Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    24. Listopad 2019. 13:40

Curke ja sam mislila da je ono sa kiselim krastavcima i trudnoćom glupost čista. I tako se ja jutros probudila i cijelo vrijeme mislim o kiselim krastavcima 😂😂😂😂 Morala javiti mužu da mi kupi 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• meddleO407
    24. Listopad 2019. 13:49

Vrapčić, tako sam ja na početku sanjala da jedem kisele krastavce 😁
    A bome nisam ni sad bolja, samo da mi je kiselo, ništa mi nije finije od sarme i kiselog kupusa 🙈

brankica09
    24. Listopad 2019. 13:49

Lemon

A ovisi kako se okrene i kakav je uzv, meni je prvi put vidio sa 16tt da je musko

Pisonja mali 🥳 ja ovaj put nisam saznala, nece se okrenut 🤷‍♀️🧸🤭

Lemon
    24. Listopad 2019. 14:14

brankica09

Lemon

A ovisi kako se okrene i kakav je uzv, meni je prvi put vidio sa 16tt da je musko

Pisonja mali 🥳 ja ovaj put nisam saznala, nece se okrenut 🤷‍♀️🧸🤭

Inače curice se znaju dugo skrivati, tj.nisu gin sigurni ali ako se dobro namjesti može i njih ranije vidjeti 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Fever
    24. Listopad 2019. 14:32

Pozz cure, ja danas 12tj.
    Idem 5.11 kod svoje gin na kontrolu, 7.11 sam narucena privatno na mini anomaly 3D4D.
    Mozda se bude vidio spol super je to tehnologija, tad cu bit 14tj iliti 13+4 po uzv zadnjem

It’s a baby boy💙

• Frau_Mund6
    24. Listopad 2019. 15:01

Meni su gin rekli da uglavnom ne 
    ovore spol jer u to vrijeme su sigurni samo ako je musko dobro obdaren 🤣🤣🤣🤣 kao usnice zenske si prilicno velike kad se razvijaju pa je sve to vrlo slicno. 
    U prvoj trudnoci sam saznala te k iza 20tt, L se skrivala kod svakog pregleda

url=https://lilypie.com]

mimmyx
    24. Listopad 2019. 15:49

Eto curke da vam se malo javim nisam dugo. ☺️
    Cestitam na pisonjama hahahah ko zna spol. Ja budem saznala u srijedu iducu🥰
    Moje stanje jos uvijek isto , imam smedi iscjedak i tako al nadam se da to hematom odlazi...
    Jedva cekam srijedu 🥰🥰

skoljka
    24. Listopad 2019. 15:53

Lemon

Vaki meni su oko 9tt sve ukinuli, i progynovu,utrogestan i duphaston. Ali moj soc je rekao da ostavim utrogestan jednu ujutro jednu navečer, i to do daljnjega, i ja sam tako mirnija. Ali ja svom vjerujem i on mi je najbolji gin kod kojeg sam išla.
    Ja mislim da smo mi definitivno tema sa najviše trudnoća mpo. Baš nas ima, nije mi drago da toliko ljudi ima probleme ali ovo pokazuje koliko to može biti i uspješno. Znam da naše bebe budu u prosjeku teže ali je li istina i da se rode prije termina? Naravno to je teorija ali bas me zanima

Moja jedna poznanica iz bolnice je rodila curicu (citala sam jucer post od Grizli da se vise radjaju curice nego decki u mpo vodama 🤷🏻‍♀️) oko 3600gr ali je presisala termin 2 tjedna, i na kraju carski, maloj valjda bilo super unutra. 

Lemon
    24. Listopad 2019. 15:57

Onda očito nije ta statistika točna, kao i u prirodnim trudnoćama sve to ovisi o puno stvari

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    24. Listopad 2019. 16:06

Da, ili ono sto mi cujemo u okruzenju ne pripada statistikama 😃
    Shenna i MiniMeo pa zenske cestitam vam na predjenih pola trudnoce 🥳
    I meni je sutra, ja jos ne vjerujem da sam stvarno trudna 🙈
    Niti ja nemogu docekati pregled u srijedu anomaly scan i 4d, sad  kako imamo ime za decka stalno mislim vidjet ces kad kaze ipak je cura 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.