Jutro curke, kako ste danas?
Meni ova subota taako brzo doleti..imam osjećaj da je ponedjeljak petak i vikend..kako radim ne znam gde mi tjedan prođe..
Ja sinoć zaspala već u pola 10 i evo me od pola 7 budna..već i kavicu popile i sad moram do podruma po ukrase da neki adventski vijenac napravim..
Fever,ti si trebala biti Dino,a ja Marko!
Sestra je imala manje od 2 godine kad sam se rodila..i jos sigurno pola godine me zvala seka Marko.
Karla,ja ne radim ali svejedno mi vrijeme leti..i ja od 7 budna.. Adventski sam napravila jos proslu nedjelju..ali bi trebala izvadit ostale ukrase.
Dečko ili cura?
Iako je već pri samom začeću spol djeteta određen kromosomima, sve do 16. tjedna spol bebe je nepoznat i nije ga moguće jasno odrediti.
Spol djeteta najranije se može utvrditi u 10. tjednu
Prva pretpostavka za određivanje spola moguća je u desetom tjednu, kada se kod fetusa razvija spolna žlijezda.
Spolna žlijezda kasnije se razvija u testise ili jajnike, a spol djeteta definitivno se može zaključiti nakon 16 tjedana trudnoće, kada je u potpunosti vidljiv.
Jutro!
I ja budna od 7. Al sam lezala dok se T nije probudila. Tako da sad tek pijem kavu.
Nisam bas kreativna tako da cu samo doraditi kupovni adventski. Kupila sam drveni pa cu jos po njemu nesto staviti. Valjda ce sliciti na nesto.🤭
Bok cure izvinite sto ovako upadam. Bila sam na ultrazvuku jucer. Doktor mi je rekao da je beba velika 4 cm.. A u papirima koje mi ja dao pise da bi beba za ovaj tjedan trebala biti 5 cm.
Je li netko imao slicnu situaciju? Ginekolog mi nista nije rekao, samo da je sve ok.. Ali ja sam sama malo istrazivala i sada mi bas i nije svejedno.
Ma nisu ti ultrazvuci 100 posto ziher. Zato ti je ginekolog rekao da je sve o. k. A, neke bebice su ionako manje i sitnije. Ako on ne brine kao stručnjak Onda nemoj ni ti previše brinuti zbog toga. Sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nisam citala sve od pocetka pa neznam jeste vec pricale o tome, jel tko isao u dm po paket za trudnice i da li se zna oce li sljedece godine biti sto drugacije i opcenito jeste li vec sto trazile od tih stvarčica sto kao trudnice dobivamo.
Jutro cure, mene otkad sam se probudila pere žgaravica. Svaki dan da baš mora, više mi je preko glave. Ni
i ja ne radim pa vrijeme nekako leti, ali moram vam se požaliti, otkad je počeo ovaj štrajk u školama - dani mi nemaju kraja. Kćer će mi izludit kod kuće. Ne znam više što s njom. Bile smo i kod mojih par dana, i s prijateljicama se viđa i trening dvaput tjedno, ali svejedno djetetu je dosadno, jedan dan je rekla: mama ja otkad ne idem u školu ne znam više ni koji je dan. A sad je u onoj fazi da joj ništa nije zanimljivo, pere ju predpubertet, nije za igračke, barbike. Toliko fali ta neka rutina, odlazak u školu, zadaća...a ja sva nikakva vječito umorna, nemam snage ni voditi ju u grad, u park...bilo kuda!! Išle smo jedan dan u šetnju i meni je na povratku(živimo na brdu) bilo toliko loše da sam se skoro srušila i djetetu se sad i šetnja zamjerila.
Uf, Bože pomozi, ima li tome kraja. Voli biti kod mojih, oni su na selu, ali spremaju se za natjecanje i ne smije s treninga izostajati, inače bi bile tamo dok štrajk traje. Samo brojim dane do "praznika" i da odemo malo k njima, da mogu odahnuti. Ne podnosim da je na mobitelu i na kompjuteru, ali šta da dijete radi?? Vani hladno mrljavo, za poludit
Ena0206 nemoj si stres raditi oko toga..moja je beba bila na prvih 3 uzv veća za skoro tjedan dana..kasnije se to izreguliralo..njima iovak uzv izbaci te mjere, nisu sve bebe iste, nije ni nama ovulacija uvijek na 14 dan, nekima je i 20ti a nekima i 10ti..sve će to bit ok! ☺️
Što se spola bebe tiče ja sam vam najbolji primjer da rano nije ništa sigurno..meni je dr s 10tj rekao da je dečko..u 12tj smo radili nifty koji je rekao da je cura, a u 15tj na pregledu je dr rekao opet dečko..dok ga nisam ispravila jer je nifty 100% sigurnan.. pa mi je dr objasnila da su curicama stidne usne natečene tako rano i može izgledati kao pišulinac..očito je to bilo kod mene.. uglavnom tek u 19tj je dr preko uzv mogao 100% potvrditi da je ipak cura 😆 puno ovisi i položaj bebe kao je kad dođete na uzv.. tako da se nemojte iznenaditi, svašta oni pričaju..
Nisam citala sve od pocetka pa neznam jeste vec pricale o tome, jel tko isao u dm po paket za trudnice i da li se zna oce li sljedece godine biti sto drugacije i opcenito jeste li vec sto trazile od tih stvarčica sto kao trudnice dobivamo.
Ja sam već tri puta u dm pitala i svaki put kažu da nemaju ili da im “nije stiglo”.... 😤
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Školjka, imam lupocet od 500 pa sam popila 2 komada. Ne bih na tvom mjestu više od toga iako se sigurno smije. Ako ti 2 preko dana ne pomognu, vjerojatno neće ni više njih🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji