Lilypie stvarno to nisam znala 🥰, kako tebi stoje na slici blizanceki😀
Karla a meni gore desno, po ovome objema cure 😂
Da 😄🥰
Meni i kineski i ramzi kažu curka, pa ćemo vidjeti ☺️
Lilypie kako se ti osjećaš? Simptomi? Ijuuuj, tvinsići 🥰🥰
Ja ne kontam ramzi. U onom krugu je plod skroz na dnu po sredini mrvu naginje na desnu stranu. Iznad ploda je svijetla neka okrugla točka s gornje lijeve strane. Kako skužit to sve?
Kakvi su to pokazatelji spola?
To je ona ramzi metoda, kao polozaj ploda otkriva spol, al ja to ne kontam
Kakvi su to pokazatelji spola?
To je ona ramzi metoda, kao polozaj ploda otkriva spol, al ja to ne kontam
😂 Joj koja steta da nemozemo slike stavljati, ne gledas gdje je plod vec gdje je plod prikvacen za vrecicu, recimo meni se tocno vidi da mi je prikvacen na gornju desnu stranu vidi se tanka nepravilna linijica koja ce poslije biti pupcana vrpca
I meni je "perica" ( jastuk iz kauflanda) stigao i u upotrebi je.i muz kupio halj8nicu s velicine koja je za neke gigante…a ja bas nisam mala
Perica 😃😃😃
Ja čekam sljedeću ekšn u lidlari, pa da si kupim koje hlače.. jer sam skužila da već sad jedne ne mogu zakopčati..zapravo, zakopčam ja njih, al ne mogu disati u njima 😅😝🙈🙈
I ja sam isprobala Pericu taman mi pase na moju velicinu 😅
I meni smetaju hlace, farmerke posebno ako su malo nize, bas kad krene hladnije vrijeme moram se odmah ubacit u trudnicke(jedne sam vec dobila na poklon😉) I tajice. Jel znas kakva je ta roba iz Lidla, tipa tajica
Vidjela sam u proslom latalogu da su imali setove posteljina za djeciji krevetic za 60kn al nikad nisam uzivo gledala
Meni su dobre lidlove stvari, dj robica je pamuk i ugodna je. Kod posteljine je bitno da pratis dimenziju poplona, svaka firma ima razlicitu dimenziju pa cesto ne pase posteljina od drugih.
Sad sam uzela neku kariranu haljinu za sebe i malu, fora mi je da imamo isti komplet.
url=https://lilypie.com]
Lista trudnica s terminima:
LaLuna – 23.2.
Chappie – 29.2.
Ribi1234 – 3.3
Maya20 – 8.3.
Katarina1990 - 9.3.
Lilypie – 10.3.
Skoljka - 13.3.
Mama33 - 16.3.
MeddLeo407 - 16.3.
Zinnia – 17.3.
Nova19 – 20.3.
Martyns – 23.3.
Karla89 - 25.3.
Mrvičak - 31.3.
Kiki156 – 2.4.
Vaki - 6.4.
Poppy – 8.4.
ApČiha - 10.4.
Japanka
Antonela93
Frau_Mund6
Maja3
aria12
ILoveCats
Pregledi:
Maya20 – 9.8.
Katarina1990 – 21.8.
Tejic1506 – 21.8.
Lilypie – 22.8.
Vaki – 23.8.
Karla89 – 23.8.
Martyns – 27.8.
MeddLeo307 – kraj kolovoza
aria12 – 30.8.
Ribi1234 – 2.9.
skoljka – 2.9.
ApČiha – 3.9.
Chappie – 4.9.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
U prvoj trudnoci po Ramzijevoj metodi je meni trebao biti decko a rodila se curica 😁. Kineski kalendar ima samo jedan pravi gdje pisu mjeseci i godine tvog rođenja i mjeseci zaceca... inace ovima treba nadodati godinu jer oni broje od zaceca, to sam bas neki dan citala. A svakako su sanse za pogodit 50/50. Neka je nama zabavno nagadati
U prvoj trudnoci po Ramzijevoj metodi je meni trebao biti decko a rodila se curica 😁. Kineski kalendar ima samo jedan pravi gdje pisu mjeseci i godine tvog rođenja i mjeseci zaceca… inace ovima treba nadodati godinu jer oni broje od zaceca, to sam bas neki dan citala. A svakako su sanse za pogodit 50/50. Neka je nama zabavno nagadati
😂😂😂😅😅😅
U prvoj trudnoci po Ramzijevoj metodi je meni trebao biti decko a rodila se curica 😁. Kineski kalendar ima samo jedan pravi gdje pisu mjeseci i godine tvog rođenja i mjeseci zaceca… inace ovima treba nadodati godinu jer oni broje od zaceca, to sam bas neki dan citala. A svakako su sanse za pogodit 50/50. Neka je nama zabavno nagadati
https://pin.it/y4v46lx6tid4jd
Jel to ovaj, ne kontam ja ovo, po ovome ja imam 34 god, a tek trebam napuniti 33, 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji