Mi na Ugljanu se već kuhamo na 30i nešto stupnjeva 😭😭 ne znam kako ću preživit ovaj dan bez klime..
Meni danas ni m od muke, još uvijek 😁 sad se najela pršuta i sira, od tog nema muke nikakve 😁😁😁
Kako ste mi vi danas? Ima koja pregled ovih dana?
Drage cure, kakvo je stanje kod vas što se tiče mučnima? Ide li na gore ili na bolje? Ja sam ušla u 9.tjedan i više mi nije onak strašno muka. Nemam doduše apetita i ništa mi se ne jede, sve mi smrdi, ali nemam onako jake mučnine i čini mi se da me grudi manje bole, ali se brzo umaram i imam vrtoglavice. Počela sam paničariti, bojim se da to poboljšanje općeg stanja znači nešto loše 😶
Meni sad u 12 tjednu je bolje sto se tice mucnina.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja nemam mučnina. Naletila mi muka samo dva puta i to od kolača i gotovih krema. Jučer sam radila domaći kolač i ništa. 👌
Ja sam cijela poprištavila 😕 kao tinejdžerica 😂
Generalno sam stvarno super, i dalje čistim svekrvi apartmane i imam snage baš puno, jedino što navečer rano odem leć jer ne izdržavao duže.
Ova dva dana sam odlučila ne ići na more jer ova vrućina je opasna, pa sam doma pod klimom.
Meni dođe mučno kad sam gladna..danas sam 7+6..sinoć mi je došlo kad sam zube prala, jutros evo ništa, sve ok..
Sise me jedan dan bole, drugi dan normalne...bradavice su mi jedino osjetljive dosta.. al opet iste su veličine, grudnjake iste nosim i kao prije t, nisu se povećale 🙄
Mrvičak meni totalna suprotnost, 7tj sam bez ijednog prištića.. baš mi nedavno svekrva komentirala kako mi se lice očistilo..ja kažem od mora 😁😁 nismo im još rekli, tamo iza 10tjedna ćemo..
Kažu babe da ako imaš prištiće, da je curica a ako je lice čisto, onda dečko.. tako da vidjet ćemo 😝😝
Ja sam nekako uvjerena da je dečko..s muževe strane zadnjih 60god nema ženskog djeteta u familiji, ako se gleda muška linija..od pradjeda svi sinove imaju.. a opet za spol je muž bitan, pa ćemo vidjet.. 😂 mada se ja već bebi obraćam s `on` 🤪😀
Meddleo i meni je tako jutros bilo, danas sam 9.tj i nekako su se simptomi ublažili, ali na momente bi se vratilo (mirisi i žgaravica) pa se umirim...
Ja sam u prvoj trudnoci čekala curicu i stvarno sam imala divnu kosu i ten i zračila, tako da ne vjerujem tim babskim pričama iz iskustva...
U ovoj trudnoci mi se kosa jako izravnala i baš sam se nekako proljepšala (bar se ja tako osjećam) ali stvarno ne znam šta čekam... po nekom feeling dečka, ali da je cura bila bi presretna... neka je živo i zdravo i da sve ide po ps-u ☺️
Meddleoi meni je tako jutros bilo, danas sam 9.tj i nekako su se simptomi ublažili, ali na momente bi se vratilo (mirisi i žgaravica) pa se umirim…
Ja sam u prvoj trudnoci čekala curicu i stvarno sam imala divnu kosu i ten i zračila, tako da ne vjerujem tim babskim pričama iz iskustva…
U ovoj trudnoci mi se kosa jako izravnala i baš sam se nekako proljepšala (bar se ja tako osjećam) ali stvarno ne znam šta čekam… po nekom feeling dečka, ali da je cura bila bi presretna… neka je živo i zdravo i da sve ide po ps-u ☺️
Nova mi smo onda tu negdje, meni je termin 16.3. ? Nadam se da to samo moj trudnički mozak umišlja stvari i da je onaj vrhunac navale hormona prošao pa da se stanje pomalo smiruje.
Ja sam isto u prvoj trudnoći imala super lice i rodila curicu tako da ne vjerujem u te priče, priželjkujem si dečka, ali što dragi Bog da, nek mi je živo i zdravo 🤩🤩🤩
Cure, jeste vidjele da Ramzijeva metoda kaže da se na ultrazvuk u 6. tjednu trudnoće može odrediti spol bebe prema tome kako je posteljica postavljena u maternici..navodno se može po slici vidjeti.. e sad pokušavala sam u nekoliko navrata zaljepito sliku, pa da se možemo igrati i pogađati, ali mi ne da 😫
Ja sam na prvom pregledu dobila slikicu, ali ne mogu skužiti na kojoj je strani posteljica 😄😄🙈
Kupila sam ovaj jastuk u Kauflandu, ok je. Mozda nije tako ogroman kao oni u baby ducanima ali je puuuno jeftiniji tako da se isplati. Pamucan je.
Meni su sad u 12 tj. Prestale mucnine skroz. Ali jos sam izbirljiva oko hrane, a to nikada nisam bila.
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji