E to mm uvijek komentarise, kad su neke akcije sa " dobrim" popustima uvijek dignu cijene i onda daju popust. Ili stave losiju robu na popuste, a ono sto je dobro stave kao "nova kolekcija" pa neide na popust.
Jutro, kako ste curke?
Evo me u čekaonici... još jedno vadjenje krvi i gotova sam. Šećer natašte 6,6 😱 Sve se bojim kakav će konačan rezultat biti.
Sto se tiče crnog petka, prošle godine suprug i ja bili nekih tri dana prije i gledala nekakvu majicu 250kn. Na crni petak ista majica na sniženju 270 kn tako da uopće vise ne računam s tim popustima niti ću hodati po dućanima dok to sve ne prodje.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ma ne želim se više živcirati.. sinoć sam čak i plakala zbog tih kolica i svega.. jer sam mislila da sam ja nespodobna narudžbu napraviti i ne znam kako da mi izbaci popust.. hormoni.. jadna bebica me lupala cijelu večer, zbog moje nervoze..
Lilypie koja je gornja granica šećera u trudnoći - 5,0? mislim da ću ja to ići u utorak riješiti.. jesi mogla popiti tu tekućinu? mene je baš strah da neću moći i ne znam kak ću izdržati dva sata da ništa ne pojedem ili popijem..
Karla nemoj se zivcirati zbog toga, znas da je ovo oko ovih poposta uvijek iskalkulirano. Da i hormoni te drmaju, ja isto osjetim u zadnje vrijeme, uzas placem, sve me povrijedi.
I ja cu u utorak na to vadjenje. I mene strah tog secera, jer mi u obitelji sa oceve strane imaju nasljedno, nadam se da to nema veze sa nasim stanjem da bi zbog tog sad i ja mogla dobiti.
Normalno je do 6,3 na taste. Dan prije pregleda izbjegavati slatko, voce i tjesteninu/kruh.
Ja prijavljujem osip koji sam dobila po trbuhu od sebamed kremice za mame.
Inace koristim ulje ali eto imala tester i idem probat i sranje. Ne svrbi ni nista, nadam se da ce proc.
It’s a baby boy💙
Sad sam malo citala i ne gine mi dijagnoza gestacijskog dijabetesa čak i ako druga dva vadjenja budu u granicama jer se sva tri gledaju 😔
Nikad do sad nisam imala problema sa šećerom, u obitelji nitko nema ali eto. Prijateljica koja je dobila blizance se bola inzulinom do kraja trudnoće. Nadam se da mene to ne čeka. Navodno sve to prodje 6 tjedana iza poroda. Vidjet ću kakvi će rezultati biti u ponedjeljak kad budem išla na kontrolu ginekologu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Evo mene s pregleda , s obzirom na moje razocaranje u Vinogradskoj gdje je anomaly trajao ukupupno 3 minute , ginekologica je danas mjerila sve i sve je dobro 🙈🥰 cura ima 496 g , malo je veca 🤭🙈
Imam fora sliku pa vam stavljam
https://ibb.co/cJ3rtsc
Brankica super za pregled, a mala vec pjeva ili place 🙈 i jos copa nosic 😂😂
A jooj Lilypie, nece te valjda dopasti inzulin 🙄, moja rodica je dobila i previsok tlak i jako visok secer u trudnoci i par tjedana nakon poroda sve se stabiliziralo. Ali ona veli da je puno jela slatko i suhomesnato, i u svako doba dana i noci, bas se i udebljala. Al beba zdrava, napredna sve super.
Bas me prpa sad tog secera, valja se hraniti po toj dijeti, jos i ljekovi 🥴
Haahahhaha brankica umirem na prvu fotku, s tako otvorenim ustima prva pomisao mi je bila homer simpson kad spava ( nemoj se ljutiti- sala) :-D
Preslatkooooo
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji