Super na odličnim rezultatima. Sada si mirna 😃
A ima li itko i kakav iscjedak? Ja imam neki mliječni mrvu obojan, kao bež. Stalno neki đava
Mrvicak, normalno je to. Tako i ja imam pa nemam pa opet imam. Ali sve kaj je tako bež, žučkasto mlijecno je normalno.
🧔39
👧31
Curke, sto pijete od dodataka, osim folne?
Super na odličnim rezultatima. Sada si mirna 😃
A ima li itko i kakav iscjedak? Ja imam neki mliječni mrvu obojan, kao bež. Stalno neki đava
Ja imam, ali je vodenast (bez ikakve boje/teksture)
Pila sam samo folnu, ali sad prelazim u drugom tromjesecju na prenatal jamieson
🧔39
👧31
Ja pijem Novalac i Omegu. Ne pijem još posebno folnu jer je već u Novalacu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure, maloprije sam otisla na wc, na ulosu smedje sluzavo jesi
Uf. Jel pijea terapiju kakvu? Jesi imala odnos ili.pregled jucer?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Momenat kad sam to vidjela sva sam se sledila tresla sam se ko prut, sad sam se malo smirila, zvala sam dr. veli bez panike, vjerovatno se samo cisti nesto zaostalo, i strogo mirovanje, ako bude i kapljica svjeze krvi da odmah idem na hitnu ginekolosku. Ma koristim Utrice najjacu dozu. A sad si me i ti podsjetila, ma imala sam jucer odnps, ako se to uopce moze nazvati odnoson, toliko oprezno, jedino da tad nije pukla neka zilica pa sad ovo. Samo da nekrene svjeza krv, ja se bas bojim da plod ne stane sa razvojem.
Momenat kad sam to vidjela sva sam se sledila tresla sam se ko prut, sad sam se malo smirila, zvala sam dr. veli bez panike, vjerovatno se samo cisti nesto zaostalo, i strogo mirovanje, ako bude i kapljica svjeze krvi da odmah idem na hitnu ginekolosku. Ma koristim Utrice najjacu dozu. A sad si me i ti podsjetila, ma imala sam jucer odnps, ako se to uopce moze nazvati odnoson, toliko oprezno, jedino da tad nije pukla neka zilica pa sad ovo. Samo da nekrene svjeza krv, ja se bas bojim da plod ne stane sa razvojem.
Nemoj samo paničariti..nije dobro ni za tebe ni za bebu!
Lezi i miruj maksimalno cijeli dan, pa ćeš vidjeti kako je dalje..nadam se da se neće ponoviti i da je stvarno od odnosa.. i njih zaobiđi do daljnjeg! Šaljem zagrljaj 🤗
Lezi, prati i do 12 tj se suzdrzi od odnosa. Tako je meni gin rekao.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji