Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    27. Studeni 2019. 05:57

Jutro, 
    noć kad je posebno potrebno da se naspavam, provedem budna, uobičajeno 😁
    Pročitala sve, ali zaboravila kome sam što htjela komentirati 🙄
    U svakom slučaju, bravo za dobre preglede i lijepe buše 😊 moj trbuh još nije izražen jako, barem mi drugi tak vele, ja vidim razliku 😁 moram slikat.

I da, još je daleko, al zasad planiram Sv. Duh. 

Lilypie
    27. Studeni 2019. 09:56

Papa i brisevi uredni i štitnjača se vratila u normalu... jeeej 😃
    Dobila sam uputnice za OGTT, KKS i opet ponavljanje urinokulture.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• meddleO407
    27. Studeni 2019. 10:00

Cure sumnjam da ću koristiti taj jastuk, to je živa glupost, ali bilo je ful jeftino pa ajde. Svaka budala ima svoje veselje😂 htjela sam kupiti mali poplun makar ali kažu da to nije sigurno, mada teško da bi se nešto dogodilo, svi ćemo ih ionako nadgledati non stop😁 ono što me odvratilo od kupovine je to što ne mogu naći poplun dimenzije 120x60 a i da nadjem nemoguće je naći odgovarajuću posteljinu jer svaka firma ima neke svoje dimenzije. I to me živcira. Tako da ću s tim pričekati. Ah mislim da se previše zamaram sa svime 🙄 

Boa35
    27. Studeni 2019. 10:48

Lilypie

Papa i brisevi uredni i štitnjača se vratila u normalu… jeeej 😃

Odlično za nalaze!
    Ja isto moram sljedeći tjedan obaviti OGTT.. poslao me u dz Vrapče.. pa da nalaz bude do pregleda gotov..
    Jel zna koja kad treba doći? Isto kao da idem krv vaditi ili kako? Ja bi to obavila čim prije, jer se moram vratiti na posao..
    Meddle0407 ja sam isto odustala od kupnje popluna upravo zbog tog razloga..svaki dućan ima svoje neke dimenzije..jedino ovi što sami šivaju imaju 80x120.. al svi mi kažu ako uzmem vreću za spavanje, pokrijem je dekicom da mi je to dovoljno.. jer se bebe ne miču prvih dva-tri mj, pa se neće otkriti ili nešto.. a do sljedeće zime kad bude veća ću i ja valjda bit pametnija što se tog tiče

Jahanara
    27. Studeni 2019. 11:39

Bravo za dobre preglede i nalaze👏

Mi smo dobili 2 popluna al nismo ih uopce koristili. Pokrivali smo je sa dekicom dok nismo uveli vrecu za spavanje. Nismo ni vrecu koristili dugo jer je njoj stalno bilo vruce i cendrala je. Dok je odokrivena bila, sasvim druga prica. I sada spava samo u pidjami nepokrivena. 

Karla sto se tice OGTTa, vadi se krv na taste i urin se daje pa se popije ta tekucina. I onda se vadi krv 2 puta u razmaku od sat vremena.  Ako popijes u 7, vadit ce ti krv u 8 i 9. 

Ima nekih doktora koji traze vadjenje na taste i nakon 2 sata. Ovo izmedju ne traze.

Pred par dana sam osjetila skakljanje al nisam bila sigurna da li je to to. Ponavljalo se navecer, a evo i maloprije sam osjetila🥰🥰

maybaby
    27. Studeni 2019. 12:41

Fever

Zarolas dekicu ili rucnik da.
    Pa gle ti mozes traziti i potpisati za epi i prvo krenuti s plinom ( plin se smije dozirati samo 6h i ti sama udises kad zelis- najbolje malo prije truda), ako ti se ne svidi ili mislis da je i dalje bol prejaka trazis epi.

Procitala sam za otkucaje da, osjetila sam da me beba gura jos prije dva dana al jako slabo, jucer malo izrazenije a daaaaaaas, dakle bas se fino osjeti, cak je i suprug uspio osjetiti kada sam stavila njegovu ruku. Mislila sam da kod prvorotki to kasnije dode ocito nije kod svih isto.
    Ja sam mrsava, tj nemam puno masnog tkiva mozda zbog roga izrazenije osjetim

blago ti se za udarce..ja još ništa ne osjetim konkretno iako navečer kao da su mi oni balončići kako je netko opisivao zdesne strane dolje..
    Inače sam isto 16tj+6 

url=https://lilypie.com]

Vaki
    27. Studeni 2019. 13:06

Cure, može li se OGTT još kako raditi, a da se ne pije ta tekućina? Ja bljujem na sve živo, a posebice na slatko. Ne znam kako ću to ja... 🥵

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Lela0211
    27. Studeni 2019. 13:07

Drage moje, ja sam nova. Trudna sam 5 tjedana, a gin me narucila na prvo pregled tek 11.12. Stvarno se nadam da je sve u redu. Strah me toliko dugo cekati.

Tina1803
    27. Studeni 2019. 13:18

Lilypie

Papa i brisevi uredni i štitnjača se vratila u normalu… jeeej 😃

Bravo za nalaze 💪
    Meni je pregled sutra, držite 🤞 

Ana.wannabemama
    27. Studeni 2019. 13:20

Lela dobro nam dosla 🤗 
    iz kojeg si djela ako smijem pitati i kod koje gin ides?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.