Ja sam uzela paketić u dmu, kod nas je bilo. I odaslala sam svakakve mailove za besplatne uzorke, neki su javili da nemaju, neki su obećali poslati pa nije još stiglo, neki su stigli. Imam svakakvih uzoraka...u Dmu sam dobila knjižicu s kuponima, to planiram iskoristiti za pelene kad budem kupovala, inače mi nisu baš nešt ti kuponi.
Što se tiče spola, ja još ne znam točno, ali vjerujem da
bi se dosad vidio pišo. Na idućem pregledu će valjda potvrditi sto posto da je cura. Inače imam poznanicu kojoj su tupili cijelo vrijeme dečko pa se rodila cura, ima svakakvih iznenađenja 😂
Jutro cure, mene otkad sam se probudila pere žgaravica. Svaki dan da baš mora, više mi je preko glave. Ni
i ja ne radim pa vrijeme nekako leti, ali moram vam se požaliti, otkad je počeo ovaj štrajk u školama - dani mi nemaju kraja. Kćer će mi izludit kod kuće. Ne znam više što s njom. Bile smo i kod mojih par dana, i s prijateljicama se viđa i trening dvaput tjedno, ali svejedno djetetu je dosadno, jedan dan je rekla: mama ja otkad ne idem u školu ne znam više ni koji je dan. A sad je u onoj fazi da joj ništa nije zanimljivo, pere ju predpubertet, nije za igračke, barbike. Toliko fali ta neka rutina, odlazak u školu, zadaća…a ja sva nikakva vječito umorna, nemam snage ni voditi ju u grad, u park…bilo kuda!! Išle smo jedan dan u šetnju i meni je na povratku(živimo na brdu) bilo toliko loše da sam se skoro srušila i djetetu se sad i šetnja zamjerila.
Uf, Bože pomozi, ima li tome kraja. Voli biti kod mojih, oni su na selu, ali spremaju se za natjecanje i ne smije s treninga izostajati, inače bi bile tamo dok štrajk traje. Samo brojim dane do "praznika" i da odemo malo k njima, da mogu odahnuti. Ne podnosim da je na mobitelu i na kompjuteru, ali šta da dijete radi?? Vani hladno mrljavo, za poludit
Ja radim u školi i baš su mi roditelji pričali da su im djeca stalno na računalima jer je vani blatnjavo pa brzo dođu kući s igre. Mi smo pak se primili blagdanskih ukrasa (vjenčića, kuglica, kutijica, svijećnjaka itd.) da nam prođe vrijeme dok sjedimo u zbornici. Nikad nismo imali toliko proizvoda za školsku zadrugu kao ove godine...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Drage zene da vam se i ja javim evo
Zanima me da li je neka imala neko slicno iskustvo pa da mi olaksa do petka
U petak imam tek pregled
Trenutno sam 19+2 i danas jedva sam hodala na nogama moram sjesti da ne bih osjetila neki cudan pritisak dolje
Jako sam se zabrinulo😔😔😔to je trajalo par kinuta samo dok hodam
Sad sve oke
Ne znam sta moze biti bas se brinem.Je li se neka susretala s tim
Nee mogu vam objasnit kao neki cudan pritisak dolje samo dok sam na nogala
A bebu osjecam nisko u dnu stomaka i to mi svi kazu da je. Oke da to ne znasi da nosim nisko jer bi mi doktorica do sad to vidjela na ultrazvuku i rekla
Ja se bas brinemmm sad
Vaki, u našoj školi se isto održava sajam i učiteljica me zvala da pita hoće li kćer doći prodavati, imaju par curica u razredu pa se one skupe svake godine i to prodaju. Ugl, žena se žalila kako inače sve djeca rade za taj sajam, a sad zbog štrajka nisu ništa napravili nego je ona sama par sitnica složila koliko je uspjela. Svi su na mukama
Ja sam uzela paketić u dmu, kod nas je bilo. I odaslala sam svakakve mailove za besplatne uzorke, neki su javili da nemaju, neki su obećali poslati pa nije još stiglo, neki su stigli. Imam svakakvih uzoraka…u Dmu sam dobila knjižicu s kuponima, to planiram iskoristiti za pelene kad budem kupovala, inače mi nisu baš nešt ti kuponi.
Što se tiče spola, ja još ne znam točno, ali vjerujem da
bi se dosad vidio pišo. Na idućem pregledu će valjda potvrditi sto posto da je cura. Inače imam poznanicu kojoj su tupili cijelo vrijeme dečko pa se rodila cura, ima svakakvih iznenađenja 😂
Zato je meni bio bolji dm babybonus sa popustima pa odjednom kupim puno toga i super uštedim, ovo skupljanje bodova mi je čudno. Mislim da cu pricekati pa poslije nove god uzeti premda kakve sam srece dobit cu stari paketic. I sa prvom bebolinom sam se uclanila u hipp babyclub tako sam i sad, od nivee, uriage bebe i mustele sam zatrazila uzorke pa cemo vidjeti hoce li sto doci ☺
Adventski sam prepravila od prosle god, a s obzirom na ovo vrijeme pretoplo uopce nemam osjecaj da ce Božić ubrzo.
U petak imam tek pregled
Trenutno sam 19+2 i danas jedva sam hodala na nogama moram sjesti da ne bih osjetila neki cudan pritisak dolje
Sad sve oke
A bebu osjecam nisko u dnu stomaka i to mi svi kazu da je. Oke da to ne znasi da nosim nisko jer bi mi doktorica do sad to vidjela na ultrazvuku i rekla
Ja se bas brinemmm sad
Nedugo smo pisale o tom pritisku i bolovima u preponama. Nakon toga me doktor pregledao jer sam se bojala da se otvaram... Srećom, sve je o. k.! Tako da je očito i to normalno... 😁
🤞❤️🙏
Stigla mi je robica koju sam naručila iz C&A - preslatkooo, premekano i kvalitetno a cijene super! Stiglo za par dana. Preporucam! Ovaj krevetic smo narucili: https://cutiecloud.com/proizvod/cutie-komplet-4-u-1/
jer je na popustu sada i jer smo bas htjeli ovalni i za tu cijenu dobijemo uz njega dva madraca i dvije plahtice pa ga sad cekamooo🤗
U petak imam tek pregled
Sad sve oke
Ja se bas brinemmm sad
Nedugo smo pisale o tom pritisku i bolovima u preponama. Nakon toga me doktor pregledao jer sam se bojala da se otvaram… Srećom, sve je o. k.! Tako da je očito i to normalno… 😁
Nisam upratila 😔Jao nadam se da je sve oke
Proslo je al bas sam se bila prepala
Pa kad sam poslije toga osjetila bebicu bilo mi je lakse
Al bas je neugodono..jedva cekam pregled pa da pitam doktoricu nadam se da ce i kod mene bit sve oke
Elenicaa20 - sigurna sam da je sve o. k.!
Tina - eto, sad sam i ja malo surfala stranicama C&A kad si ih nahvalila i potrošila 500 kn. Bolje da me prođu mučnine jer dok ovako ležim, čim mi je malkice bolje, odmah trošim. 😅
🤞❤️🙏
Elenicaa20 - sigurna sam da je sve o. k.!
Tina - eto, sad sam i ja malo surfala stranicama C&A kad si ih nahvalila i potrošila 500 kn. Bolje da me prođu mučnine jer dok ovako ležim, čim mi je malkice bolje, odmah trošim. 😅
Bit ces prezadovoljna! 👶🥰 ja sam nepomična do termina tako da bolje maknuti sve kartice od mene😳
Sortiraj odgovore
Najstariji