Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    29. Studeni 2019. 08:41

E to mm uvijek komentarise, kad su neke akcije sa " dobrim" popustima uvijek dignu cijene i onda daju popust. Ili stave losiju robu na popuste, a ono sto je dobro stave kao "nova kolekcija" pa neide na popust.
    Jutro, kako ste curke? 

Lilypie
    29. Studeni 2019. 09:00

Evo me u čekaonici... još jedno vadjenje krvi i gotova sam. Šećer natašte 6,6 😱 Sve se bojim kakav će konačan rezultat biti.
    Sto se tiče crnog petka, prošle godine suprug i ja bili nekih tri dana prije i gledala nekakvu majicu 250kn. Na crni petak ista majica na sniženju 270 kn tako da uopće vise ne računam s tim popustima niti ću hodati po dućanima dok to sve ne prodje.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    29. Studeni 2019. 09:58

Ma ne želim se više živcirati.. sinoć sam čak i plakala zbog tih kolica i svega.. jer sam mislila da sam ja nespodobna narudžbu napraviti i ne znam kako da mi izbaci popust.. hormoni.. jadna bebica me lupala cijelu večer, zbog moje nervoze..
    Lilypie koja je gornja granica šećera u trudnoći - 5,0? mislim da ću ja to ići u utorak riješiti.. jesi mogla popiti tu tekućinu? mene je baš strah da neću moći i ne znam kak ću izdržati dva sata da ništa ne pojedem ili popijem..

skoljka
    29. Studeni 2019. 10:08

Karla nemoj se zivcirati zbog toga, znas da je ovo oko ovih poposta uvijek iskalkulirano. Da i hormoni te drmaju, ja isto osjetim u zadnje vrijeme, uzas placem, sve me povrijedi.
    I ja cu u utorak na to vadjenje. I mene strah tog secera, jer mi u obitelji sa oceve strane imaju nasljedno, nadam se da to nema veze sa nasim stanjem da bi zbog tog sad i ja mogla dobiti. 

Fever
    29. Studeni 2019. 10:33

Normalno je do 6,3 na taste. Dan prije pregleda izbjegavati slatko, voce i tjesteninu/kruh.

Ja prijavljujem osip koji sam dobila po trbuhu od sebamed kremice za mame.
    Inace koristim ulje ali eto imala tester i idem probat i sranje. Ne svrbi ni nista, nadam se da ce proc.

It’s a baby boy💙

Lilypie
    29. Studeni 2019. 10:34

Sad sam malo citala i ne gine mi dijagnoza gestacijskog dijabetesa čak i ako druga dva vadjenja budu u granicama jer se sva tri gledaju 😔
    Nikad do sad nisam imala problema sa šećerom, u obitelji nitko nema ali eto. Prijateljica koja je dobila blizance se bola inzulinom do kraja trudnoće. Nadam se da mene to ne čeka. Navodno sve to prodje 6 tjedana iza poroda. Vidjet ću kakvi će rezultati biti u ponedjeljak kad budem išla na kontrolu ginekologu.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

brankica09
    29. Studeni 2019. 10:35

Evo mene s pregleda , s obzirom na moje razocaranje u Vinogradskoj gdje je anomaly trajao ukupupno 3 minute , ginekologica je danas mjerila sve i sve je dobro 🙈🥰 cura ima 496 g , malo je veca 🤭🙈
    Imam fora sliku pa vam stavljam 
    https://ibb.co/cJ3rtsc

brankica09
    29. Studeni 2019. 10:40

Malo stekam 🤔🙊🤷‍♀️
    https://ibb.co/Ntg476w 💜🧚‍♀️

skoljka
    29. Studeni 2019. 10:57

Brankica super za pregled, a mala vec pjeva ili place 🙈 i jos copa nosic 😂😂
    A jooj Lilypie, nece te valjda dopasti inzulin 🙄, moja rodica je dobila i previsok tlak i jako visok secer u trudnoci i par tjedana nakon poroda sve se stabiliziralo. Ali ona veli da je puno jela slatko i suhomesnato, i u svako doba dana i noci, bas se i udebljala. Al beba zdrava, napredna sve super.
    Bas me prpa sad tog secera, valja se hraniti po toj dijeti, jos i ljekovi 🥴

Fever
    29. Studeni 2019. 12:11

Haahahhaha brankica umirem na prvu fotku, s tako otvorenim ustima prva pomisao mi je bila homer simpson kad spava ( nemoj se ljutiti- sala) :-D 
    Preslatkooooo

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.