Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    18. Studeni 2019. 08:44

Jedno pitanjce - često me uhvati "probadanje" jako nisko, na sredini zdjelice. Onako probode i onda nista i onda opet i tako par minuta. Nisam sigurna jeli to beba udara jako nisko nogicama ili je nesto drugo? Jer kad se bebač miče i udara to osjetim malo više i ne boli a ovo baš boli. Ima netko slična iskustva? 

18. Studeni 2019. 08:56

Evo da se i ja malo javim😃 citam vas svaki dan samo eto nekako me strah kocio da se ukljucim🤷🏻‍♀️ nakon godina pokusavanja i nekoliko ivf postupaka jednostavno ne mogu i ne mogu vjerovati da sam trudna. 
    Danas nam je tocno 12 tt ❤️ i nalaz ranog kombiniranog je uredan (znam da je to samo statistika). Tako da se nekako lakse dise. Termin mi je 01.06.2020

Boa35
    18. Studeni 2019. 09:23

Sanja89 - meni je dr rekla da je 4D najbolje raditi između 28-32tjedna..ranije je beba samo kost i koža, a od 27tjedna krene se debljati i tad se već mogu vidjeti obraščići i kako će bebica zapravo izgledati.. ja ću ići oko 29 tjedna.. mada mi je i sada s 21tj upalila 4D i vidjelo se lijepo, al vjerujem da će i bolje biti kasnije..
    Ellae - moja beba je najaktivnija navečer.. ja još uvijek radim, pa nemam kad ležati preko dana ..ovako se javi tu i tamo kroz cijeli dan.. sad baš za vikend kako sam bila doma i izležavala se, jako sam je osjetila..lupkala je cijeli dan
    Jahanara - od 17tjedna neke balončiće lagane, a od 19tjedna je počela "kucati".. sad smo skoro 22tj i jučer sam prvi put vidjela da mi trbuh titra kad lupa
    MojeSve - dobro nam došla! Ima nas puno ovdje s mpo.. čestitam na urednom kombiniranom i sretno dalje!

Tina1803
    18. Studeni 2019. 09:32

MojeSve

Evo da se i ja malo javim😃 citam vas svaki dan samo eto nekako me strah kocio da se ukljucim🤷🏻‍♀️ nakon godina pokusavanja i nekoliko ivf postupaka jednostavno ne mogu i ne mogu vjerovati da sam trudna.
    Danas nam je tocno 12 tt ❤️ i nalaz ranog kombiniranog je uredan (znam da je to samo statistika). Tako da se nekako lakse dise. Termin mi je 01.06.2020.

Dobrodošlaa 🥰

• Sancy3
    18. Studeni 2019. 09:59

Karla89 hvala na odg.mene muci jer me dosad nije poslala ni na jedan pregled a evo vec sam 17+5...trudnoca je uredna,simtoma nemam nikakvih,al kad vidim sta ste vi sve obavljale tocno me strah...neznam dak je ludost ili hrabrost al sve cekam da me ona usmjeri valjda zna sta radi...

• Newmum
    18. Studeni 2019. 10:01

MojeSve

Danas nam je tocno 12 tt ❤️ i nalaz ranog kombiniranog je uredan (znam da je to samo statistika). Tako da se nekako lakse dise. Termin mi je 01.06.2020.

Čestitam. I ja sam čekala da prođe 12 tjedana i da mi dođu nalazi kombiniranog pa sam se tu javila. 

Fever
    18. Studeni 2019. 10:07

Sanja89, ja sam isla privatno na 4D iskljucivo zbog anomalya, preporucam ti da odes s 20-22 tj.
    Ovo kasnije u 28tj ti je vise da vidis kako ce beba izgledati, u ovima ranije detaljno gleda unutarnje organe i sve se vidi jel se sve dobro razvilo. Ali jako se dobro vidi i sa 20-22 kako ce izgledati, ja sam sa 14 vidjela da već lici na tatu🙈

It’s a baby boy💙

• Sancy3
    18. Studeni 2019. 10:12

Fever

Sanja89, ja sam isla privatno na 4D iskljucivo zbog anomalya, preporucam ti da odes s 20-22 tj.
    Ovo kasnije u 28tj ti je vise da vidis kako ce beba izgledati, u ovima ranije detaljno gleda unutarnje organe i sve se vidi jel se sve dobro razvilo. Ali jako se dobro vidi i sa 20-22 kako ce izgledati, ja sam sa 14 vidjela da već lici na tatu🙈

E hvalapuno ici cu ranije jer vise nemogu izdrzat s obzirom da stvarno nisam radila nijedan detaljan pregled i neznam nista vise od onog daje tr uredna...sad me vec pere strah al vodila sam se time da ona zna zasto me ne salje

Ellae
    18. Studeni 2019. 10:17

MojeSve

Čestitam ti i dobrodošla. Moram da kazem za vas koje ste prosle kroz sve te postupke i borbu da ste prave lavice za mene, i posebna me toplina, sreca i radost  obuzme kada se neka javi da je uspjela 😊 Sretno dalje ❤️

Its a boy 💙 A .

Fever
    18. Studeni 2019. 10:18

Tina1803

Jedno pitanjce - često me uhvati "probadanje" jako nisko, na sredini zdjelice. Onako probode i onda nista i onda opet i tako par minuta. Nisam sigurna jeli to beba udara jako nisko nogicama ili je nesto drugo? Jer kad se bebač miče i udara to osjetim malo više i ne boli a ovo baš boli. Ima netko slična iskustva?

I mene je jucer nekoliko puta, tupo, traje sekundu dvije, u razmacima cak i po sat dva.
    Danas nista. Znalo mi se to i nekada prije desiti, mislim da nisu udarci već se širi kućica :-D

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.