https://ibb.co/q9V5wC4
https://ibb.co/gg5hwqF
Evo stvari 😻🧚♀️🐞
😍😍😍😍
Preslatko je sve!Brankica09 daj mi reci gdje si komodu uzela?
Sve te komodice sam vidjela da imaju onako po dužini tu podlogu za presvlačenje..meni se to čini nespretno, ovo mi je super kako je tvoja da beba bude baš okrenuta prema tebi.. mi smo našli stuva u ikei, al i ova mi se baš sviđa 🙂
Lesnina, da razumijem te 😊 meni su samo ove gdje je beba okrenuta prema meni dolazile u obzir 😊🐞i ima taman mjesta za sve sta mi treba 🤩
Jutro cure!
Neverlandanomaly scan podrazumjeva detaljno pregledavanje svih organa, zato traje duze od obicnog uzv.
LaLunacudno mi je da su vam rekli da se treba izdajati nakon svakog podoja. Beba kad sisa uspostavlja ponudu i potraznju, a ako nakon podoja jos izdajamo, dajemo tijelu poruku da proizvodi vise mlijeka nego sto bebi zapravo treba. Beba u skokovima obicno provodi vise vremena na sisi i tada navlaci vecu kolicinu mlijeka.
Nikad nisam imala upalu a tako sam radila.
Meni je izdajalica sluzila samo kad sam isla nekud pa bi pripremila mlijeko da joj netko da.
Mah nisam pametna... kao rekao je da nakon što beba završi ako osjetimo u grudima još kvržice da se treba izdojiti... a čula sam i to da ako previše forsiramo izdajanje da se radi dizbalans ponuda-potražnja, i to ima smisla. Jedna frendica nikako nije mogla dojit, beba nikako nije uspjela ulovit bradavice pa se stalno izdajala. Nekako mi se čini da za tu cijenu se isplati to imati na stand by-u, ako zatreba...
Brankica preslatko je sve.❣️❣️❣️❣️
Ja sam nasla neku komodicu u lesnini, bez rucki, slicna kao ona bijela iz yiska. Lijepa mi je i bijela iz ikee al kad vise volim bez ruckica, nekako mi djeluje da ce moc bit u sobi puno duze nego ona s ruckicama ( te mi bas izgledaju kao baby komode).
Po krevetic idemo iduci vikend kad budemo isli u Zg. Jer je to vjerojatno zadnji put da idem s obzirom da nemamo nekog razloga ici cesce, a sad advent+kupovina :-D
Sto se tice tih blazinica za dojke, samo nemojte Tosamine, najvise mama se zalilo da su im tvrde. Dobre su chicco, al su skuplje, jako su dobre babylove, 10 kn crne, 13 kn bijele 30 kom, ja cu osobno te jer su mi povoljnije.
It’s a baby boy💙
Ajme bas su preslatke stvarcice, ja bi vec sve pokupivala ali mi se nekako rano cini sa 15 tjedana, ionako nemamo jos sobicu za bebu da stavim tamo pa bi stvari stajale negdje u drugoj sobi.. al kad vidim vase sopinge bas sam u iskusenju da kupim barem nesto, uvijek u ducanu zastanem kod bodica i carapica, to mi je nekako najslade od svega a i mislim da ce beba najvise biti u tome tjekom ljeta.. eto pratim dalje, cekam naredne sopinge pa cu barem imat listu iz kojeg ducana sto tocno zelim 😂
Hei! Neka beba 5.mj.2020.?Mi smo 18 tj. Jos ne planiram tako skoro kupovati stvari, al kad krenem nece bit kraja.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
https://ibb.co/YR1ch2N
U 7h opustošila lidl u kvartu i već na poslu 🙈😆
Jedva sam se suzdržala da sve ne kupim.. grudnjake imaju samo C i D košarice.. ja sam i dalje B, al sam uzela jedan C..svi me uvjeravaju kad mlijeko krene da će mi se sise povećati.. vidjet ćemo.. 50kn nije puno za grudnjak, u lisci dođe 180..
Ja imam sitra pregled akobogda
Idem rano u 7h drzite mi figee da bude sve oke
Danas smo 20 sedmica🤗
Jutro curke.. Joj sad citam zimske bebe, pa tamo opci haos, one su bas aktivne al uvijek ima parazita koji narusavaju atmosferu. Ja nekad pomislim kako se cure na nasoj temi slabo javljaju,al sam sad pomislila bolje i ovako nego da se prepucavamo ☺️💪
Karla aa kako slatko, ja i zaboravila da je danas u lidlu ponuda, al ti grudnjaci su meni preveliki, nista od toga, al potkoaulje bi mogla uzeti.
Elenica pa cestitam na polovini trudnoce 😍💪
Lilypie kako si danas?
Sad idem cistiti, al nemam volje nikako, a moram danas i sutra, imat cu goste desetak dana 😅
Brankica prekrasno sve!
Karla dobro si ti to opustosila😅
Elenica sretno sutra na pregledu!
Haha i ja sam ih sada citala Skoljka, zadnjih par str. Prije sam citala Jesenske bebe/mame 2019, i isto to se dogodilo kao na zimskima. Kad su bile na kraju trudnoce, neke vec i rodile, otvorila se grupa na whatsappu i one koje su bile najaktivnije su netragom nestale, uopce nisu pitale za staru ekipu koja nije presla na wapp a bile su cijelo vrijeme uz njih. Ruzno mi je to...
Brankica prekrasno je sve 😍 ja sam za presvlacenje imala ono sto se namontira na krevetic, cim je krenula sa ozbiljnim okretanjem i migoljenjem presla sam na presvlacenje na krevetu - cca sa 4 mjeseca. Al ova komodica mi je bas super!
Karla odlican ulov! Ja sam poslala mamu u Lidl, veli da je bila velika guzva. Ja sam si uzela samo tajice trudnicke i bodi za stariju curku. Grudnjake imam iz hm-a i mullera i jos uvijek ih nosim 😂 tak da samo nastavljam.
Fever i meni su baby love najbolji omjer cijene i kvalitete. Imam jednu kutiju sto sam dobila od sestre sto joj je ostalo od johnsonsa pa cu i te potrosit.
Elenica drzimo fige! Danas si na pola puta 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji