Tejic dobro došla!
I meni su isti simptomi, isto se pojačavaju za sada, ali probaj sti manje napora sebe radi...
Danas je mene jako tlak ljuljao, niski je i brzo mi je pao pa sam se skoro skljokala ali sve ok, malo prilegle i prošlo...
ali meni je drago da imam sve te simptome i mučnine, nekako me smiruju, da beba raste i razvija se 🥰
Tejic, dobro dosla. Svi simptomi su normalni za pocetak trudnoce. Vjerojatno ce proci sa prvim tromjesecem. Mene isto probada kod jajnika i to na lijevoj strani, vjerojatno se smjesta pa to i osjetimo.
Meni je trbuh sad kao da sam vec u drugom tromjesecu 😂😂😂😂 i u prvoj trudnoci mi je tak bilo, cestitali su mi ljudi prije nego sam sluzbeno znala da je to to 😁. Tlak mi je nizak od pocetka trudnoce valjda, svako popodne sjednem odmorit, jos sam na moru mislila da posjetim lijecnika.. proslu trudnocu su mi izmjerili 90/50 a osjecala sam se super. Sad ga jace osjetim al je malo visi nego onda.
url=https://lilypie.com]
Dobro dosle nove mame!🙋♀️
Ja isto imam nizak tlak ali ga ne osjetim, prije dva dana 88/65 , dok sam u prvoj trudnoci ostavljena zadnja 2 tjedna u bolnici zbog tlaka 150/110 kojeg isto nisam osjecala.
Vjerojatno ove vrucine cine svoje
Hej svima ;)
Nemam jos potvrdu ginekologa ali ja sam 4+3.
Testici su pokazali plus.
Od kad ste piti prenatale i koje?
Hej svima ;)
Dobro dosla! Cestitke na + :)
Ja pijem Novalac otkad sam saznala da sam trudna
U prvoj sam pila od zadnje m , sad jos nisam uzimala nista. Planiram nesto uzeti u ljekarni ;)
Hvala
Hej svima ;)
Cestitam😍 ja sam prije nego sam zatrudnila pila folacin od Solgara, kad sam ugledala + a to je bilo 3+3, od onda pijem Elenatal on je bas za prvo tromjesecje, nemam mucnine od njeg, sa 12tt cu preci na Elebaby on je za druga dva tromjesecja. I pijem od Twinlab Mg375mg da mi opusta maternicu, etooo😉
Jutro. Ja nista ne pijem. Zeljezo mi bilo iznad granice pa mi je rekao dr da ne pijem vise. Pokusavam se sto zdravije hraniti a obzirom da imam secer uglavnom gluposti ni ne jedem.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Curke kako ste mi danas? Nadam se da će danas biti malo lakši dan nego jučer..🙃🙂
Imam pitanje..još nisam došla do toga, ali me zanima..
U kojoj bolnici u zg se može raditi mini anomaly scan+vađenje krvi? To je ono mjerenje nuhalnog, nosne kosti itd.. zanima me jel se može u nekoj bolnici sve obaviti u kompletu i da li se naručuje, znate li možda koja?
Sad ti mogi odgovorit jer sam.obavila neki dan. Znaci od 7 do 9 u Petrovoj sa uputnicama , prvo vadis krv a potom ides na uvz. Na uvz mjeri nuhalni nabor i gleda prisutnost nosne kosti sto.je vazno vidjeti. Ako te jos nesto zanima pitaj.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro! Ja jos nista nisam uvela od tih vitamina. Planiram si uzet elebaby, to sam pila u prvoj na pocetku. Gin mi je dala folnu pa sam nju do kraja, ako se dobro hranis nije potrebno unosit ostale vitamine.
Zeljezo sam dobila u kasnijoj trudnoci.
Mene muci secer. Imala sam ga u prvoj trudnoci, jutros sam ga mjerila i bio je 5.8 😠 ok, pojela sam nekoliko palacinki sinoc pa se ne cudim... Tockica, kako se ti hranis? Imas neki raspored ili? Imas secer i inace? Proslu trudnocu mi je ta prehrana bila koma 😑 sve mi je nekako naopako... puno kruha, svega ostalog malo.. bar po mojoj procjeni
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji