Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ančica
    16. Listopad 2019. 12:07

Citam puno trudnica nema zelju za seksom, a ja izgaram od zelje😂😂 ali mi mucnine bas ne dozvoljavaju previse.. ali mi od prvog dana trudnoce kad smo saznali imamo odnose bez zastite, pitala doktoricu rekla da mozemo da nema opasnosti... ugl dan kad nemam mucnine, meni i muzu je lutrija😂😂🤤

Filip&Andrej
    27.03.2020

skoljka
    16. Listopad 2019. 12:09

Lemon super za pregled 👍
    Vanush ja isto jos nista uveliko ne kupujem, tek sam par komada robice kupila. Ono jucer sto sam popis stavila, to sam sebi napravila spisak sta mi treba al sam pomislila mozda i nekoj od vas pomogne 🤷🏻‍♀️, pa da se time vodim da ne kupujem gluposti koje mi nece trebati, a sad sam napravila i jedan spisak opcenito sto ce mi trebati kod kuce pa da se time vodim u shopingu. Uvijek dobro dodje necija ideja ili savjet. 

• meddleO407
    16. Listopad 2019. 12:11

Drage cure, nisam se javljala neko vrijeme. S jedne strane obaveze, s druge strane nešto mi se račun zblesirao i na kraju sam morala napraviti novi, međutim sve je gotovo isto kao i na starom.
    Drago mi je što vidim hrpu novih trudnica, nadam se da su one "stare" s kojima sam tipkala ok...morat ću pročitati malo postove da budem u toku.

Kod mene i mog bebača je zasad sve ok.
    Ja sam u minusu s kilažom, pala sa 50 na 49, sestra me na mjerenju poprijeko gledala, ali nije ništa rekla. A šta da ja radim, stvarno jedem - nemam više problema s mučninama, štoviše stalno sam gladna!! Izbacila sam slatko i grickalice zbog šećera pa ćemo vidjet na idućem ogttu je li to pomoglo. Mada mi nije uopće bio tako visok kao što sam se ja pribojavala - drugo mjerenje je bilo 6 🙄

Na pregledu sa 17 tjedana sve su mjere bile u okvirima onog što je normalno za to razdoblje, spol još ne znam, pupčana vrpca je zasmetala, nadam se da ću na idućem pregledu konačno vidjeti je li curica ili dečko. Najviše me to zanima da mogu konačno u shopping, hvata me ta manija😅
    Zasad nemam ništa, osim jedne spavaćice iz lidla i hrpetine uzoraka - bila sam se registrirala na kojekakvim stranicama i svašta mi je stiglo.
    Planiram na onaj baby sajam u 11.mjesecu, želim škicnut kolica. Bila sam jedan dan u Bubamari i sva kolica su mi bila grozna klimava, jedino su mi se po tom pitanju svidjela neka Chicco kolica, koja mi inače uopće ne bi pala na pamet. Zato želim uživo pogledat i malo ih prodrmat😁

Trenutno sam 18.tjedan i osjetim bebicu kako lupka, jedan dan jače, jedan slabije. Dr. je na pregledu komentirala da je živahna beba, ali koliko vidim to svima kažu 😁 
    Kažu da je još rano za osjetiti kroz cijeli dan ili uočiti neki uzorak tako da se ne brinem previše ako ju osjetim samo navečer, valjda je to normalno 🙄

Uglavnom, pozdrav svima i puse!!!

skoljka
    16. Listopad 2019. 12:17

Medleo dobro dosla nazad 🤗, super da je sve uredu sa bebicom i sa tobom👍nas dvije smo skoro iste 😊

• meddleO407
    16. Listopad 2019. 12:23

Školjka, da skoro u dan. Daj mi reci jel ti osjetiš bebu? I jel te boli zdjelica? 😁

skoljka
    16. Listopad 2019. 12:27

meddleO407

Školjka, da skoro u dan. Daj mi reci jel ti osjetiš bebu? I jel te boli zdjelica? 😁

Daaa osjetom i kad lupka i kad seta 😂 od 17tt. Ne boli me zdjelica,sta tebe boli?, ali imam neka cudna probadanja, nekad lagana, nekad jaka, jedan dan na lijevoj jedan na deatoj strani. Prvo sam mislila da je jajnik, ali nije sigurno. Predpostavljam da se rastezu misici. 

• meddleO407
    16. Listopad 2019. 12:38

Pa boli me zdjelica povremeno, isto neka probadanja lijevo desno. Ah, tko zna što nas još čeka 😅
    Meni se trbuh onak stisne, iskoči mi kvrga, to se valjda beba namješta, okreće. Nekad ju osjetim gore iznad pupka, nekad nisko dolje, baš simpatično😁

skoljka
    16. Listopad 2019. 12:49

meddleO407

Pa boli me zdjelica povremeno, isto neka probadanja lijevo desno. Ah, tko zna što nas još čeka 😅
    Meni se trbuh onak stisne, iskoči mi kvrga, to se valjda beba namješta, okreće. Nekad ju osjetim gore iznad pupka, nekad nisko dolje, baš simpatično😁

E da to bas stisne se, pa nestane, al stavi ruku pa ces osjetiti, valjda se prevrce ili sta vec 😂 salto radi 😂. Ja jos nisam osjetila iznad pupka, pored jesam, bas je kao gurao gore 🙈 Kad ides na anomaly

Jahanara
    16. Listopad 2019. 13:15

Za ova probadanja u jajnicima, meni je u prvoj trudnoci gin rekao da je to kruzni ligament, rasteze se pa probada ili boli.

neverland
    16. Listopad 2019. 13:45

Lady, da, normalno, nikad ni nismo koristili kondom jer sam pila kontracepciju 5,6 god i čim sam prestala, to je bilo to.. na početku nismo jer muž nije bio kod kuće i nije htio hahahah a onda su mi počele mučnine. Sad normalno sve, ja isto kao ti, ančica 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.