Ja bih isto ponijela sve što si navela. Ionako ćeš nositi torbu i to mora biti nešto malo veće da ti stanu rucnici i papuče i ostalo pa zašto ju onda ne bi napunila? Moj je moto bolje ponijeti da ne bi bilo. Zato idem na more s dvometarskim koferom 😂😂😂 ne želim da mi muž donosi svaki dan neke pizdarrijee jer je smotan i morat ću mu crtati hahah želim samo hranu
😂😂😂😂😂, znam kako to izgleda. Prosle god kad sam bila na op. kazem ja njemu kad sam trebala izaci iz bolnice donesi mi crveno bijelu onu siroku haljinu, nemogu podnijeti da me ista dodiruje po stomaku (jako me bolilo), on donio sve iz ormara sto je nasao u crveno bijeloj boji 🙈🙈🙈🙈, veli sigurnije je nego da drobis kako nisam pravu donio 🙈😂
Ja bih u tom slučaju dobila hrvatski dres 😂😂😂😂😂 nekad mu nacrtam, ali opet me iznenadi hahah j ću svakako nositi mali kofer, onaj najmanji, q u njega stvarno stane puno te sitnarije. U ručnu torbu ionako ne stane skoro ništa 🤷♀️
I ja planiram mali kofer i ruksak po mogucnosti da stane u kofer 😅, al mojbogrtac zauzima dosta mjesta pa ti ulosci 🙈, uvjek se nadje neka glupost sto oduzme mjesto.
Jel znate kakve bi steznike trebalo, ja neznam sta da gledam? Ima li neka neku preporuku?
Cure jel ja pripadam sad ovdje vamaa ili njima hahah ja sam 12+5 nedelja :D ..nekako kontam sad mada ce moj bebac doci na proljece kraj aprila :)
O draga pa ti si bas proljetna, sto se mislis uopce 🤗
Ja rodila u Petrovoj, tamo dozvole imat dvodjelne pidzame, jer pregled ima samo to jutro kada se ide kuci. Ima super majica i potkosulja koje su prilagodene za dojenje.
Tako da sam ja imala spavacicu samo na porodu i taj dan, popodne se otusirala i presvukla u pidzamu. Tamo se za bebe ne nosi nista, sestre idu svaka 3 sata i premataju ih.
Od ostalih stvari sta sam imala su bile slape, mrezaste gacice, vir ulosci, rucnik, vlazne maramice, cetka za kosu, cetkica i pasta za zube, labelo, jastucici za dojenje, punjac za mobitel, ja sam si u male tubice natiskala sampon i regenerator da ne nosim velika pakiranja, gel za intimno pranje smo dobile od njih i tablete protiv bolova su nam sestre ostavile. Malu torbu za radaonu nisam imala, jer sam isla sa odjela rodit, ali nista mi nije bilo toliko potrebno osim labela, kojeg naravno nisam imala, a usnice se suse uzasno, vodu mi je donosila sestra i mobitel sam si ponijela.
Ja bih isto ponijela sve što si navela. Ionako ćeš nositi torbu i to mora biti nešto malo veće da ti stanu rucnici i papuče i ostalo pa zašto ju onda ne bi napunila? Moj je moto bolje ponijeti da ne bi bilo. Zato idem na more s dvometarskim koferom 😂😂😂 ne želim da mi muž donosi svaki dan neke pizdarrijee jer je smotan i morat ću mu crtati hahah želim samo hranu
😂😂😂😂😂, znam kako to izgleda. Prosle god kad sam bila na op. kazem ja njemu kad sam trebala izaci iz bolnice donesi mi crveno bijelu onu siroku haljinu, nemogu podnijeti da me ista dodiruje po stomaku (jako me bolilo), on donio sve iz ormara sto je nasao u crveno bijeloj boji 🙈🙈🙈🙈, veli sigurnije je nego da drobis kako nisam pravu donio 🙈😂
Ja bih u tom slučaju dobila hrvatski dres 😂😂😂😂😂 nekad mu nacrtam, ali opet me iznenadi hahah j ću svakako nositi mali kofer, onaj najmanji, q u njega stvarno stane puno te sitnarije. U ručnu torbu ionako ne stane skoro ništa 🤷♀️
I ja planiram mali kofer i ruksak po mogucnosti da stane u kofer 😅, al mojbogrtac zauzima dosta mjesta pa ti ulosci 🙈, uvjek se nadje neka glupost sto oduzme mjesto.
