Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    09. Prosinac 2019. 09:01

Jutro cure!
    Školjka, ja sam neki dan išla pješice kod zubara i još nešto obaviti po gradu, dva dana nisam mogla k sebi doći. Toliko me bolila desna prepona, pekla zatezala, zdjelica ko da mi se sva razmontirala, prestrašno. Trudničke radosti,😁

• meddleO407
    09. Prosinac 2019. 09:02

Karla, sretno na pregledu, sigurno je i tvoja curka već narasla!

Grizli
    09. Prosinac 2019. 09:08

Fever Lidl hulahopke su ko vunaste da, a one dvije crte idu naprijed pa dodju oko trbuha. Ja sam prvi put stavila to otraga i smetalo, onda mi je kuma rekla da to stavim naprijed i sad mi super za ispod tajica recimo pa bude toplo. Mozda to nije pravilno nosenje al meni tako odgovara pa probaj mozda i tebi bude ok onda. 

sagi
    09. Prosinac 2019. 09:16

Skoljka ne izgleda tak veliko 🙂
    Ja isto uzela hulahopke u Lidlu, ali uopće nisam otvorila da pogledam kakve su 🙈

sagi
    09. Prosinac 2019. 09:16

Sretno na pregledima 🙂

Tina1803
    09. Prosinac 2019. 09:26

Grizli

Fever Lidl hulahopke su ko vunaste da, a one dvije crte idu naprijed pa dodju oko trbuha. Ja sam prvi put stavila to otraga i smetalo, onda mi je kuma rekla da to stavim naprijed i sad mi super za ispod tajica recimo pa bude toplo. Mozda to nije pravilno nosenje al meni tako odgovara pa probaj mozda i tebi bude ok onda.

Je, te dvije crte idu na trudnicki trbuscic a ne iza 😉

Tina1803
    09. Prosinac 2019. 09:29

Haljine iz Lidla su super. Uzela sam rozu i sivu i premekane su i tople, i onako sportski stil više, jako udobne👍 za preglede idealne. A grudnjaka vise nije bilo 

skoljka
    09. Prosinac 2019. 11:19

sagi

Skoljka ne izgleda tak veliko 🙂
    Ja isto uzela hulahopke u Lidlu, ali uopće nisam otvorila da pogledam kakve su 🙈

Da da ne izgleda trebas me sad vidjeti 🙈, to je slika od 18tt, bas sad gledam slike od sinoc jos u tedyu, izgledam ko medvjed doslovno 😂, al neka, samo nek pupo raste 🤩
    Medleo e onda me ti razumijes, i danas se osjecam ko crknuta kokos, a idemo do Salaja, nadam se da to tamo nije bas veliko.
    Karla sretno na pregledu

• Frau_Mund6
    09. Prosinac 2019. 11:40

Pozdrav cure!! Kod mene radovi! Montira se ormar i krevet za malenu 😉 jedva cekam da pocnem slagat robicu. 
    Sutra idem na pregled srceka od malenog!! Javim se sa novostima. 
    Lilypie, super da su te sredili!! 
    Tina, kako si ti? 
    I ja sam uzela carape u lidlu, meni su skroz ok! I da te dvije crte idu na trbuh. Njih sam uzela L a tajice M i sve mi je ok!! 

url=https://lilypie.com]

Mom
    09. Prosinac 2019. 13:10

Ja uzela sve to u Lidlu i sve vratila osim onih pamucnih tajica, 2 u paketu. Te čarape su mi grozne. 
    Anyway, propustila sam one savjete oko madraca za krevetić, bi se dalo nekome ukratko reći što je ok od toga? U Bebenovi neki samo koji? Nije nitko uzimao od Ikee madrac? Uzeli smo polovni krevetic i dobili s njim madrac koji se čini ok i dosta je visok ali sam skeptična ipak, uzela bi joj novi... Kad sam počela guglati kako ga ocisiti prošla me volja... Kupila bih novi.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.