Ja uzimam omegu 3 natal. Od početka sam bila na natural wealth prenatalu jer nema joda, a sad sam na elevit pronatalu koji isto nema joda (uzimam terapiju za stitnjacu). Od negdje 12.tjedna ili možda čak i ranije uzimam Mg (bioelectra od 300 mg, onako se lijepo otopi na jeziku 😊). Nekad se tješim da se debljam od silnih tableta koje pijem, a ne zato što više jedem🙈
Cure koje se slično trudne kao ja, kakav vam je iscjedak? Ja imam osjećaj da stalno nešto curka, stalno mi je vlažno dolje. Imam danas pregled pa ću pitati koliko tog je zapravo normalno🤔
Imam i ja iscjedak, do proslog tjedna je bio bijel a sad poceo svih boja, jucer me je pregledala veli da je to normalno da se neplasim da nesto nije ok.
Ja iz lidla nosim S tajice jos me ne stezu, ima jos lufta i za stomak i noge
Nisam na forumu više, malo sam jučer čitala ali bolje mi je kad sam sama sa sobom. Bilo je grozno, ne planiram ništa za dalje jer nemam snage, a ne znam ni šta nam je preostalo. Čekam te nalaze pa ćemo vidjeti. Vama sretno, baš mi je teško kad vidim vaše tjedne a mojih više nema
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon ❤️, hvala ti sto si skupila snage i javila nam se. Nema dana da ne pomislim na tebe 😘.
Nisam na forumu više, malo sam jučer čitala ali bolje mi je kad sam sama sa sobom. Bilo je grozno, ne planiram ništa za dalje jer nemam snage, a ne znam ni šta nam je preostalo. Čekam te nalaze pa ćemo vidjeti. Vama sretno, baš mi je teško kad vidim vaše tjedne a mojih više nema
Svako malo te se sjetimo i mislimo na tebe! 💚
Ne možemo ni zamisliti što si prošla 😞 nadam se da ćete dobit sve odgovore i s vremenom skupiti snage i krenut dalje! Vjerujem da će doći i vaše vrijeme da držite svoju bebicu u naručju 💞
Pozdrav curke😊
evo došla s pregleda. Vodenjak se utiskuje do šava ali je vanjsko ušće potpuno zatvoreno i unutanje ušće zatvoreno do šava, šav dobro drži. Ja sam trenutno 24 + 1 a beba ima 870 grama 👶 tako da idemo dalje, dan po dan💪
Lemon odboluj na svoj način i daj si vremena. Šaljem ti puno zagrljaja. Znam kako je to teško. ❤
Tina tvoja beba je 240gr teza pd moje, meni je jucer rekla da 600gr odgovara tjwdnima i da je sve uredu. Sad sam se zabrinula kad sam tvoj post procitala, jer jw ipak tvoja dosta teza. Jel ti mozda rekao da je malo veca za ovaj tt ili..
Tina tvoja beba je 240gr teza pd moje, meni je jucer rekla da 600gr odgovara tjwdnima i da je sve uredu. Sad sam se zabrinula kad sam tvoj post procitala, jer jw ipak tvoja dosta teza. Jel ti mozda rekao da je malo veca za ovaj tt ili..
Da, naš dečko je 2 tjedna veći 😁 tako da je s tvojom bebicom sve ok. Inače smo ja i muž oboje visoki a i mislim da je moja trudnoća malo starija nego po ovom izračunu od zadnje menge (vjerojatno ovulacija bila ranije) jer je bebi otpočetka veći 👶
Baš sam jučer htjela komentirati i zaboravila..
Moja je u 21+3 bila 446 grama.. pa mi se činilo da je baš velika naspram tvoje bebe.. i na netu mi piše da tek sad u 23tjednu bi trebala biti oko 500g .. al nije mi dr ništa to komentirala..
Onda se opet sjetim da su mi frendici bebu na porodu procijenili na 4000g, a ona rodila malog od 4900g..
Očito i to svaki aparat drugačije izračuna..
Eto kako je kod sviju drugačije, meni je gin rekla da nemoram nista piti od tih tableta ako se raznovrsno hranim. Jedino sto sam pila je folacin tj folna do negdi 15og tjedna. Nekidan sam vadila nalaze i sve je super, također pijem matični sok od aronije od naseg domaceg opg-a, ali samo malo casicu jer ona inace snizava tlak a moj je nizak pa se nesmi previse a i zeljezo mi je super. Ovo drugo se nadam da preko hrane dosta unesem jer jedem i voce i ribu i orašaste i svasta nesto tako po malo.
Iz lidla imam M tajice premda mislim da sam i s mogla uzeti, imam 59kg i mislim da cu dokraja moci u ove M. Vidim da vas dosta spominje ogtt, meni moja gin jos nije to spominjala al procitala sam da se od 24 do 29 tjedna radi i isto mislim da ce mi biti muka od toga natašte.
Moji su blizanci bili 440 g sa 21+6 i rekao je da točno odgovaraju tjednima. Ništa nije komentirao da su veći 🤷🏻♀️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji