Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2019. 10:20

Jučer za vrijeme pape i briseva sam na kondom vidila mrvu krvi i bila mi je neugodna, ono dosta je zagrebala dr. 
    Sinoć i evo opet jutros mrvu smeđeg traga na gaćicama. Jel se to vama ikada nakon briseva događalo? 

Boa35
    10. Kolovoz 2019. 10:42

mrvičak

Jučer za vrijeme pape i briseva sam na kondom vidila mrvu krvi i bila mi je neugodna, ono dosta je zagrebala dr.
    Sinoć i evo opet jutros mrvu smeđeg traga na gaćicama. Jel se to vama ikada nakon briseva događalo?

Ne, nikad mi se to nije dogodilo..ne mogu vjerovati da je toliko zagrebala da ti sad krvari. Prestrašno. 😕😣

ribi1234
    10. Kolovoz 2019. 10:49

mrvičak

Mislim da se ne trebas brinuti. Nekad se nakon pregleda zna to dogoditi, proci ce. Osjetljive smo sada, meni zadnji uzv isto nije bas bio najugodniji.

Chappie
    10. Kolovoz 2019. 10:52

Meni se nije dogodilo ali citala sam da se zna dogoditi, dole je sad sve jako prokrvljeno tako da nije cudno. 

🧔39
    👧31

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 11:23

Meni je nakon pape sutradan bila smeda fleka

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

10. Kolovoz 2019. 12:13

Ajme odma mi je lakše čim to čujem. 
    Morala je zagrebat jače jer sam imala konizaciju ima tri godine pa mora dublje ići da bude sigurna da je sve obuhvatila.
    Baš je samo smeđe i to trag. 

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 13:23

Makar za trudnice ne ide cetkica ali eto ima nas osjetljivih

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aria12
    10. Kolovoz 2019. 13:42

Cure, imam jedno pitanje.
    Danas sam ušla u 5tt. Zaposlena sam za stalno u skladištu jednom gdje pakiram potrosni materijal. Naručena sam kod gin 30.08., a situacija je ovakva, pakiram u limenoj garaži gdje je ljeti minimalno 40 stupnjeva, užasno mi se vrti unutra i ne mogu izdržati duže od 10 minuta. Moram dizati kutije i nosit ih iz garaže na parkiralište, a kutije nikad nemaju ispod 25 kg, uglavnom su od 30-40 kg.
    Mislila sam otići samo kod ginekologa u ponedjeljak i molit ga da me stavi na bolovanje jer stvarno želim ovu bebu a radim u ne humanim uvjetima :(
    Šta mislite, hoće mi dati bolovanje?

Chappie
    10. Kolovoz 2019. 13:48

Moj je privatnik, ja radim u bolnici i odmah mi je rekao ako zelim da ce mi pisati komplikacije. Tako da mislim da bi vam trebao dati. 

🧔39
    👧31

10. Kolovoz 2019. 13:49

aria12

Cure, imam jedno pitanje.
    Danas sam ušla u 5tt. Zaposlena sam za stalno u skladištu jednom gdje pakiram potrosni materijal. Naručena sam kod gin 30.08., a situacija je ovakva, pakiram u limenoj garaži gdje je ljeti minimalno 40 stupnjeva, užasno mi se vrti unutra i ne mogu izdržati duže od 10 minuta. Moram dizati kutije i nosit ih iz garaže na parkiralište, a kutije nikad nemaju ispod 25 kg, uglavnom su od 30-40 kg.
    Mislila sam otići samo kod ginekologa u ponedjeljak i molit ga da me stavi na bolovanje jer stvarno želim ovu bebu a radim u ne humanim uvjetima :(
    Šta mislite, hoće mi dati bolovanje?

Naravno da hoće! Bar bi trebao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.