Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    27. Studeni 2019. 13:22

Lilypie

Papa i brisevi uredni i štitnjača se vratila u normalu… jeeej 😃
    Dobila sam uputnice za OGTT, KKS i opet ponavljanje urinokulture.

Super za dobre nalaze!
    Vaki,mislum da nemoze..al nije ti to tako strasno!
    Lela,ne brini,brzo ce doc 1 pregled,a rako ti manje vise svi ginekolozi narucuju s 8 tjedana. Imas temu bas ljetne bebe pa se mozes tamo curkama prikljucit..vjerojatno ima koja u iscekivanju kao i ti.

• Lela0211
    27. Studeni 2019. 13:49

Ana.wannabemama

Lela dobro nam dosla 🤗
    iz kojeg si djela ako smijem pitati i kod koje gin ides?

Hvala! Iz Petrinje! Idem kod gin Sande Žižak-Galijan.. 

skoljka
    27. Studeni 2019. 15:16

Bokic curke, evo nas sa pregleda. Uzv sve uredno, bebac 600gr. Okrenut glavom dole pa mi zato stosce mjehur i zato ga stalno osjecam da me lupa dole, boksa me. Pregledala me ginekoloski, uredno, cerviks visoko, iscjedak uredan e to sam jedva prezivjela, stavila mi ono zeljezo sto se stavlja za papu i briseve, to me uzas bolilo, reko kako cu porod kad me to boli 🙈. Narucena 19.12 na 4D, do tad napravoti Kks, ogtt, i narucila sam se za trudnicki tecaj za prvi mjesec od 14.1.

skoljka
    27. Studeni 2019. 15:27

Lilypie super za dobar pregled
    Karla meni su objasnili da ce taj ogtt potrajat jer par puta vade krv🤷🏻‍♀️

Jahanara
    27. Studeni 2019. 15:41

Skoljka bravo za dobar pregled! 😀 

OGTT traje 2 sata😉

MickeyMouse
    27. Studeni 2019. 16:16

Lela0211

Ana.wannabemama

Lela dobro nam dosla 🤗
    iz kojeg si djela ako smijem pitati i kod koje gin ides?

Hvala! Iz Petrinje! Idem kod gin Sande Žižak-Galijan..

Pozdrav svima :)
    Dobrodosla! Ona me prvi put porodila u Sisku u bolnici :) 
    Kod nas se dobije krigla vode sa 5-6 žlica šečera koju zamuti pred tobom i moras eksirat. Meni je bilo muka plus jos natašte. I onda sjedenje tamo i cekanje jer ne smijes mrdnut. Meni bas nezgodna pretraga.
    Pocela sam osjecat bebu sve vise, ali dosta nisko. Danas imam neki cudan osjecaj valjda radi sjedenja tak da sam dosla s posla i lezim - malo je bolje. Jos cu popit dodatno magnezij.
    Cure ja pijem elevit pronatal - jel pije koja jos te i da li pijete sto dodatno uz njih?

Boa35
    27. Studeni 2019. 17:14

💙✨🤴🏻✨💙

A znam da..zato bi ja odmah u 7 došla, da najkasnije do 10 dođem na posao.. 
    MickeyMouse ja pijem elebaby i još uz njih cink i magnezij..željezo pokušavam unositi sokovima, a sad dal je dovoljno ne znam..  skužila sam da ako dva dana ne popijem mg,po noći me grč uhvati u nozi.. tak da ga više ne zaboravljam pit.. 

Jahanara
    27. Studeni 2019. 17:34

Koji mg pijete? Uzela sam iz dm-a njihovu marku 400mg. 

neverland
    27. Studeni 2019. 18:12

Karla89

💙✨🤴🏻✨💙

A znam da..zato bi ja odmah u 7 došla, da najkasnije do 10 dođem na posao..
    MickeyMouse ja pijem elebaby i još uz njih cink i magnezij..željezo pokušavam unositi sokovima, a sad dal je dovoljno ne znam.. skužila sam da ako dva dana ne popijem mg,po noći me grč uhvati u nozi.. tak da ga više ne zaboravljam pit..

Koje sokove
    Piješ za željezo?
    Jahanara, mg direkt

skoljka
    27. Studeni 2019. 18:14

MickeyMouse ja sam od pocetka na elevitu, za prvo tromjesecje sam pila elenatal, od drugog tromjesecja pocela sa elebaby. Pijem jos magnezij jos od samog pocetka 375mg od Twinlaba 100tab 80kn. Omegu3 od 6tt 1000mg od Pharmavital 100tab 80kn. Kalcij sumeci od Dietpharma 500mg 60tab 60kn ali njeg preskacem svako drugi/treci dan, a zeljezo kroz hranu ( spinat, blitva, kivi, jaja...) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.