Jel znate kakve bi steznike trebalo, ja neznam sta da gledam? Ima li neka neku preporuku?
Možda da uzmeš tanji ogrtač jer zbog beba se grije pa neće biti hladno, samo da imaš za posjete kada dođu. A što se steznika tice mislim da bolje ne kupovati unaprijed dok ti ne kažu kakvo je stanje, u većini slučajeva ne treba i bolje da se sve vrati samo na svoje mjesto, a ako treba budu ti rekli nakon poroda.
Kako se meni čini kupovat ću kofer samo za bolnicu 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Drage cure, koliko mene nije bilo... eto sjetila se da mogu promijeniti zaboravljenu lozinku... budna već sat vremena osluškujem svoju curicu
Sve vas pratim redovito, veseli me puno novih plusića i trudnoća koje lijepo napreduju, rastuže me negativnen vijesti, suosjećam sa svima onima koje pokušavaju i rade na svojim malim čudima...
Da ne duljim, kod nas sve u redu, 20tt anomaly uredan, polako tražim opremu i radim popis za kupovinu, škicam trudničku odjeću, vrijeme mi prebrzo leti i razmišljam polako prestati raditi...
Good to be back
Haha i ja sam pomislila na tebe, i rekoh sama sebi kud ti tud i ja😃
Da, dosta ti je velik razmak. Ja sam bila prije 2 tj, pa danas i ponovno idem 06.11. pa ce mi tada radit kombinirani.
Jao pa mi i na kombinirani idemo isti dan 😁
Da, nema ljutnje, ostajemo, peti mjesec je proljeće 😉
Jos cemo i u radjaonu isti dan😉
Jutro cure!
Sto se tice steznika cula sam i ja da ga nije dobro stavljati bar onih prvih 40 dana dok se organi sami vracaju na svoje mjesto, i da bi preporuku za steznik trebao dati fizijatar. Obicno ga preporucuju ako dodje do razdvajanja trbusnih misica vise od neznam koliko cm, mozda 3-4. Nisam sigurna.
Tako se lose jutros osjecam. Dobila sam i zeljezo za piti. I popila sinoc jednu tabletu, dusu sam izrigala...
Da li je netko pio Floradix, tonik sa zeljezom? Ne znam kako bi mi to palo na zeludac.
Drage (buduce) mame, pratim forum vec neko vrijeme, nikako da se aktivno ukljucim.
Prema terminu pripadam zimskim bebama, ali mi se cini da su tamo puuuno ispred mene i tjednima i planovima, nadam se da vam ne smetam :)
Usla sam u 20.tt, nosim dvojajcane blizance, nadam se da cemo sljedeci tjedan na anomalyju saznati spol :)
ps:koji kod trebam kopirati u potpis da bude slika trackera umjesto linka?
Joj cure neke od vas vec razmisljaju o torbi za rodilište, tako je sve brzo proslo. Ja bih danas bila u 17 tjednu. 😕
Vidim da se otvara nova tema, nadam se da cu se uskoro družit sa curama na temi ljetne bebe, al jos sm u premisljanju ne paziti se vec sada od ove ovulacije (za 4-5 dana) ili čekati idući mjesec i drugu mengu nakon spontanog.
Tako mi je drago da ste sve dobro, iako je bilo koliko sam uspjela procitati i nekih problemcica. Sretno svima dalje, mislim na vas sve ❣️
Držim fige da uskoro dođe plusić pa i tvoj 17.i tjedan ❤️
Hvala ti draga 😘 😘 i ja se nadam tomu, bit cu pozitivna!!
Sortiraj odgovore
Najstariji