Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    13. Kolovoz 2019. 21:52

Ribi cestitam na dobrom nalazu i na deckicu!!! Sad se mozes bacit u shopping 😁 planoranje sobice, robice.. 
    Franko mi se svida 😉

url=https://lilypie.com]

Nova19
    13. Kolovoz 2019. 22:38

Ribi čestitke na urednom nalazu i deckicu!!!!
    Jedva čekam da i ja dođem do te faze da se malo više opustim 😊
    Franko je baš lijepo 👌🏼

mama33
    13. Kolovoz 2019. 23:02

skoljka

mama33

U prvoj trudnoci po Ramzijevoj metodi je meni trebao biti decko a rodila se curica 😁. Kineski kalendar ima samo jedan pravi gdje pisu mjeseci i godine tvog rođenja i mjeseci zaceca… inace ovima treba nadodati godinu jer oni broje od zaceca, to sam bas neki dan citala. A svakako su sanse za pogodit 50/50. Neka je nama zabavno nagadati

https://pin.it/y4v46lx6tid4jd
    Jel to ovaj, ne kontam ja ovo, po ovome ja imam 34 god, a tek trebam napuniti 33, 😅

Daaaa. Tek sam sad vidila da si me pitala. Oni starost racunaju od zaceca, zbog toga si po njima starija nego sto jesi. Uglavnom, meni po ovome ispada decko a drugi kineski kalendar je curica... eto, neko je pogodio 😂😂😂

mama33
    13. Kolovoz 2019. 23:04

Ribi cestitke!

Chappie
    13. Kolovoz 2019. 23:52

Ribi cestitam, ja isto cekam rezultate, radila sam 7.8. Rekli su mi kroz 10 dana.. ali mislim da ce to biti 10 radnih dana. Kad si ti radila? 

🧔39
    👧31

ribi1234
    14. Kolovoz 2019. 09:05

Chappie

Ribi cestitam, ja isto cekam rezultate, radila sam 7.8. Rekli su mi kroz 10 dana.. ali mislim da ce to biti 10 radnih dana. Kad si ti radila?

Hvala cure! Radila sam prosli utorak, znaci 4 radna dana smo cekali. Ali tako su nam i rekli 3-5 radnih dana.

skoljka
    14. Kolovoz 2019. 09:36

Ribi1234 pa cestitam na urednom nalazu da se sve do poroda tako i nastavi 🥰🥳 i cestitam na pisolincu💙🥳🥳

Boa35
    14. Kolovoz 2019. 09:45

Ribi čestitam na dobrom nalazi, a još više na dečkiću 🥰 
    U kojem ste tjednu radile mini anomaly a u kojem nifty? 

Vaki
    14. Kolovoz 2019. 09:54

Ribi - prekrasne vijesti! Sad opuštenije do kraja... 😍

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Chappie
    14. Kolovoz 2019. 10:45

Ja sam Nifty radila sa 10+4, Ribi jesi Niftija radila ili neki drugi? 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.