Danas je neizdrživo 🥵 Sto se tiče mučnina stvarno se ne mogu požaliti. Svega nekoliko puta do sad a danas sam 7+6 i to samo ako sam gladna pa sam sad naučila da svakih par sati stavim nešto u usta i bude dobro 😉
Sljedeća kontrola je 22.08.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Kupila sam ovaj jastuk u Kauflandu, ok je. Mozda nije tako ogroman kao oni u baby ducanima ali je puuuno jeftiniji tako da se isplati. Pamucan je.
Meni su sad u 12 tj. Prestale mucnine skroz. Ali jos sam izbirljiva oko hrane, a to nikada nisam bila.
I ja sam kupila, ali jos ga nisam otvorila, jos neznam kakav je, nadam se da ce posluziti svrsi😀
Danas je neizdrživo 🥵 Sto se tiče mučnina stvarno se ne mogu požaliti. Svega nekoliko puta do sad a danas sam 7+6 i to samo ako sam gladna pa sam sad naučila da svakih par sati stavim nešto u usta i bude dobro 😉
Sljedeća kontrola je 22.08.
Da danas je pakleno, przi kroz odjecu. Super da nemas mucnina, i meni je tako do sad bilo samo kad osjetim glad, ali jucer i danas na miris sirovog mesa mi se dize zeludac😵
Lilypie kako to da je tebi termin 10.3, ja sam mislila da si sa terminom bliza Karli a ne meni🤷♀️
Lilypie kako to da je tebi termin 10.3, ja sam mislila da si sa terminom bliza Karli a ne meni🤷♀️
Draga, ja sam s blizancima 😁 Karla ima jednu bebu. Nama je cca rok manje dva tjedna od redovnog termina.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Po ovim kinezima je i meni curica 🥰😂
Sad sam gledala na pinterestu jos jedan kineski kalendar na njemu ispada decko 😅, bas je ovo fora
Revi mi na kojoj strani na slici ti se vidi ona linijica koja ce biti pupcana vrpca, znaci na kojoj strani je zakacena na vrecicu
Dolje desno je 🥰 i po tome meni curica!
Jedva čekam nifty pa da saznamo 🤗💚💜
Lilypie stvarno to nisam znala 🥰, kako tebi stoje na slici blizanceki😀
Karla a meni gore desno, po ovome objema cure 😂
I meni je "perica" ( jastuk iz kauflanda) stigao i u upotrebi je.i muz kupio halj8nicu s velicine koja je za neke gigante...a ja bas nisam mala
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lilypie stvarno to nisam znala 🥰, kako tebi stoje na slici blizanceki😀
Karla a meni gore desno, po ovome objema cure 😂
Da 😄🥰
Meni i kineski i ramzi kažu curka, pa ćemo vidjeti ☺️
Lilypie kako se ti osjećaš? Simptomi? Ijuuuj, tvinsići 🥰🥰
I meni je "perica" ( jastuk iz kauflanda) stigao i u upotrebi je.i muz kupio halj8nicu s velicine koja je za neke gigante…a ja bas nisam mala
Perica 😃😃😃
Ja čekam sljedeću ekšn u lidlari, pa da si kupim koje hlače.. jer sam skužila da već sad jedne ne mogu zakopčati..zapravo, zakopčam ja njih, al ne mogu disati u njima 😅😝🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji