Jutro cure!
Školjka, ja sam neki dan išla pješice kod zubara i još nešto obaviti po gradu, dva dana nisam mogla k sebi doći. Toliko me bolila desna prepona, pekla zatezala, zdjelica ko da mi se sva razmontirala, prestrašno. Trudničke radosti,😁

Karla, sretno na pregledu, sigurno je i tvoja curka već narasla!

Fever Lidl hulahopke su ko vunaste da, a one dvije crte idu naprijed pa dodju oko trbuha. Ja sam prvi put stavila to otraga i smetalo, onda mi je kuma rekla da to stavim naprijed i sad mi super za ispod tajica recimo pa bude toplo. Mozda to nije pravilno nosenje al meni tako odgovara pa probaj mozda i tebi bude ok onda.

Skoljka ne izgleda tak veliko 🙂
Ja isto uzela hulahopke u Lidlu, ali uopće nisam otvorila da pogledam kakve su 🙈
Fever Lidl hulahopke su ko vunaste da, a one dvije crte idu naprijed pa dodju oko trbuha. Ja sam prvi put stavila to otraga i smetalo, onda mi je kuma rekla da to stavim naprijed i sad mi super za ispod tajica recimo pa bude toplo. Mozda to nije pravilno nosenje al meni tako odgovara pa probaj mozda i tebi bude ok onda.
Je, te dvije crte idu na trudnicki trbuscic a ne iza 😉

Haljine iz Lidla su super. Uzela sam rozu i sivu i premekane su i tople, i onako sportski stil više, jako udobne👍 za preglede idealne. A grudnjaka vise nije bilo

Skoljka ne izgleda tak veliko 🙂
Ja isto uzela hulahopke u Lidlu, ali uopće nisam otvorila da pogledam kakve su 🙈
Da da ne izgleda trebas me sad vidjeti 🙈, to je slika od 18tt, bas sad gledam slike od sinoc jos u tedyu, izgledam ko medvjed doslovno 😂, al neka, samo nek pupo raste 🤩
Medleo e onda me ti razumijes, i danas se osjecam ko crknuta kokos, a idemo do Salaja, nadam se da to tamo nije bas veliko.
Karla sretno na pregledu

Pozdrav cure!! Kod mene radovi! Montira se ormar i krevet za malenu 😉 jedva cekam da pocnem slagat robicu.
Sutra idem na pregled srceka od malenog!! Javim se sa novostima.
Lilypie, super da su te sredili!!
Tina, kako si ti?
I ja sam uzela carape u lidlu, meni su skroz ok! I da te dvije crte idu na trbuh. Njih sam uzela L a tajice M i sve mi je ok!!

url=https://lilypie.com]
Ja uzela sve to u Lidlu i sve vratila osim onih pamucnih tajica, 2 u paketu. Te čarape su mi grozne.
Anyway, propustila sam one savjete oko madraca za krevetić, bi se dalo nekome ukratko reći što je ok od toga? U Bebenovi neki samo koji? Nije nitko uzimao od Ikee madrac? Uzeli smo polovni krevetic i dobili s njim madrac koji se čini ok i dosta je visok ali sam skeptična ipak, uzela bi joj novi... Kad sam počela guglati kako ga ocisiti prošla me volja... Kupila bih novi..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji