Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    24. Listopad 2019. 16:32

skoljka

Da, ili ono sto mi cujemo u okruzenju ne pripada statistikama 😃
    Shenna i MiniMeo pa zenske cestitam vam na predjenih pola trudnoce 🥳
    I meni je sutra, ja jos ne vjerujem da sam stvarno trudna 🙈
    Niti ja nemogu docekati pregled u srijedu anomaly scan i 4d, sad kako imamo ime za decka stalno mislim vidjet ces kad kaze ipak je cura 😂

Hehe hvala I sretno na anomaly scanu u srijedu! Ti barem ides sljedecu srijedu, ja za tjedna tek ajmee 
    isto tako nisam svjesna da sam trudna jos, zaboravim s vremena na vrijeme da imam trbuh pa kad se sagnem prisjetim se 

Vaki
    24. Listopad 2019. 18:09

Ja sam svog rodila nekoliko dana nakon termina i opet nosim dečka pa nikako ne spadam u te statistike prijevremenih poroda i više djevojčica iz IVF-a. 
    Frau - uh, razumijem. Svakako si onda trebala provjeriti, u pravu si.
    Meni je u rodilištu trebalo puno više onih debelih Vir uložaka i jednokratnih gacica jer sam dosta krvarila. Kod nas trebate ponijeti i pampersice za bebu, ne žele platnene pelene. Robicu nose njihovu, ne možete nositi svoje.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    24. Listopad 2019. 20:23

Vaki, tvoji su oboje ivf bebaci?
    Gdje si rodila? U petrovoj su imali pelene i robicu iz bolnice, tek kad ides doma oblacis svoju robicu. 
    Meni se ne svida ni sto ne vidis bebu par dana, samo lice... stalno su u onim jastucima zamotani, nemas pojma kak beba izgeda.... a i ne presvu fes ju niti jednom niti operes guzu. 
    Prica se o onoj crnoj stolici kad se heba rodi, a ti 3 dana ne vidis sta he pokakala.

url=https://lilypie.com]

sagi
    24. Listopad 2019. 20:40

Ja došla s uzv, beba je dobro, 10+6 po veličini. 
    Sad mogu mirnije čekati kombinirani 😊

• Newmum
    24. Listopad 2019. 20:40

Frau_Mund6

Vaki, tvoji su oboje ivf bebaci?
    Gdje si rodila? U petrovoj su imali pelene i robicu iz bolnice, tek kad ides doma oblacis svoju robicu.
    Meni se ne svida ni sto ne vidis bebu par dana, samo lice… stalno su u onim jastucima zamotani, nemas pojma kak beba izgeda…. a i ne presvu fes ju niti jednom niti operes guzu.
    Prica se o onoj crnoj stolici kad se heba rodi, a ti 3 dana ne vidis sta he pokakala.

Ja planiram roditi u pertrovoj. Mislila sam da ti ju preko dana ostave i ako želiš i po noći pa da ju onda ti moraš presvući. 

sagi
    24. Listopad 2019. 20:43

Htjela sam još napisati da mi je prvo radila vaginalni uzv, a onda išla preko trbuha da vidi hoće li se što vidjeti i pozvala i muža da dođe, tak da je i on vidio bebu ❤️

Jahanara
    24. Listopad 2019. 20:44

Sagi bravo za dobar pregled😃😃

sagi
    24. Listopad 2019. 20:46

Jahanara

Sagibravo za dobar pregled😃😃

Hvala 😊
    Rekla mi je dokt da je i ona bila trudna i zna što je psiha pa bolje da dođem i budem mirna 😂

Vrapčić123
    24. Listopad 2019. 20:54

MeddleO407 to nam se događa zbog hormona navodno ☺️ Smiješno baš 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Lemon
    24. Listopad 2019. 21:03

sagi

Ja došla s uzv, beba je dobro, 10+6 po veličini.
    Sad mogu mirnije čekati kombinirani 😊

Super za pregled, sad mirnije dalje! 😀

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.