Book nije vezano za temu tjel bih pit jeli netko bio na histeroskopiju polipa radi li se na anesteziji ili..
Na uzv vaginalno i preko trbuha ako je privatno moze biti, kod moje socijalne ne moze uci, jer je velika guzva i zene se doslovno saltaju, dok je jedna kod dr druga je vec presvucena u cekaonici, jedna je mala sobica a i kod dr nije veca. Tak da nisam ni forsala.
Ici ce samnom na sva tri 3D4D i pregledi traju sat vremena tako da ce mu bit dosta :-D
It’s a baby boy💙
Sad gledam onu kadicu iz Ikee sto je Karla spomenula, pa covjece ona je najdublja i najduza od svih kadica koje sam gledala, a ja zelim dublju i vecu da ju duze koristim da ne kupujem drugu, i gumirana od ispod i unutra, izgleda da ce biti i moj izbor
https://ibb.co/P1wM4q7
https://youtu.be/lZrzuLVMtFA Ja sam odustala od ovog modela. Ali ne znaci da sam ja u pravu. Postujem svaciji izbor😘
Book nije vezano za temu tjel bih pit jeli netko bio na histeroskopiju polipa radi li se na anesteziji ili..
Nemam s tim iskustva, ali nekako mislim da se to ne bi trebalo raditi bez uspavljivanja. Sretno!
Mjuza7 - čestitam! Svaka ti čast. Ja sam uvijek maštala da ću imati barem četvero. 😁
Frau - da, obje bebe su začete pomoću IVF-a. Jako loš spermiogram nam ne daje izglede za prirodnu trudnoću. Ja sam iz Zagorja pa sam rodila u Zaboku. Mali je bio sa mnom 24/7 u sobi. Nisam se mogla ni otuširati jer su svu djecu uzimali na kupanje u isto vrijeme pa su tada sve mame pohrlile u kupaonicu. Mi smo u sobi onda međusobno pripazile na bebice tako da smo mogle u miru pod tuš. Presvlačile smo im pelene, a sestre robicu. Pupak mi je bio noćna mora...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro!
Mjuza dobro dosla!
Petak, HB! Jedva cekam kraj radnog dana. Bas mi se uznedalo ici na posao😅 a plan mi je jos 4mj raditi.
Zaspem skoro svaku noc prije 10, pa u 5 ko 🦉. I onda me uhvati glad pa naravno idem jesti, jer mi u protivnom dodje muka.🙄
Pozdrav svima, nova sam ovdje i ovo mi je četvrta trudnoća.
Dobrodošla, i ja bi četvero ali evo tek prvo na putu pa sumnjam da ću stići a muž nije siguran ni oko troje 😁 koliko imaš godina, što nosiš?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Vaki rodila si na bracaku? Kako si opcenito zadovoljna sa osobljem tamo?
Daleko sam jos od trazenja bolnica, ali sve mi dolaze u obzir😂 i bracak, sv.duh,vinogradska,petrova, merkur🙈😂
Vrapcic123 meni su u petrovoj na prvom pregledu dali da i muz bude prisutan (vaginalni)
Jel sve trudnice koriste utrogestan? Ja sam zadnja 2 tjedna napuhana i izgledam kao pred porod😥 ali ozbiljno. To traje tokom cijelog dana neovisno o hrani koju jedem pa sam uvjerena da je do utrogestana. A posto je jos rano za govoriti da sam trudna izbjegavam ljude max.jer po toj lopti od trbuha izgledam kao da sam dobro debelo zakoracila u trudnocu.
Pozdrav svima, nova sam ovdje i ovo mi je četvrta trudnoća.
Wouw cetvero, ja sam uvijek govorila da hocu cetvero djece, a nakon 12god braka tek mi prvo 🙈, al imam jos 3 smrzlica, nikad se nezna, mozda se prime svi 😉, dobro dosla i lijepo druzenje.
Dobro došle nove cure i čestitke curama koje ste imale preglede!!
Ja sam ovih dana u gužvi i ne stignem baš često tipkati.. a onda jučer vidim u grupi na fb objavu cura i blago rečeno popizdim al dobro..nek me izbace iz grupe jer ne pišem svako jutro kak sam spavala i što jedem
Školjka ja sam bila na ikea radionici kad su je imali prije ljeta i baš mi se svidjela kadica.. ima je i nekoliko mojih poznanica i zadovoljne su.. ostale kadice su dosta male i moraš ih za nekoliko mj zamijeniti većom, jer je djetetu tijesno unutra.. ima i one nastavke protiv klizanja..a i cijena je super!
Što se pregleda tiče moj muž ide samnom od početka unutra, prvi put samo nije išao, jer nismo znali da smije.. ja sam mislila da puštaju muževe tek kad je uzv preko trbuha..tako je i kod soc ginekologa i kod privatnika..
Sortiraj odgovore
Najstariji