Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    27. Studeni 2019. 19:10

Cure hvala na savjetima! Uzmem jos dodatno magnezij od Twinlaba ali tu i tamo, nisam bas redovna. Razmisljala sam jos da uzmem dodatno omegu! Kalcij mi nije bio na pameti. Hvala jos jednom svima :) 

skoljka
    27. Studeni 2019. 19:16

Uzmi uzmi omegu3 obavezno, bit ce nam djeca pametnija 😂

Fever
    27. Studeni 2019. 20:21

Ja pijem a-z mama ( dm) , dodatno folnu( natural wealth) jer u ovim vit ima 400 mikrograma, pijem jos 400 po savjetu dr jos od prvog tromjesecja, moram jos popiti ovih 10 ak i onda necu uzimati vise dodatno
    Uzimam jos omegu, magnezij, kalcij ( ovo dve iz dma)

It’s a baby boy💙

Jahanara
    27. Studeni 2019. 20:27

Ja pijem Novalac prenatal. U njemu ima 210mg DHA. Jel mislite da treba jos dodatno omegu? I magnezij 400 iz dm-a. Folacina imam jos za par dana. Mogla bi kalcij jos ubaciti.

Boa35
    27. Studeni 2019. 20:51

Neverland pijem sok od aronije i borovnice..jedem šipak..u smoothie znam stavit prah koprive, ječmenu travu i moringu..al to ne svaki dan..
    Školjka što nema u elebaby dovoljno omege? Meni nije ni jedan dr rekao da uzimam još uz to dodatno omegu3.. 🤷

neverland
    27. Studeni 2019. 21:25

Karla89

Neverland pijem sok od aronije i borovnice..jedem šipak..u smoothie znam stavit prah koprive, ječmenu travu i moringu..al to ne svaki dan..
    Školjka što nema u elebaby dovoljno omege? Meni nije ni jedan dr rekao da uzimam još uz to dodatno omegu3.. 🤷

Jel imaš neki sok za preporuku ili uzimaš nečiji prirodni od aronije? Meni je željezo inače u gornjim granicama, ali mogla bih preventivno uzeti tu i tamo sokic, valjda beba nešto uzme sebi od toga
    Ja ne uzimam omegu uopće 😳 bih li to trebala početi? 

neverland
    27. Studeni 2019. 21:25

Da,uzimam elebaby

Jahanara
    27. Studeni 2019. 21:58

Citala sam sada da je potrebno unositi oko 200mg DHA masnih kiselina u trudnoci. Ako prenatali koje pijete sadrzavaju toliko mislim da nema potreba za dodatnim uzimanjem.

skoljka
    27. Studeni 2019. 22:08

Karla mene je moja mpo dr, ona mi i trudnocu vodi, savjetovala da uzimam udarnu dnevnu dozu 1100mg, ovu koju ja uzimam ima 1000 i + u elebaby oko 200 onda je to to. Par puta sam je pitala jel trebam prekinuti, bila je izricita da ne prekidam da obavezno uzimam da je jako zdrava za bebu. Tako da se ja drzim toga.
    Ti svasta nesto prirodno izimas, sta ti je maringa? 

sagi
    27. Studeni 2019. 23:35

Ja sad pijem Novalac prenatal. Uz to uzela i kalcij s vitaminom d3 od Solgara  pa popijem svaki drugi, treći dan tabletu. I povremeno Mg, imam od NW šumeće, al su a okusom naranče pa mi je bilo mučno od njih. Tak da znam uzet Donat Mg povremeno radije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.