Pardon, termin je 11.03., pobježe mi krivo. Ovdje nema opcije "uredi post"?
Cure, ja vas tesko popratim.. a jos teze zapamtim koja je sta pisala 😁
Ugl, dojila sam 14 mjeseci, prvo sam izbacila nocne podoje sa cca 6 mheseci, pa nakon toga odvojila podoj od uspavljivanja, pa onda smanjivala jedan po jedan, zadnji sam ostavila jutarnji. Prekidala sam taj zadnji za uskrs kad je dragi bio s nama, on bi ju preuzeo, a ja se nisam skidala pred njom. To je trajalo par dana, odmah je prihvatila. Cice mi se nisu upalile, jer smo sve odradili postepeno. Mala je spavala cijelu noc od 6 mjeseca.
Sa 9 sam je prebacila u njenu sobu. Sve isto planiram sa drugom bebom napravit!
U prvoj trudnoci sam do 6 mjeseca isla na jogu. Klasicnu, ne za trudnice. Pola vjezbi nisam radila, al ono sta jesam mi je jako pomoglo kod poroda. Puno sam radila rastezanje zdjelice i cijelu trudnocu sam bila super. Dobila sam 7kg, al sam bila na dijeti zbog secera.
Na tecaju nam bas i nisu objasnjavali disanje, sve skupa je trajalo 5 min i nisam o tome uopce mislila kad sam dosla u bolnicu. Disala sam prirodno kako mi je tijelo trazilo. A to je bilo i ispravno. Sto manje vicete, derete se, to cete se lakse koncentrirat na udisaje. Super je da si brojite dok se bol pojacava unaprijed, a u nazad kad se otpusta. To mi je frendica rekla i stvarno je bilo izvrsno! Eto to su moji savj eti 😉
url=https://lilypie.com]
Ja bi išla na neki trudnički pilates ili nešto, ali mi se čini da je sve na zapadu (Zagreb). Ima li netko preporuku za istočni dio oko Ferenščice?
Školjka 😊 isla sam na tecaj u dz baruna filipovica.
Newmum ja u četvrtak idem na ogtt, ide se od 24-28 tj.
Lilypie kaj se tlaka tice, kad god mi se ubrza puls, skoci mi tlak.. nekad je to 135/70, nekad 140/70.. uglavnom uvijek je pracen tahikardijom, tako da pogledaj da li je j tebi tako.. ujutro cim se probudim bude mi 110/60 i normalan puls i kako dan ide i ja paradiram po kuci, sve se povisuje.. dr je rekao da je to normalno, da ne mjerim sto puta dnevno tlak nego kad se sjetim. Rekao je da je tlak za bolnicu 160/110 po novim smjernicama. Bas sam ga pitala jer je dr na tecaju rekla da je 140/90.
🧔39
👧31
tlak 140/80 pa moram ujutro izmjeriti i javiti.
Danas sam se bas preforsirala s čišćenjem, može li to biti uzrok?
Jesi se mozda preplasila prije pregleda?
Od tog moze narasti tlak isto. Npr.imam inace nizak tlak, a kad mi je mjerio bio je 135/80. A sva sam bila isprepadana jer smo kombinirani radili.
A jesam se malo uzbudila… dobro si se to sjetila.
Sad sam mjerila doma i normalan je. Vidjet ću ujutro ali nadam se da je to nešto trenutno samo bilo.
Nadam se da te ja nisam prepala. Samo zelim upozoriti sve cure da pripaze na kombinaciju natecene noge, visok tlak i brzo dobivanje na tezini. Svaki simptom pojedinacno vjerojatno je normalan za trudnocu ali svi zajedno mogu upucivati na preeklapsiju za koju ja nisam ni cula dok mi se nije dogodila. Zbog nje sam zavrsila na hitnom carskom u 28tt. Sad sam u 21tt i srecom nemam zasad nikakvih simptoma kao u prvoj trudnoci.
Neverland ovo mi je jako poznato, nitko ne zna bolje od mene🙈
Fever prava si👍 vidi se da volis svoj posao. Takva je bila moja patronazna. Divna zena.
Roditi cu u Osijeku da! :-)
Jako volim svoj posao i djecu pa mi nije problem raditi sve i odgovarati na pitanja koliko god treba.
Mislim da mi nikada nece dosaditi.
I isto tako mislim da to ne moze raditi osoba koja to ne voli ( vjerujem da su to te sestre koje dodu radi reda kako je netko spomenuo).
It’s a baby boy💙
Pozdrav žene, da se i ja javim nisam sve popratila od obaveza. Nadam se da ste sve dobro i da bebe dobro napreduju 😊 Ja sam danas imala pregled, nama dolazi dečkić 😀 Sve je uredu, beba ima vec pola kile, a ja sam se ugojila skoro 5 od proslog pregleda 😭 Ne znam kako da se dovedem u red kad je ishrana u pitanju 😟
Its a boy 💙 A .
Ja sam dobila vec 10 kg, moj gin nije zabrinut, rekao mi je da sam trudna i da je to normalno. Btw na trudnickom tecaju nam je dr rekla da je nornalno dobiti 16-20 kg 😄 tako da ne panicarim.
🧔39
👧31
Fever, ja bih isto htjela roditi u Osijeku, tražit ću ginekologinju da me prebaci tamo pred kraj. Išla bih idući mjesec na tečaj za trudnice s mužem pa da može biti sa mnom na porodu.
Ja sam na +6.8 kg🙈 Baš sam se vagala, zeznula me mamina sarma i baklava što mi je spremila za vikend😂
Da vas pitam odmah, nekad kad idem piškiti me zaboli jako onako sa strane, malo iznad prepone, kao da naglo ispraznim mjehur pa me presječe. Sinoć me toliko presjeklo da još osjetim. U četvrtak idem kod privatnika pa ću pitati šta bi to moglo biti🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji