Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    23. Studeni 2019. 10:33

Evo i mene cure 😀 Sve redovno pročitam ali nisam imala sto pisati. Žgaravica me ubija i evo me sad iz ljekarne, nabavila sam one tablete za žvakanje Rennie. 
    Ne mogu vise izdržati a odlagala sam do zadnjeg jer mi je vise zlo od tableta. 6 duphastona i jedna Novalca svaki dan.
    Uglavnom ova zadnja dva dana mi je toliko loše bilo od žgaravice da sam i povraćala i želudac me bolio i ništa nije pomagalo. 
    Drugih nekih tegoba zasad hvala Bogu nemam! 
    Doktor mi je zadnji put preporučio opet mirovanje da se ne bi počela otvarat pa odgađam shopping iako mu se strašno strašno radujem 🥰

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Tina1803
    23. Studeni 2019. 11:28

Lilypie

Evo i mene cure 😀 Sve redovno pročitam ali nisam imala sto pisati. Žgaravica me ubija i evo me sad iz ljekarne, nabavila sam one tablete za žvakanje Rennie.
    Ne mogu vise izdržati a odlagala sam do zadnjeg jer mi je vise zlo od tableta. 6 duphastona i jedna Novalca svaki dan.
    Uglavnom ova zadnja dva dana mi je toliko loše bilo od žgaravice da sam i povraćala i želudac me bolio i ništa nije pomagalo.
    Doktor mi je zadnji put preporučio opet mirovanje da se ne bi počela otvarat pa odgađam shopping iako mu se strašno strašno radujem 🥰

Hej, drži se💪 zašto piješ toliko duphastona u 22.tjednu? 

Lilypie
    23. Studeni 2019. 11:33

Hej, drži se💪 zašto piješ toliko duphastona u 22.tjednu?

A ne znam ni sama. U 17. tjednu sam imala jaki izljev krvi i od tad ih pijem. Nitko se ne usudi ukinuti mi ih još 😏

Samo ponavljaju da ne šteti a meni je vise zlo od njih!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Pupi30
    23. Studeni 2019. 11:36

Jutro cure, ja sam do 10 ipo odvalila.Radim preko tjedna pa mi je subota ujutro rezervirana za spavanje 😊 Sto se tice grlobolje najbolje se probati zalijeciti s medom i limunom...i cajem naravno i eventualno propolis bez alkohola. Ali najbolje je biti doma lezati i konzumirati sve u krug 😅Mojim curama je to pomoglo.Postoje i neke septolete od islandskog lisaja koje se navodno mogu u trudnoci...I da aqua maris kapi za nos od morske vode da procisti sve kanale i sprijeci slijevanje u grlo. Ja inace imam problema s grlom tako da meni aposutno nista nije pomoglo i jos sam u to vrijeme povracala pa mi je kiselina pogorsavala situaciju....na kraju se upala prosirila na uho i naravno zavrsila sam na antibiotiku.  

• Pupi30
    23. Studeni 2019. 11:41

Ako mi netko moze savjetovati gdje mogu kupiti tajice i donji dio trenerke za trudnice...H&m u ducanu nema brojeva,sve im je ili XS ili L pa dalje....a sve sto sam narucivala preko interneta...cisti promasaj.Ili pre tanko ili pre slampavo  Kad bi po vasoj procjeni lidl mogao imati opet u ponudi robu za trudnice? Proslo je cca 2 mj od zadnje.

maybaby
    23. Studeni 2019. 12:16

Frau_Mund6

Pupi, dobro dosla!!!
    Hvala cure! Vec sam neko vrijeme skirena, i vjerujem da je to pomoglo da se nedostaci isprave.
    Maybaby, zamisli si maternicu kao tanki balon u kojoj je dijete, jedna strana tog balona je zadebljana cca 2 cm. Kada je taj dio okrenut premaa trbuhu, amortizira udarce pa ih ne osjetis. Posteljica moze setati pa je pitanjebgdje ce biti kad udarci budu dovoljno jaki. Ja sam u ovoj trudnoci bebu oshetila tam negdje oko 16-17 tt, onda se nije javljala nakon toga i sad pod zadnje se opet javlja. Jucer smo na pregledu vidjeli da je posteljica negdjw oko glave, pa kad mlatara nogama osjetim ga dole nisko.

Jedva čekam..a vjerujem da ću uskoro nešto osjetiti. U svakom slučaju vrijeme leti i uskoro sam na pola 

url=https://lilypie.com]

Mala 1
    23. Studeni 2019. 12:27

Hvala Pupi30
    Pijem caj, med, vitamine, limunadu.... Nije me grlo boljelo i nisam bila bolesna od kad sam zadnji put bila trudna :) 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• monalisa
    23. Studeni 2019. 12:43

Mamiceee pomagajteee, glava me krvnicki boli imam osjecaj da mi bude eksplodirala, kaj smem popiti osim lupoceta jer ne pomaze?

Tina1803
    23. Studeni 2019. 12:46

monalisa

Mamiceee pomagajteee, glava me krvnicki boli imam osjecaj da mi bude eksplodirala, kaj smem popiti osim lupoceta jer ne pomaze?

Lekadol je meni pomogao a i uzela sam onu tigrovu mast u ljekarni i to namažeš na sljepoocnice i malo na celo i od toga mi je znalo biti lakše...i ja sam u prvom tromjesečju imala stalno glavobolje, baš jake 🤦‍♀️ 

• monalisa
    23. Studeni 2019. 12:50

Tina1803

monalisa

Lekadol je meni pomogao a i uzela sam onu tigrovu mast u ljekarni i to namažeš na sljepoocnice i malo na celo i od toga mi je znalo biti lakše…i ja sam u prvom tromjesečju imala stalno glavobolje, baš jake 🤦‍♀️

Do sad ih nisam imala bas tak jake, znalo je boliti ali bi od lupoceta proslo, sad sam usla u drugo tromjesecje i cudno mi da toliko boli, a mozda i od vremena ko bi ga znal, hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.