Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    09. Prosinac 2019. 13:46

Frau_Mund6

Pozdrav cure!! Kod mene radovi! Montira se ormar i krevet za malenu 😉 jedva cekam da pocnem slagat robicu.
    Sutra idem na pregled srceka od malenog!! Javim se sa novostima.
    Lilypie, super da su te sredili!!
    Tina, kako si ti?
    I ja sam uzela carape u lidlu, meni su skroz ok! I da te dvije crte idu na trbuh. Njih sam uzela L a tajice M i sve mi je ok!!

Meni je Lidl zakon, peri deri 😁 
    Ja evo u ležećem položaju, čekamo četvrtak da vidimo kakva je situacija...zasad se sve čini ok. Nemam bolova, grčeva, bebi se rita, raste tako da👌👌

Svim curama koje idu na preglede ili su trenutno na pregledu-sretnooo🤞

Lilypie - ima novosti?

skoljka
    09. Prosinac 2019. 14:08

Mommy

Ja uzela sve to u Lidlu i sve vratila osim onih pamucnih tajica, 2 u paketu. Te čarape su mi grozne.
    Anyway, propustila sam one savjete oko madraca za krevetić, bi se dalo nekome ukratko reći što je ok od toga? U Bebenovi neki samo koji? Nije nitko uzimao od Ikee madrac? Uzeli smo polovni krevetic i dobili s njim madrac koji se čini ok i dosta je visok ali sam skeptična ipak, uzela bi joj novi… Kad sam počela guglati kako ga ocisiti prošla me volja… Kupila bih novi..

https://ibb.co/88JnLpy
    https://ibb.co/xMHNGXw
    https://ibb.co/0jHD1hK
    Evo ovaj kosta 359kn, a bolji je od bilo kojeg iz ikee, samo ga skoro nilad nema pa trebas naruciti jer cim dodje u radnju odmah se proda. Ima opruge ali su ispunjene iznutra nisu one prijasnje klasicne. Tvrdji je, sto se preporucuje za novorodjence radi kicme. Ako Grizli vidi ona ce ti bolje objasniti, jer je ona dobila savjet za pravilan madrac i preporucila ovaj, a i ja ga preporucam stvarno je bolji od svih onikih koji su oko 900kn.

• meddleO407
    09. Prosinac 2019. 15:25

Cure ništ nisam našla u lidlu, zašt se to uvijek sve odmah razgrabi, baš moram kampirat u 8 izgleda
    Išla sam onda u pepco, kupit papire za zamatanje - po 3 kn su, stvarno nema nigdje jeftinije. I uzela neku nepromočivu podlogu za 17 kn, to sam mislila na prematalicu stavit pa preko još tetru. Čarapice, 4 odijelca, neku kao tješilicu, ali kasnije sam se pitala smije li to u mašinu, ne mogu to samo djetetu tako dat. Valjd će moći na 30, na etiketi piše da ne smije, ali što bi joj bilo 🙄
    I našla sam onak sportski top, za 14 kn haha, to mi se učinilo zgodnim za dojenje, sam digneš i izvadiš cicu. Uzela sam jedan za probu S/M veličina i ok je. Još sam natrpala u njega muževe čarape da vidim hoće bit ok ak cice nabujaju haha, super se rasteže 

Fever
    09. Prosinac 2019. 15:44

Meddle sportski top iz pepca taj je zakon, imam crni i bijeli, premekano, kao da nista nemam, ja sam uzela S tek kad sam ostalw trudna, otici cu jos po broj veci. Malo mi je crni bolji od bijelog, bijeli ( kak perem sve bijelo na 90, bolest, je onak posivio, mislim ipak da mora na manju temp. Ali nije skup pa mi nije zao).

Cure hvala na savjetima za hulahopke, probam ih tak nosit da crte budu naprijed :-)

It’s a baby boy💙

Boa35
    09. Prosinac 2019. 15:48

Mommy

Ja uzela sve to u Lidlu i sve vratila osim onih pamucnih tajica, 2 u paketu. Te čarape su mi grozne.
    Anyway, propustila sam one savjete oko madraca za krevetić, bi se dalo nekome ukratko reći što je ok od toga? U Bebenovi neki samo koji? Nije nitko uzimao od Ikee madrac? Uzeli smo polovni krevetic i dobili s njim madrac koji se čini ok i dosta je visok ali sam skeptična ipak, uzela bi joj novi… Kad sam počela guglati kako ga ocisiti prošla me volja… Kupila bih novi..

