Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    16. Listopad 2019. 10:12

Meg_026

Odlicno! Divno je cuti da ima uspjesnih postupaka <3 U kojoj bolnici ti vode trudnocu? Jesi zadovoljna?
    Meni se cini da su u TA navikli na trudnice pred porod koje vec sve znaju pa zaborave da nama trebaju neke stvari reci :)
    Na svaki pregled nosim papiric s pitanjima.

Ja sam još uvijek kod svog ginekologa i nije sad da sam nešto prezadovoljna ali dugo sam kod njega pa mi puno znaci sto ga mogu kontaktirati bilo kad za bilo sto. Na zadnjem pregledu mi je naglasio da se nećemo dugo družiti cca do 20. tjedna.

Jesi ti odmah počela voditi trudnoću u bolnici? U koju ideš?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

neverland
    16. Listopad 2019. 10:16

Lady33

Curke da li vi imate redovno odnose ?
    Meni je doktorica rekla da smijem slobodno sada samo da je sa kondomom.. ja sam 12+6 al opet imam neki strah jer nisam od pocetka trudnoce nikako.. pa me zanima kako vi ostale hehe?

Normalno sve. Zašto s kondomom?

vanush
    16. Listopad 2019. 10:22

Jahanara ja pijem Floradix, on ti ima okus kao slatki sirup za djecu, meni ne pada teško na želudac ali ja i druge stvari dobro podnosim pa je doktor preporučio da kada popijem ovu bočicu pređem na Kendural C, tablete ali je lakše dobiti potrebnu dozu željeza. Floradix meni bočica traje cca 2 tjedna.
    LaLuna dobrodošla nazad!
    Meg_026 dobrodošla! Čestitam na duploj sreći 
    Cure vi već toliko spremne, ja imam isto kočnicu koju Meg spominje, još nisam ništa kupila, gledam sve po internetu za ove veće stvari ali mislim da ću se prve stvarčice poče kupovat nakon preseljenja u novi stan, taman oko 20tt

Jahanara
    16. Listopad 2019. 10:26

Ja sam isto normalno imala do sada, al sad su mi zabranjeni zbog hematoma.

Skoljka nisam s nicim mijesala zeljezo. Pokusat cu jos danas popit nakon rucka pa sto bude. Ako ne bude dobro, kupit cu taj tonik.

Na ovoj temi bas dosta trudnica sa blizancima😃 

• Lady33
    16. Listopad 2019. 10:29

neverland

Lady33

Meni je doktorica rekla da smijem slobodno sada samo da je sa kondomom.. ja sam 12+6 al opet imam neki strah jer nisam od pocetka trudnoce nikako.. pa me zanima kako vi ostale hehe?

Normalno sve. Zašto s kondomom?

Meni je rekla sa kondomom zbog mogucih infekcija .. da se ne bi desile . Znaci sve normalno imas odnose od pocetka ? . I nikakve komplikacije?

url=https://lilypie.com]

vanush
    16. Listopad 2019. 10:29

Lady33

Baš ti je napomenula s kondomom? Moj to nije spominjao, već rekao samo da pazimo na intimnu higijenu. Mi smo tek sada dobili dopuštenje.
    Nevezano za to u potpisu ti se vide samo slova, probaj sa Lilypie-a iskopirati pseudo html, vjerojatno je ovo samo krivi link pa ne vidimo trakicu nego slova :)

• Lady33
    16. Listopad 2019. 10:31

vanush

Lady33

Baš ti je napomenula s kondomom? Moj to nije spominjao, već rekao samo da pazimo na intimnu higijenu. Mi smo tek sada dobili dopuštenje.
    Nevezano za to u potpisu ti se vide samo slova, probaj sa Lilypie-a iskopirati pseudo html, vjerojatno je ovo samo krivi link pa ne vidimo trakicu nego slova :)

Meni je bas napomenula kondom .. zbog infekcija kaze  da je vrlo lako prenijeti infekciju i da je mnogo sigurnije sa kondomom da ne bi doslo do komplikacija

url=https://lilypie.com]

Meg_026
    16. Listopad 2019. 11:16

Lilypie

Ja sam još uvijek kod svog ginekologa i nije sad da sam nešto prezadovoljna ali dugo sam kod njega pa mi puno znaci sto ga mogu kontaktirati bilo kad za bilo sto. Na zadnjem pregledu mi je naglasio da se nećemo dugo družiti cca do 20. tjedna.

Jesi ti odmah počela voditi trudnoću u bolnici? U koju ideš?

Da, mene su s humane odmah poslali u TA kod dr.Radosevic, njoj salju sve duplice :) Petrova

Lady, kod mene je vise-manje susa. Nismo dobili izricitu zabranu, ali prvih par mjeseci sam imala cjelodnevne mucnine + utrogestani koje koristim vaginalno.Sad kad je to proslo imali smo nekoliko puta, ali nemam bas veliku zelju (taj grc kojeg spominjem utjece i na to, nadam se da ce popustiti uskoro)

Lemon
    16. Listopad 2019. 11:44

Vanush ja samo koju robicu kupim za sad, velike stvari samo istražujem da budem spremna šta hoću, to će isto pričekati iza 20tt. 
    Gotov pregled, sve je savršeno i odgovara mjerama, posteljica se podigla, ja zatvorena, a beba luduje. Od početka ništa od odnosa, sad je rekao da može ali naravno ne previše kad smo već do tu dogurali bez problema. Zaštitu nije spominjao. Vidjet ćemo kad će nam se sad dati.. Drugi pregled anomaly za tri tjedna, mislim da ću negdje privatno 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

sagi
    16. Listopad 2019. 12:07

Da, ja isto pogledam stvarčice, al ozbiljnije ću gledat tek nakon pregleda 6.11, tad mislim reći i na poslu.
    Do onda imam neku kočnicu, čekam da mi potvrdi da je sve ok pa da se opustim.

Meni je moj ginek reako da su sve umjerene aktivnosti dozvoljene pa tako i odnosi. Čitala sam da je preporuka kondom, al on mi nije to spomenuo.
    Rekao mi je da mogu radit sve što mi je ugodno i da najbolje sama vidim što mi ne odgovara, ali da baš nejdem planinarit na Velebit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.