Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    12. Kolovoz 2019. 16:26

Danas je neizdrživo 🥵 Sto se tiče mučnina stvarno se ne mogu požaliti. Svega nekoliko puta do sad a danas sam 7+6 i to samo ako sam gladna pa sam sad naučila da svakih par sati stavim nešto u usta i bude dobro 😉
    Sljedeća kontrola je 22.08. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    12. Kolovoz 2019. 16:34

Chappie

Kupila sam ovaj jastuk u Kauflandu, ok je. Mozda nije tako ogroman kao oni u baby ducanima ali je puuuno jeftiniji tako da se isplati. Pamucan je.
    Meni su sad u 12 tj. Prestale mucnine skroz. Ali jos sam izbirljiva oko hrane, a to nikada nisam bila.

I ja sam kupila, ali jos ga nisam otvorila, jos neznam kakav je, nadam se da ce posluziti svrsi😀

skoljka
    12. Kolovoz 2019. 17:17

Lilypie

Danas je neizdrživo 🥵 Sto se tiče mučnina stvarno se ne mogu požaliti. Svega nekoliko puta do sad a danas sam 7+6 i to samo ako sam gladna pa sam sad naučila da svakih par sati stavim nešto u usta i bude dobro 😉
    Sljedeća kontrola je 22.08.

Da danas je pakleno, przi kroz odjecu. Super da nemas mucnina, i meni je tako do sad bilo samo kad osjetim glad, ali jucer i danas na miris sirovog mesa mi se dize zeludac😵

skoljka
    12. Kolovoz 2019. 17:20

Lilypie kako to da je tebi termin 10.3, ja sam mislila da si sa terminom bliza Karli a ne meni🤷‍♀️

Lilypie
    12. Kolovoz 2019. 19:03

skoljka

Lilypie kako to da je tebi termin 10.3, ja sam mislila da si sa terminom bliza Karli a ne meni🤷‍♀️

Draga, ja sam s blizancima 😁 Karla ima jednu bebu. Nama je cca rok manje dva tjedna od redovnog termina.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    12. Kolovoz 2019. 19:32

skoljka

Karla89

Po ovim kinezima je i meni curica 🥰😂

Sad sam gledala na pinterestu jos jedan kineski kalendar na njemu ispada decko 😅, bas je ovo fora
    Revi mi na kojoj strani na slici ti se vidi ona linijica koja ce biti pupcana vrpca, znaci na kojoj strani je zakacena na vrecicu

Dolje desno je 🥰 i po tome meni curica! 
    Jedva čekam nifty pa da saznamo 🤗💚💜

skoljka
    12. Kolovoz 2019. 20:09

Lilypie stvarno to nisam znala 🥰, kako tebi stoje na slici blizanceki😀
    Karla a meni gore desno, po ovome objema cure 😂

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 20:19

I meni je "perica" ( jastuk iz kauflanda) stigao i u upotrebi je.i muz kupio halj8nicu s velicine koja je za neke gigante...a ja bas nisam mala

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Boa35
    12. Kolovoz 2019. 20:30

skoljka

Lilypie stvarno to nisam znala 🥰, kako tebi stoje na slici blizanceki😀
    Karla a meni gore desno, po ovome objema cure 😂

Da 😄🥰 
    Meni i kineski i ramzi kažu curka, pa ćemo vidjeti ☺️ 
    Lilypie kako se ti osjećaš? Simptomi? Ijuuuj, tvinsići 🥰🥰

Boa35
    12. Kolovoz 2019. 20:32

Točkica37

I meni je "perica" ( jastuk iz kauflanda) stigao i u upotrebi je.i muz kupio halj8nicu s velicine koja je za neke gigante…a ja bas nisam mala

Perica 😃😃😃 
    Ja čekam sljedeću ekšn u lidlari, pa da si kupim koje hlače.. jer sam skužila da već sad jedne ne mogu zakopčati..zapravo, zakopčam ja njih, al ne mogu disati u njima 😅😝🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.