Uh! Meni je žao bacati stvari ako su nove pa samo selim iz ormara u ormar. Hrpu toga sam poklonila, ali ormari i dalje pucaju po šavovima. Za sina svake godine nakupujem hrpu stvari koje ne stigne ni stavit na sebe jer sve brzo preraste. Nikako da naučim... Tako da ću vjerojatno i sad pretjerati.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni dragi kaze da sam luda ali ja svoj lagano vidim. Kuzim da je ovo iznad pupka nadutost, ali jedno 10cm nize od pupka tocno osjetim tvrdu izbocinu. Nije velika ali ne nestaje ni u danima kada mi se nadutost smanji.
😂 I ja bay osjetim al samo je ja vidim jer najbolje poznajem svoj trbuh. Ali primjetila sam zadnjih par noci da mi smeta lezati na stomaku pa stalno deku motam i stavljam ispod noge da kao odignem stomak😂. Vidjela sam da cure sa Zimskih spominju da su u Lidlu i Kauflandu ovaj tjedan snizeni jastuci za trudnice, mozda si to uzmem, mislim da se oni poslije koriste za dojenje
Jesu mozda napisale koja mu je cijena?
60-70 kn tak nesto
Pozdrav nove žeMske 😘
Ja sam na Folacinu prije nego sam ostala trudna,, te nastavljam s njim do pregleda. Al me muči što od vitamina dodati…
Mene je ovaj vikend uhvatila manji ja rješavanja stvari po kući koje mi ne trebaju, odjeca koja nije nošena neko vrijeme i slično. Samo hoću što manje stvari jer sam da sam luda i kad počnem kupovati za bebača trebam prostor🤣🤣🤣Pozdrav nove žeMske 😘
Ja sam na Folacinu prije nego sam ostala trudna,
😂😂😂😂😂Ja imam ogromnu kucu i u svakoj sobi minimalno stvari, presretna sam sto nisam hrcak, al i ka se spremam uskoro ormare na generalnu cistku. Jucer sam sa mm isla nesto do Lesnine i skicnuli malo po baby programu i on ko kalva zenska, treba ovo treba ono, ja ga gledam i smijem se, reko ja ne zelim nakupovati hrpu gluposti samo zato sto su mi slatke, lakse malo😂😂
Školjka ti si jedna mnogo mudra žemska 😂
Ma i kod mene je sad dovedeno na minimalno, u 6mj smo rušili sve po stanu, pa je letilo van more toga, sad su mi ostale moje osobne stvari… Ali popravljam se definitivno i super mi je od kad sam se odlučila držat samo potrebnoga.
Još da to uspijem i sa baby stvarima ufff 😂😂
Ahaha, bas si me nasmijala, al stvarno ja neskupljan nista, sve sto vidim da nizasta nece koristiti ja to bacam ili proslijedjujem ako je u dobrom stanju, pa ni od kozmetike niti sminke nemam mnogo samo ono sto koristim, eventualno potrosite tipa tusiralice, toalet papir, paste za zube, deterdjenti e to volim da imam u zalihi jer nevolim da mi fali. A sto se tice robe, za mene svi misle da ja imam na tone robe, a da mi netko otvori ormar iznenadio bi se😂
Vidim da pričate o jastucima..ja upecala prošli tjedan u lidlari za 80kn jedan i spaaas mi je za spavanje..jer mi trbuh bude nevečer jako napuhnut i onda mi smeta..s jastukom je spas.. 🙃🙂
A mislim da vam je ovaj tjedan u kauflandu baš onaj u obliku slova U na akciji u katalogu, pa škicnite..isto tako za neki siću.. inače mislim da nema baš tih jastuka ispod 200kn za kupiti.. pogotovo ako uzimate u baby dućanima..tamo je sve puno skuplje. 🙈
Karla - i ja sam kupila taj u Lidlu, ali mi je vruće kad spavam na njemu. Bit će dobar kad malo zahladi. Imam i onaj u obliku slova U, još od prošle trudnoće. No, on mi previše šuška jer ima one kuglice u sebi...
Danas mi je muka čitav dan, diže mi se želudac na bilo koji miris. 🙄
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla - i ja sam kupila taj u Lidlu, ali mi je vruće kad spavam na njemu. Bit će dobar kad malo zahladi. Imam i onaj u obliku slova U, još od prošle trudnoće. No, on mi previše šuška jer ima one kuglice u sebi…
Ja se skoro izrigala sad kad sam zube prala..ujutro mi isto bilo malo muka, al nisam toliko obraćala pažnju, al ovo sada 😬🤮🤮 znači želudac mi se preokrenuo na okus kaladonta 😲
A današnji dan i ovu vrućinu ne želim ni komentirati..no tek sutra zovu vrhunac vala..tko preživi sutra, pričat će 🤣😂🤣
Karla - i ja sam kupila taj u Lidlu, ali mi je vruće kad spavam na njemu. Bit će dobar kad malo zahladi. Imam i onaj u obliku slova U, još od prošle trudnoće. No, on mi previše šuška jer ima one kuglice u sebi…
Mene uhvatila očito neka viroza danas. Imala sam dva puta proljev i grozno me boli trbuh (crijeva), očito od tu i ta nadutost i veliki trbuh 🤦♀️
Ja se skoro izrigala sad kad sam zube prala..ujutro mi isto bilo malo muka, al nisam toliko obraćala pažnju, al ovo sada 😬🤮🤮 znači želudac mi se preokrenuo na okus kaladonta 😲
A današnji dan i ovu vrućinu ne želim ni komentirati..no tek sutra zovu vrhunac vala..tko preživi sutra, pričat će 🤣😂🤣
E Karla ja sam danas radila punjene paprike😅, i od mirisa svjezeg mesa mi dosla muka i 🤮, bas mi je smetao taj miris, i cijeli dan mi je svako malo muka, mozda nam je takav dan od ove vreline, i sad mi je, malo sam zvaknula al sve mi stoji u grlu 😵
Mrvicak i mene muci stomak danas
Idem ja danas do Kauflanda skicnuti kakav im je jastuk ;) Javim vam
Sortiraj odgovore
Najstariji