva tjedna ranije.. nemam još ništa spremno za bebu, nekako me panika hvata hoću li stići sve napraviti ako radim do kraja..kad dođem navečer s posla najedem se i toliko sam umorna da nemam snage ništa više raditi, vikendima smo uvijek negdje i ne stižem ništa..a koliko vidim na zimskim, veelika većina beba je uranila..nisam pametna što napraviti..

Hej Karla, ja sam odlucila ici u 34.tjednu, da nemoram bas pretkraj sjediti cijeli dan na poslu, vjerujem da se necu moc ni namjestit na stolici a isto tako ne zelim bas da me voze s posla u bolnicu , tolko im bas nisam odana

Neka te utjesi, nemam ni ja jos nista :D mislim da cu u tim zadnjim tjednima doma sve napravit

Mislim da ću ja do 32.tjedna raditi i onda laganini doma.
    Ovaj tjedan izdržim i onda dva tjedna godišnji..pa nakon što se vratim još tri tjedna i to je to 😊 iovako mi se svi čude što još uvijek radim

Hehe bas tako, imamo isti raspored, ... ja isto jedva cekam drugi tjedan, iskreno vec mi je tlaka raditi, jedva cekam otic 

skoljka
    16. Prosinac 2019. 18:36

MiniMe01

skoljka

Moja dragaKarla45minsam cekala u redu za brioche 🙈🙊😂, veli muz da ih za djaba dijele ne bi cekao,ali ja sam rekla da neidem sa adventa dok to ne pojedem 😅, on se jadan smrznuo stajajuci sa strane, a ja se grijala u gizvi, al ja sam morala to probati i nisam odustajala i hvala na preporuci super je.
    Znaci nisam zabrljala sa jetricom i vi ste ju jele. Sto se tice diranja po stomaku, uvijek sam mislila da meni to nikad nece smetati, al kad si trudan osjecaj je previse zastitnicki prema djetetu, to je jednostavno nas majcinski instikt da stitimo dijete, zato nam i smeta. Sad kad me neko dotakne uvijek pomoslim da mu ne naudi mislima 😵 luda glava

Haha bas sam se nasmijala ovome da mu ne naudi mislima :D mene isto nitko drugi ne dira po trbuhu osim muza tako da ni ja nebi to voljela, mislim da cim bi netko krenuo rukom na moj trbuh, ja bi se automatski zastitnicki odmakla :DD

Nece muzu nista biti ako ceka, vazno je da jedes sta ti se jede :D

Eeeej pa i ti si medju prvima za porod 🙉, svima govorim kako se ja ne bojim, a imam osjecaj ako me ulovi moja panika bit ce ludilo 😂. Ma da kazem ja luda glava, svaki put kad me neko podraga po trbuhu kao da sam pas ili macka 😂 pomislim sta li je sad pomoslio 🙈. Da on je strpljivo cekao, mada mi je davno rekao da nesmijem imati prohtjeve niti zelje, zeza me, al ja stvarno nemam nista ono kao kad trudnice kazu da u trudnoci bez neceg nisu mogle, bar do sad. Jedino kad jedem dosta slatkog onda dobacuje kao neces ti tebi se ovo ne jede, bit ce da se boji da se ne udebljam 😂😂😂😂
    Karla ooo pa super da ormar stize, nakon proslog posta pomislila sam da vas je netko dobro izradio 👍🏻

bejb1
    16. Prosinac 2019. 22:33

Ja planiram raditi do 34. tjedna, naravno ako budem mogla. Za sad mi nije teško i imam volje još uvijek, iako mi se čini da ce se smanjivati sa tjednima.. :')

Boa35
    17. Prosinac 2019. 08:07

bejb1

Ja planiram raditi do 34. tjedna, naravno ako budem mogla. Za sad mi nije teško i imam volje još uvijek, iako mi se čini da ce se smanjivati sa tjednima.. :')

Hehe, točno je tako i meni bilo do ovog vikenda..
    Ono pa radit ću skroz do kraja, a na kraju kako dani idu, tako se meni sve manje radi.. najgore mi je ustajanje ujutro i put do posla..bojim se da u vlaku i gripu ne pokupim.. 

Cure, jel i vas bebe znaju probuditi po noći? Moja je zadnja tri dana toliko aktivna i preko dana i po noći da me probudi.. čisto me strah što će biti kroz mjesec dana..
    Ja sam sinoć imala taakvu užasnu žgaravicu (bar mislim da je to žgaravica..nisam nikad probleme s tim imala).. peklo me u želucu i jednjaku, kad sam legla samo još gore.. hladno mlijeko mi je pomoglo, da sam napokon zaspala..

LaLuna
    17. Prosinac 2019. 08:14

Izgleda da jesam među prvima 😳 
    Jel’ bila tu neka lista? Pratim (pokušavam pratit) zimske pa tamo stalno stavljaju listu... ajme cure radila sam i ja do početka ovog mjeseca, ali tako mi je brzo počelo letit vrijeme...nekako mi se čini da će to sad prebrzo proć, a toliko stvari sam htjela obavit dok sam trudna... iako, jedva čekam upoznat malenu 🤗💕
    I da, stepenice su killer, puls ode u nebo... kondicija mi je nula 😒

Maja 3
    17. Prosinac 2019. 08:49

Jutro curke! Uh..naporan vikend iza mene.. mala slavila rodjendan u subotu za bake i djedove..a u nedjelju za prijatelje.. jucer nisam mogla nikud od umora..i jos ona zakurila temp 39..tak da nista ni od vrtica..bili kod dr,kaze da je upala uha..
    Od one hrpetine kolaca sro sam ispekla..nije ostalo nista! Znaci frula sam...za Bozic opet moram pec..
    Ili cu proc u lidl i kupit,imaju neki mix kolaca od 840 grama za 30 tak kuna.
    Jedino bas breskvice moram radit za muza.

Lilypie
    17. Prosinac 2019. 09:48

Bem ti trudničku ambulantu 🤬 Najprije dobiješ stroga upozorenja da nikako ne sjediš, da samo ležiš na boku i ustaješ samo na wc i tako se patiš dva tjedna a onda se naručim u trudničku i čekam dva sata pregled na stolicama tvrdim kao kamen! I koja je onda svrha tog njihovog mirovanja??? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    17. Prosinac 2019. 09:49

LaLuna

Izgleda da jesam među prvima 😳
    Jel’ bila tu neka lista? Pratim (pokušavam pratit) zimske pa tamo stalno stavljaju listu… ajme cure radila sam i ja do početka ovog mjeseca, ali tako mi je brzo počelo letit vrijeme…nekako mi se čini da će to sad prebrzo proć, a toliko stvari sam htjela obavit dok sam trudna… iako, jedva čekam upoznat malenu 🤗💕
    I da, stepenice su killer, puls ode u nebo… kondicija mi je nula 😒

Super mi je čitati zimske bebe..njima dolaze bebači naveliko svakim danom novo iznenađenje i koliko sam skužila velika večina njih je prije termina rodila
    Da, već dugo nije išla lista s terminima poroda i pregleda..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.