Ja kavu nisam mogla u vrijeme mučnina, koja to zapravo nije bila, iz ove perspektive i u usporedbi s nekima od vas tu, samo nelagoda- tipa, nisam smjela biti gladna, odmah od ustajanja nešto u usta, više manjih obroka itd... inače volim popit dobru kavu, 2-3 dnevno, ali u periodu do cca 12tt mi nikako nije pasala ... kasnije bih popila s više mlijeka... danas ju pijem isto tako, kad i ako mi paše.
Jastuk (običan) i meni služi da se ne prevrnem na trbuh, baš me ‘pita’... a čekat ću onaj u lidlu za dojenje
Lady33 nemaaa jos nistaaa polahko hahaha
I ja sam isto kao i ti🤣🤣
Doduse ja svoje hlace danas probala obuci nema sanse al e vjer mi ne primjetimo toliko promjene kao neko ko nas ne vidi duze
De mi reci kakvi su ti simptomi sada?
Meni je ocigledno vise muka sad kako sam usla u 4 ti mjesec nego prva 3 mjeseca...nisam povrscala sad mi dodje bekad dan da moram sebe natjersti sa dva prsta da povratim da bi mi bilo lakse.. jednostavno navece ne mogu da se namjestim kao trebalo bi na lijevoj strani ja spavam svakako samo ne na lijevoj ne mogu nikako .. imam sad u ovom periodu veliku zelju za sexom jedino i praktiriciramo ga redovno.. sto bi znacilo eto mucno mi je za sada i znam imat neke bolove presjecanja cudna xd.. a ti kakvi su tvoji simpotmi.. i nadam se da ce nam stomak uskoro poceti
url=https://lilypie.com]
Ja s kilama nisam na čisto, nemam doma vage pa tek na kontroli pratim stanje...visoka sam pa mi se ne pozna +/- tako brzo... a dodatno me zeza to što kod gin nekad važu na onu starinsku vagu, a nekad na ovu malu... iskreno, ne preopterećujem se kilažom ali primjećujem da mi apetit opako raste
Lady33 u mene samo i dalje ustajanje po noci haha nece san na oci slabo spavam
A isto tako osjecam neke “bolove” ne znam kako to i da nazovem u donjem sijelu trbuha
Zna se javit 2 puta u dani od kakao sam usla u 14 tjedan
Ne znam sta je to osjecam nelagodu u stomaku et jednostavno
Samo molim Boga da je sve uredu...jer pregled je tek za 2 sedmice
Ja cu se pojest do tad
Isto tako znam cuti svoja crijeva hahaha za koje ne znam sta je to meni ne lici na kvrcanje stoma
Totalno je drugacije ne znam jel koja od vas to dozivjela?Ako jeste pisite i sta to moze biti
Jutro cure!
Pitanje za one koje su na utrogestanima. Da li vam se kad pojavio oker iscjedak?
Meni jutros. I zabrinuta sam poprilicno.
Pozdrav curke, kako ste spavale? Ja jučer nisam uopće šetala i evo sinoć nisam imala one jače bolove, pečenje... I dr mi u mailu napisao mirovanje, a i taj njihov pojam mirovanje, baš često budu nejasni, kak bi mu ja znala što znači mirovanje (nađoh na netu gdje neka dr.kaze da to znači što manje stajanja na nogama, bez spolnih odnosa, izbjegavanje naprezanja, nošenja težeg tereta). Smijem valjda kuhati i suđe oprati? Ostatak ću ležati kad mi lagana šetnja smeta očito i dobijem te bolove od šetnje..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jahanara ja vjerujem da će ti biti sve ok. Je li ti bio jači iscjedak? Ja ti ne znam ništa reći o tome, no vjerujem da je to nešto jednokratno i da se neće ponavljati. Sretnooo 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav curke, kako ste spavale? Ja jučer nisam uopće šetala i evo sinoć nisam imala one jače bolove, pečenje… I dr mi u mailu napisao mirovanje, a i taj njihov pojam mirovanje, baš često budu nejasni, kak bi mu ja znala što znači mirovanje (nađoh na netu gdje neka dr.kaze da to znači što manje stajanja na nogama, bez spolnih odnosa, izbjegavanje naprezanja, nošenja težeg tereta). Smijem valjda kuhati i suđe oprati? Ostatak ću ležati kad mi lagana šetnja smeta očito i dobijem te bolove od šetnje..
I mene je jucer peklo,visoko sa desne strane,a kako ja jos ne shvaćam da sam trudna,nisam vidjela jos plod,nemam nekakve jake simptome,nemam trudnicku knjizicu nisam svjesna,ne mogu to jos pojmiti na nogama sam,jucer smo bili u setnji,i tad me počelo probadati,ostro,kratko peče..i prestalo..tako da je moguće da je od previse stajanja na nogama..a spavanje..kako kad,dio noci ok,dio se ne mogu namjestiti zbog "nelagode" u trbuhu,pa me probudi bol koliko moram na WC..noćas 4x katastrofa,ja ne znam od kud se toliko skupi🙄
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Jutro cure!
Pitanje za one koje su na utrogestanima. Da li vam se kad pojavio oker iscjedak?
Meni jutros. I zabrinuta sam poprilicno.
Bas sam jucer citala za progesteron,ja koristim crinone,ali sve je to isti klinac..od smede,zute,prljavo bijele boje je uobičajeno da se pojavi ..i meni zna nekad biti ne bas cisto bijelo pa proucavam,ali sve je to ok,ne brigaj
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Nije jako al je cijelo jutro po malo, i boli me donji dio ledja. Ostala sam kod kuce, lezim. Gin mi radi popodne pa cu ga zvati.
Sortiraj odgovore
Najstariji