Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aria12
    10. Kolovoz 2019. 13:58

Unatoč tome što ću doći prije 30.og?

Chappie
    10. Kolovoz 2019. 14:01

Odeš, objasniš situaciju i to je to. 

🧔39
    👧31

Nova19
    10. Kolovoz 2019. 14:07

Aria naravno da će ti dati i moraš to tražiti! Ovo nisu vaš nisemlani uvjeti za trudnoću...
    Šta se tiče smedarenja nakon pregleda to je normalno, mene je gin uvijek upozorio da se ne brinem ako dođe do toga... pogotovo ako je dublje zagrebao.
    Ako bude duže od dan-dva onda mu se javi.

Nova19
    10. Kolovoz 2019. 14:08

* baš normalni 

Aria12
    10. Kolovoz 2019. 14:22

Hvala cure na savjetu, u ponedjeljak poslije posla idem odmah :)

• Frau_Mund6
    10. Kolovoz 2019. 15:17

Aria, obavezno odi. Ta tezina paketa moze biti problematicna za trudnocu, a temp da ne pricam. Cuvaj se ako mozes. 
    Ja sam 2 god doma i uopce mi nije bad. Radila sam punih 18 god prije trudnoce tako da se uopce ne osjecam neugodno zbog toga sto koristim drzavu 😁 planiram ostat jos i ovu trudnocu i porodiljni. 
    Ionak cemo radit do 67 😉

url=https://lilypie.com]

Aria12
    10. Kolovoz 2019. 16:48

Frau_Mund6

Aria, obavezno odi. Ta tezina paketa moze biti problematicna za trudnocu, a temp da ne pricam. Cuvaj se ako mozes.
    Ja sam 2 god doma i uopce mi nije bad. Radila sam punih 18 god prije trudnoce tako da se uopce ne osjecam neugodno zbog toga sto koristim drzavu 😁 planiram ostat jos i ovu trudnocu i porodiljni.
    Ionak cemo radit do 67 😉

U potpunosti se slažem i podržavam :) 

Tejic
    10. Kolovoz 2019. 20:14

Pozdrav drage mame i buduce mame! 😊
     Evo i ja se prijavljujem. Totalno sam nova ovdje, kao i i u prvoj trudnoci 😁 Trenutno brojim 5 tjedana, a na pregled sam narucena tek 21.08. i izluduje me ovo cekanje, a za plusic sam saznala tek prije 5 dana odnosno 3 dana od kasnjenja menstruacije 🙂 Imam osjecaj da mi simptomi jacaju iz dana u dan, sve bolnija prsa, lagana mucnina cim malo ogladnim, bol u krizima i ono sto me najvise brine je probadanje u jajnicima, osobito prilikom nekog napora. Citala sam puno vase komentare i vidim da nisam jedina koja se susrece sa ovim problemom pa se isto tako nadam da je to sve normalno 🙂🙂

skoljka
    10. Kolovoz 2019. 20:55

Tejic1506

Pozdrav drage mame i buduce mame! 😊
    Evo i ja se prijavljujem. Totalno sam nova ovdje, kao i i u prvoj trudnoci 😁 Trenutno brojim 5 tjedana, a na pregled sam narucena tek 21.08. i izluduje me ovo cekanje, a za plusic sam saznala tek prije 5 dana odnosno 3 dana od kasnjenja menstruacije 🙂 Imam osjecaj da mi simptomi jacaju iz dana u dan, sve bolnija prsa, lagana mucnina cim malo ogladnim, bol u krizima i ono sto me najvise brine je probadanje u jajnicima, osobito prilikom nekog napora. Citala sam puno vase komentare i vidim da nisam jedina koja se susrece sa ovim problemom pa se isto tako nadam da je to sve normalno 🙂🙂

Dobro dosla 🥰 i bez napora molim ljepo 😉

skoljka
    10. Kolovoz 2019. 20:56

Ostale zenske kako ste provele dan, jel vas ubila ova vrucina/sparina, ja tek sad mogu da disem 😛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.