Sad gledam onu kadicu iz Ikee sto je Karla spomenula, pa covjece ona je najdublja i najduza od svih kadica koje sam gledala, a ja zelim dublju i vecu da ju duze koristim da ne kupujem drugu, i gumirana od ispod i unutra, izgleda da ce biti i moj izbor
https://ibb.co/P1wM4q7
https://youtu.be/lZrzuLVMtFAJa sam odustala od ovog modela. Ali ne znaci da sam ja u pravu. Postujem svaciji izbor😘
Nemoj vjerovati bas svakoj rijeci youtubera, vjerovatno znas da zaradjuju reklamirajuci proizvode. Ja i privatno nevjerujem dok sama nesto ne isprobam, jer nemamo svi isto misljenjeno svemu. Ovo sto mu je pocrnilo je cisto ne odrzavanje 🤷🏻♀️
Kako si ti, jesi se smirila od kad ti je dragi dosao 😂
Moj muz je bio samnom na vag. UZV sa 13+6, a nisam kod privatnika
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Mjuza7 čestitam na trudnoći i dobro došla 💙
MojeSve i ja sam malo napuhana, ne tako jako kao ti. Ali osjećam da je od Utrogestona, ja ih moram 3x2...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
MojeSve ja sam na utricima, al nisam napuhana od njih. Ako se napusem to je od hrane. Tamo oko 7-8tt sam bila konstantno napuhana, sad je to proslo.
Trbuh mi se vec vidi, ne mogu sakriti da sam trudna😊
Jucer mi je teta digla zivce, rekla mi je: a pa tebi je guzica narasla. Popizdila sam. Ak mi nisi imala nesto drugo za reci nisi ni to morala. Pogotovo jer nije istina, poznajem po robi. Haha sad ispada da se opravdavam, al ne volim kad netko govori neutemeljene stvari.
Dobro došle nove cure i čestitke curama koje ste imale preglede!!
Ja sam ovih dana u gužvi i ne stignem baš često tipkati.. a onda jučer vidim u grupi na fb objavu cura i blago rečeno popizdimal dobro..nek me izbace iz grupe jer ne pišem svako jutro kak sam spavala i što jedem
Školjka ja sam bila na ikea radionici kad su je imali prije ljeta i baš mi se svidjela kadica.. ima je i nekoliko mojih poznanica i zadovoljne su.. ostale kadice su dosta male i moraš ih za nekoliko mj zamijeniti većom, jer je djetetu tijesno unutra.. ima i one nastavke protiv klizanja..a i cijena je super!
Što se pregleda tiče moj muž ide samnom od početka unutra, prvi put samo nije išao, jer nismo znali da smije.. ja sam mislila da puštaju muževe tek kad je uzv preko trbuha..tako je i kod soc ginekologa i kod privatnika..
Da, ja sam se učlanila u fb grupu, al mi nekako ne odgovara. Tu mi je preglednije i ljepše.
Već sam se htjela maknut, al rekoh možda ću nekad nešto htjet vidjet, pitat, komentirat.
Ja se svaki dan brinem kaj ću obuć a da nije preusko jer mi se trbuščić vidi, i onda mi kolegica kaže e pa ti se baš smršavila u posljednje vrijeme 😂
Jutro cure! Evo ja na kavici sjedim..cekam pregled u 9! Valjda nisam opet datum fulala ko zadnji puta!🤣
Bas sam nervozna!
Mjuza,dobrodosla! Cetvrta bebica! Vau!
Ja sam se nekako nadala da ce ovo moje bit blizanci,ali je jedna bebica..ma bitno da su zdravi!
Majo jel znas da li se mora proci tecaj kako bi muz bio na porodu?
Pozdrav, da se prijavim i ja :)
Ovo mi je treća trudnoća, prve dvije nažalost nisu dobro završile, ali ova hoće i mora 💕 Danas 11tj.
15.05. 👶
😊Danas sam na pola trudnoce 😊
Ovo za preglede uz prisustvo muza vjerujem da ovisi od dr. do dr. Mm je samnon na svakom pregledu od kako idem kod ove mpo dr, bilo da se radi samo o razgovoru, o vag. pregledu, o pregledu preko stomaka. Ako kojim slucajem udjem direktno u kabinu za presvlacenje a ne direktno njoj, ona ga sama pozove 🤷🏻♀️
Maja3 uredan pregled zelim 😉
Jahanara da, utrici napuhavaju, posebno na pocetku jer rade iznenadan sok organizmu jer su u full dozi, pa moze yoci i do poremwcaja probave i do raznih ziguckanja, grceva, ja ih jos koristim 🙈, ali samo na vecer i vise nisam napuhnuta.
Jel netko ovih dana bio u Ikei, jel ste vidjele da li uz onaj sivi krevetic ima i komoda, na webu nevidim🤷🏻♀️, ali u drugim drzavama ima i komoda i ormar.
Sortiraj odgovore
Najstariji