Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    18. Studeni 2019. 10:35

MojeSve dobrodosla! Urednu trudnocu zelim!

Hvala cure, znaci morat cu se strpit jos koji tjedan😊 

Mislim da su ta probadanja normalna, siri se sve. 

Boa35
    18. Studeni 2019. 10:51

Sanja89

Fever

Sanja89, ja sam isla privatno na 4D iskljucivo zbog anomalya, preporucam ti da odes s 20-22 tj.
    Ovo kasnije u 28tj ti je vise da vidis kako ce beba izgledati, u ovima ranije detaljno gleda unutarnje organe i sve se vidi jel se sve dobro razvilo. Ali jako se dobro vidi i sa 20-22 kako ce izgledati, ja sam sa 14 vidjela da već lici na tatu🙈

E hvalapuno ici cu ranije jer vise nemogu izdrzat s obzirom da stvarno nisam radila nijedan detaljan pregled i neznam nista vise od onog daje tr uredna…sad me vec pere strah al vodila sam se time da ona zna zasto me ne salje

Slažem se s Fever..
    Svakako odi privatno obaviti anomaly 20-22tjednu..
    Moj soc gin radi preglede jednom mjesečno.. provjeri jesam li zatvorena, cerviks i u dvije min napravi uzv bebe..
    Bila sam kod njega prije dva tj i njegov anomaly je trajao 2min svega.. tu je mozak, tu je srce, želudac je ok.. i to je to..
    Kod privatnika (išla sam kod svoje mpo) je taj uzv trajao sat vremena.. sve detaljno organe gleda, broji prstiće..sve,sve, sve.. Tako da i ja bi ti preporučila da odeš privatno, pogotovo sad oko 20tjedna da se vidi razvija li se beba ok.. ovi socijalni to sve ofrlje naprave.. barem moj..

Našamrvaprva
    18. Studeni 2019. 10:59

Ja sam nova pa mi oprostite na ne tako velikoj ažurnosti, zapravo koristim računalo samo na poslu pa nisam u mogućnosti stalno biti online.
    Moj termin je 22.5. a pregled je 10.12.
    Jako sam nestrpljiva...

Našamrvaprva
    18. Studeni 2019. 11:01

Vaki

Ako sam izbacila neku mamicu koja prati neka se javi pa je vratim na listu.

Ja sam nova pa mi oprostite na ne tako velikoj ažurnosti, zapravo koristim računalo samo na poslu pa nisam u mogućnosti stalno biti online.
    Moj termin je 22.5. a pregled je 10.12.
    Jako sam nestrpljiva…

Našamrvaprva
    18. Studeni 2019. 11:50

Tina1803

Fever

D

Tina1803

Sve ste tako rano počele kupovat. Ja dok ne udjem u 30.tjedan ništa. Sreća pa puno toga već imamo (od većih stvari-autosjedalica, kolica, stolic za presvlačenje…) od mladih mama u obitelji a za ove ostale gušte čekam da moj bebi uđe u sigurnu zonu i onda kreće navala, jedva čekam 🤗

Iskreno, sigurna zona nije dok ne rodiš :)
    Cula sam svakakve situacije, tako da se ne ogranicavas u kupovini.
    Treba uzivati, biti pozitivan, a ovo su slatke čari :-)

Kad imaš jedno ili više loših iskustava s trudnoćom onda pušeš i na hladno i koliko god se trudiš biti pozitivan-teško je. Misliš da se sve buduće mame ne žele veseliti i biti presretne 24/7? Jedan dan se veselis, gledaš robicu i radiš raznorazne popise a drugi dan si uplašena, nemirna i nesigurna. I to je ok. Isto kao što je ok maksimalno se veseliti i ne misliti negativno bez obzira na negativna iskustva. Nema ispravnog ili neispravnog načina dokle god se ne ide u krajnosti i dokle god nije autodestruktivno. Svatko se trudi i daje najvise od sebe. I to je ok 😊

TIna1803 u potpunosti se slažem :)

Jahanara
    18. Studeni 2019. 12:28

Nasamrvaprva skupa cekamo pregled😉 i meni je 10.12.

Našamrvaprva
    18. Studeni 2019. 12:30

Jahanara

Nasamrvaprva skupa cekamo pregled😉 i meni je 10.12.

Jahanara  a i termin nam je vrlo blizu, 1 dan razlike svega hahaha :))))) mi smo 22.05.

MiniMe01
    18. Studeni 2019. 12:36

https://ibb.co/zbCvD9z 

evo I moje buse sa zakasnjenjem 

23 tjedan, znaci dva tjedna na istoj kilazi vec 

Kako vi curke stojite s kilazom u zadnjih tjedan ,dva?

MiniMe01
    18. Studeni 2019. 12:38

Moze preporuka za koju dobru knjigu u pdf-u za bozicne praznike? 

• mamasita05
    18. Studeni 2019. 12:41

Cure,
    Ima li koja BH kontrakcije? Meni se nekoliko puta dnevno trbuh stvrdne jako i opusti nakon maksimalno minutu, pa je valjda to to. Ne znam trebam li zvati dr da joj to kazem i trebam li ranije na pregled od dogovorenog termina. Nista me ne boli, samo u tim trenucima osjetim kao neku nelagodu ili pritisak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.