Cure, bubamara je izbacila popuste za sutra, pa škicnite..
Ja dobila danas 30% kod njih od 19-21h na cijelu kupnju.. tak da ćemo uzet kolica, hranilicu i njihalicu..
Već mi košarica spremna, samo moram čekat da mi pošalju kod za popust
Moj bebi je bio na zadnjem pregledu u 14 tt, po gramima je odgovarao 14+4 ( ravno 100g) tako da ovisi o danu zaceca, o tome koliko mi papamo, rekli bi da nesto ne stima, ne brinite se.
Ja sam bila beba od 4100🙈
It’s a baby boy💙
Jutro cure, 🥵mene bas ulovilo, jedva sam se digla iz kreveta, na oci nemogu da gledam koliko suze liju, a nakasljat se nesmijem vise koliko me stomak zaboli dole skroz,a nos 🤧 od kako sam se istusirala valjda para ga odcepila, ma uzas. Sta ima dobro za grlo da smijemo, a da nije med i stakleni bomboni jer mi to samo trenutno pomaze. Jel mozda neka koriatila za sinuse Sinupret sad od kad je trudna?
Karla i ja imam problema sa opadanjem kose bas od stresa, u pramenovima zna biti. Neznam nesto puno o zdravoj hrahi, pa nisam ni cula za to, super da ti pomaze. Ja jedino sto koristim su kopriva samponi, samponi ja jacanje vlasista, ricinus, pantenol, amlaoil.. To je bas sve sto ide direktno na korjen. I neke sam tablete pila za jacanje vlasista.
I mene je prošli tjedan. Kad je prestalo, počela sam kasljati. Uzela sam Isla pastile u ljekarni, CAJ OD KAMILICE koji prezirem I za 2 dana grlo kao novo, kasalj samo tu i tamo kad sam počela iskasljavati malo nešto... još sam si reka ako ne prestane do četvrtka, idem kod dr jer su me počela boljeti pluća od naprezanja! Probaj svakako, nemaš sto izgubitiii
Moj bebi je bio na zadnjem pregledu u 14 tt, po gramima je odgovarao 14+4 ( ravno 100g) tako da ovisi o danu zaceca, o tome koliko mi papamo, rekli bi da nesto ne stima, ne brinite se.
Ja sam bila beba od 4100🙈
Meni je u ovoj trudnoci samo trbuh narastao, svugdje sam ostala tanka 😁 i jedem skroz normalno, nista puno više nego prije... kod mene ocito ovisi o danu začeća. Kod mene je i bolje da je što veći radi šava i mogućnosti prijevremenog poroda...
Jao i ja, samo stomak, noge i ruke ko grancice. Na tom pregledu s 14tt imala sampola kg manje nego kad sam ostala trudna🤭
It’s a baby boy💙
Tina, Karla, Lilypie moj je sa 21+5 imao 400gr
Bas gledam sad na ovoj Pregnency app da za ovaj tjedan u kojem jesam tezina je prosjecna izmedju 600gr i 640gr, pa se nadam da i je tako da nije manji. A bas je par puta dr rekla "a srce malo bas mi je lijepi, lijepo napreduje" , i onda danas kad sam procitala grame titinog bebaca bas sam se trznula kako sad toliko. Karla kod tebe je na pocetku stalno nesto bilo da je bebac veci za tjedan jel da? Mozda ce ovaj moj princ biti mrvica kad se rodi 🙈
Neverland i meni se povraca od kamilice vise. Bila sam kod dr. Nema upale sinusa niti grla, samo lijevo uho ali onaj neki kanal od sinusa do uha. Dala mi antibiotik al rekla da ga ne pijem ako mi se ne pogorsa preko vikenda, nego da nastavim ovak kako sam do sad, cajevi, limun, med, bomboni, fizioloska, lupocet po potrebi.
Došla vam reći da će Lidl imat trudničke stvari, kad ono vi već planirate kampiranje ispred 😁
I meni je iscjedak tak,pretpostavljam da je normalno 🙂
Lemon ❤️
Tsh mi je 2.77 a ref.interval 0.27-4.20
Dokotrica kaze da je dobro iako mi je zadnji put bilo 2.89 i tad je rekla da je malo poviseno .:/
Malo sam zbunjena jer nije neka prevelika razlika .
Ima netko iskustva sa stitnjacom ?
Sortiraj odgovore
Najstariji