Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    10. Kolovoz 2019. 21:19

Tejic dobro došla!
    I meni su isti simptomi, isto se pojačavaju za sada, ali probaj sti manje napora sebe radi...
    Danas je mene jako tlak ljuljao, niski je i brzo mi je pao pa sam se skoro skljokala ali sve ok, malo prilegle i prošlo... 
    ali meni je drago da imam sve te simptome i mučnine, nekako me smiruju, da beba raste i razvija se 🥰

• Frau_Mund6
    10. Kolovoz 2019. 21:56

Tejic, dobro dosla. Svi simptomi su normalni za pocetak trudnoce. Vjerojatno ce proci sa prvim tromjesecem. Mene isto probada kod jajnika i to na lijevoj strani, vjerojatno se smjesta pa to i osjetimo. 
    Meni je trbuh sad kao da sam vec u drugom tromjesecu 😂😂😂😂 i u prvoj trudnoci mi je tak bilo, cestitali su mi ljudi prije nego sam sluzbeno znala da je to to 😁.  Tlak mi je nizak od pocetka trudnoce valjda, svako popodne sjednem odmorit, jos sam na moru mislila da posjetim lijecnika..  proslu trudnocu su mi izmjerili 90/50 a osjecala sam se super. Sad ga jace osjetim al je malo visi nego onda. 

url=https://lilypie.com]

mama33
    10. Kolovoz 2019. 23:04

Dobro dosle nove mame!🙋‍♀️
    Ja isto imam nizak tlak ali ga ne osjetim, prije dva dana 88/65 , dok sam u prvoj trudnoci ostavljena zadnja 2 tjedna u bolnici zbog tlaka 150/110 kojeg isto nisam osjecala.
    Vjerojatno ove vrucine cine svoje

ILoveCats
    11. Kolovoz 2019. 07:14

Hej svima ;)
    Nemam jos potvrdu ginekologa ali ja sam 4+3.
    Testici su pokazali plus.
    Od kad ste  piti prenatale i koje?

mama33
    11. Kolovoz 2019. 07:20

ILoveCats

Hej svima ;)
    Od kad ste piti prenatale i koje?

Dobro dosla! Cestitke na + :) 
    Ja pijem Novalac otkad sam saznala da sam trudna

ILoveCats
    11. Kolovoz 2019. 07:27

U prvoj sam pila od zadnje m , sad jos nisam uzimala nista. Planiram nesto uzeti u ljekarni ;)
    Hvala

skoljka
    11. Kolovoz 2019. 07:51

ILoveCats

Hej svima ;)
    Od kad ste piti prenatale i koje?

Cestitam😍 ja sam prije nego sam zatrudnila pila folacin od Solgara, kad sam ugledala + a to je bilo 3+3, od onda pijem Elenatal on je bas za prvo tromjesecje, nemam mucnine od njeg, sa 12tt cu preci na Elebaby on je za druga dva tromjesecja. I pijem od Twinlab Mg375mg da mi opusta maternicu, etooo😉

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 07:52

Jutro. Ja nista ne pijem. Zeljezo mi bilo iznad granice pa mi je rekao dr da ne pijem vise. Pokusavam se sto zdravije hraniti a obzirom da imam secer uglavnom gluposti ni ne jedem.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 07:56

Karla89

Curke kako ste mi danas? Nadam se da će danas biti malo lakši dan nego jučer..🙃🙂
    Imam pitanje..još nisam došla do toga, ali me zanima..
    U kojoj bolnici u zg se može raditi mini anomaly scan+vađenje krvi? To je ono mjerenje nuhalnog, nosne kosti itd.. zanima me jel se može u nekoj bolnici sve obaviti u kompletu i da li se naručuje, znate li možda koja?

Sad ti mogi odgovorit jer sam.obavila neki dan. Znaci od 7 do 9 u Petrovoj sa uputnicama , prvo vadis krv a potom ides na uvz. Na uvz mjeri nuhalni nabor i gleda prisutnost nosne kosti sto.je vazno vidjeti.  Ako te jos nesto zanima pitaj. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Frau_Mund6
    11. Kolovoz 2019. 08:09

Jutro! Ja jos nista nisam uvela od tih vitamina. Planiram si uzet elebaby, to sam pila u prvoj na pocetku. Gin mi je dala folnu pa sam nju do kraja, ako se dobro hranis nije potrebno unosit ostale vitamine.
    Zeljezo sam dobila u kasnijoj trudnoci. 
    Mene muci secer. Imala sam ga u prvoj trudnoci, jutros sam ga mjerila i bio je 5.8 😠 ok, pojela sam nekoliko palacinki sinoc pa se ne cudim... Tockica, kako se ti hranis? Imas neki raspored ili? Imas secer i inace? Proslu trudnocu mi je ta prehrana bila koma 😑 sve mi je nekako naopako... puno kruha, svega ostalog malo..  bar po mojoj procjeni  

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.