Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Kolovoz 2019. 12:22

Super na odličnim rezultatima. Sada si mirna 😃
    A ima li itko i kakav iscjedak? Ja imam neki mliječni mrvu obojan, kao bež. Stalno neki đava

Chappie
    14. Kolovoz 2019. 12:33

Mrvicak, normalno je to. Tako i ja imam pa nemam pa opet imam. Ali sve kaj je tako bež, žučkasto mlijecno je normalno. 

🧔39
    👧31

• marti07
    14. Kolovoz 2019. 12:45

Curke, sto pijete od dodataka, osim folne? 

mrvičak

Super na odličnim rezultatima. Sada si mirna 😃
    A ima li itko i kakav iscjedak? Ja imam neki mliječni mrvu obojan, kao bež. Stalno neki đava

Ja imam, ali je vodenast (bez ikakve boje/teksture) 

Chappie
    14. Kolovoz 2019. 12:50

Pila sam samo folnu, ali sad prelazim u drugom tromjesecju na prenatal jamieson 

🧔39
    👧31

Vaki
    14. Kolovoz 2019. 13:09

Ja pijem Novalac i Omegu. Ne pijem još posebno folnu jer je već u Novalacu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    14. Kolovoz 2019. 15:04

Cure, maloprije sam otisla na wc, na ulosu smedje sluzavo 😭

Točkica37
    14. Kolovoz 2019. 15:05

skoljka

Cure, maloprije sam otisla na wc, na ulosu smedje sluzavo jesi

Uf. Jel pijea terapiju kakvu? Jesi imala odnos ili.pregled jucer?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

skoljka
    14. Kolovoz 2019. 15:33

Točkica37

skoljka

Momenat kad sam to vidjela sva sam se sledila tresla sam se ko prut, sad sam se malo smirila, zvala sam dr. veli bez panike, vjerovatno se samo cisti nesto zaostalo, i strogo mirovanje, ako bude i kapljica svjeze krvi da odmah idem na hitnu ginekolosku. Ma koristim Utrice najjacu dozu. A sad si me i ti podsjetila, ma imala sam jucer odnps, ako se to uopce moze nazvati odnoson, toliko oprezno, jedino da tad nije pukla neka zilica pa sad ovo. Samo da nekrene svjeza krv, ja se bas bojim da plod ne stane sa razvojem. 

Boa35
    14. Kolovoz 2019. 15:37

skoljka

Točkica37

skoljka

Momenat kad sam to vidjela sva sam se sledila tresla sam se ko prut, sad sam se malo smirila, zvala sam dr. veli bez panike, vjerovatno se samo cisti nesto zaostalo, i strogo mirovanje, ako bude i kapljica svjeze krvi da odmah idem na hitnu ginekolosku. Ma koristim Utrice najjacu dozu. A sad si me i ti podsjetila, ma imala sam jucer odnps, ako se to uopce moze nazvati odnoson, toliko oprezno, jedino da tad nije pukla neka zilica pa sad ovo. Samo da nekrene svjeza krv, ja se bas bojim da plod ne stane sa razvojem.

Nemoj samo paničariti..nije dobro ni za tebe ni za bebu! 
    Lezi i miruj maksimalno cijeli dan, pa ćeš vidjeti kako je dalje..nadam se da se neće ponoviti i da je stvarno od odnosa.. i njih zaobiđi do daljnjeg! Šaljem zagrljaj 🤗

Točkica37
    14. Kolovoz 2019. 15:47

Lezi, prati i do 12 tj se suzdrzi od odnosa. Tako je meni gin rekao.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.