Mi smo uzeli u ikei onaj skuplji s oprugama. Taman kad je bio snižen.. Bitno ti je da nije madrac od pjene ili spužve, nego da ima opruge,tj.da je tvrdi..da beba ne propadne u njega.. 
    E sad ovako se čini super, čitala sam da su ljudi zadovoljni s njim..ne mogu još reći da sam zadovoljna i da je presuper jer bebe još nema i nije ga isprobala, ali ovako nam se čini ok za sada 😉
    Naš pregled super prošao. Bebolina ima oko 800g.. uzv ok.. aktivna maksimalno 🙈😁 danas je već dva put štucala tokom dana.. sad se mislim pošto sam doma i više odmaram, pa zato i skužim..ovako na poslu na sto strana možda ni ne primijetim uvijek.. 🤷

Mom
    09. Prosinac 2019. 15:52

Karla89

Mommy

Mi smo uzeli u ikei onaj skuplji s oprugama. Taman kad je bio snižen.. Bitno ti je da nije madrac od pjene ili spužve, nego da ima opruge,tj.da je tvrdi..da beba ne propadne u njega..
    E sad ovako se čini super, čitala sam da su ljudi zadovoljni s njim..ne mogu još reći da sam zadovoljna i da je presuper jer bebe još nema i nije ga isprobala, ali ovako nam se čini ok za sada 😉
    Naš pregled super prošao. Bebolina ima oko 800g.. uzv ok.. aktivna maksimalno 🙈😁 danas je već dva put štucala tokom dana.. sad se mislim pošto sam doma i više odmaram, pa zato i skužim..ovako na poslu na sto strana možda ni ne primijetim uvijek.. 🤷

Puno hvala :) a te komode za presvlacenje, što ćete kupiti od toga? Kako se podloge za presvlacenje fiksiraju na njih? I većina ih je na kotačiće, ne znam zašto ja to ne volim, djeluje mi nesigurno 🙈 mislila sam uzeti Gulliver od Ikee, sad se premisljam jer mi se čini da to brzo preraste...

skoljka
    09. Prosinac 2019. 16:00

Karla89

Mommy

Super za dobar pregled, bas napreduje dobro 👍😍, Kako osjetis da stuca, bas sam o tome razmisljala kad cu osjetiti, al neznam sta trebam osjetit pa da znam da stuca? Ja sam imala namjeru uzeti taj iz ikee sa oprugama dok nije grizli pisala o ovome, dobra cijena 🤷🏻‍♀️, koliko je bio taj na popustu? 

skoljka
    09. Prosinac 2019. 16:04

meddleO407

Cure ništ nisam našla u lidlu, zašt se to uvijek sve odmah razgrabi, baš moram kampirat u 8 izgleda
    Išla sam onda u pepco, kupit papire za zamatanje - po 3 kn su, stvarno nema nigdje jeftinije. I uzela neku nepromočivu podlogu za 17 kn, to sam mislila na prematalicu stavit pa preko još tetru. Čarapice, 4 odijelca, neku kao tješilicu, ali kasnije sam se pitala smije li to u mašinu, ne mogu to samo djetetu tako dat. Valjd će moći na 30, na etiketi piše da ne smije, ali što bi joj bilo 🙄
    I našla sam onak sportski top, za 14 kn haha, to mi se učinilo zgodnim za dojenje, sam digneš i izvadiš cicu. Uzela sam jedan za probu S/M veličina i ok je. Još sam natrpala u njega muževe čarape da vidim hoće bit ok ak cice nabujaju haha, super se rasteže

Ma sve nam slikaj da se divimo 😍🤩,, umrla sam na ove mizeve carape 😂😂😂😂🙈, i kako ti stoje nove cicke 🙈

• meddleO407
    09. Prosinac 2019. 16:17

Baš mi je danas došlo i oni što sam sa e kupi naručila, i to ću vam poslikat. Drage moje, što se tiče šopinga za bebu mislim da je meni za ovaj mjesec dosta, treba poklone i za Božić pripremit a ne bih baš da mi muža šlagira kad dodje račun u siječnju 🤣
    https://ibb.co/4pjwmPy
    https://ibb.co/dg4KZbV
    https://ibb.co/NZQmcR1
    https://ibb.co/Wt6xzRN
    https://ibb.co/wBM67Jv
    https://ibb.co/LtcrLX3
    https://ibb.co/LnHnxtL

Tina1803
    09. Prosinac 2019. 17:03

Karla89

Mommy

Bravo za pregled🤗🤗 velika bebolina💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.