Jahanara sretno i javi kaj ginić kaže..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Betty ja jednom tijekom noći odem na wc, tekućinu na večer pijem vrlo malo (jednu čašu vode). Trudim se do 19 - 20 sati popiti što manje da ne moram na wc često.. 😉 Za sad funkcionira. 👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro curke, kako ste mi, kako je prosao vikend?Probudila sam se i glava rastura onako potajno.
Nije jako al je cijelo jutro po malo, i boli me donji dio ledja. Ostala sam kod kuce, lezim. Gin mi radi popodne pa cu ga zvati.
Iscjedak je normalan u trudnoći, a i bol u leđima.. mene su isto u tim tjednima leđa jako bolila, lumbalni dio..i tad sam krenula s vježbama istezanja i od tad nemam nikakvih bolova.
Nije jako al je cijelo jutro po malo, i boli me donji dio ledja. Ostala sam kod kuce, lezim. Gin mi radi popodne pa cu ga zvati.
Svakako mu se javi, ja sam od početka na vaginaletama i bude mi rijetko svijetlo žuti iscjedak.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jahanara vjerujem da nije ništa, jer se razni iscjedci javljaju kroz trundoću, ali kako imaš bolove, javi se doktoru da provjeriš.
Vrapcic za mirovanje ti ovisi šta su ti doktori rekli. Ali vjerujem da bi napomenuli da misle na strogo mirovanje. Ja sam dva put mirovala u toku trudnoće; prvi put zbog hematoma, tada je doktor rekao da smijem šetati, kuhati, ali ne raditi, dizati teško, ovako kako ti opisuješ. Drugi put zbog krvarenja; do pregleda sam morala strogo mirovati; znači ležanje i samo do kupaonice.
Hvala cure na savjetima. Ledja su prosla, a iscjedak se smanjio i sad je zuckast. Tako da cu pricekati sa zvanjem doktora. Moguce da sam se preforsirala ovaj vikend, nisam stala od petka popodne.
Jahanara- Drzi se draga, bolje da odes kod doktora.... Bit ces mirnija ali svakako lezi i miruj.
Mene sad leda oceju ubit a bol u jajnicima ne da rastura nego ubija doslovno. Ali mi kazu svi da je to normalno🤷🏼♀️
Pozdrav žene :) nije me bas bilo ovaj vikend, imali smo puno posla pa nisam stigla pisat, a sad uhvatila malo predah poslije posla i lezim jer sam se preforsirala ovaj vikend.
Da li koja od vas ima problema sa probavom? U prvoj trudnoci nisam imala problema, ali sada je koma. Sto god pojedem imam osjecaj da me odmah jako napuse i da imam balon u trbuhu.
Drage cure,
zanima me, cisto informativno, koliko imate godina i s koliko god. ste rodile prvo dijete? :)
Ja imam 26, a sa 27 cu roditi svoju prvu buhtlicu. Jos ne znamo spol, ali jedvaa cekam saznati.
Sortiraj odgovore
Najstariji