Ne mora nitko otići tko ne želi, nemojte me krivo shvatiti 😁
Ma naravno da nemora al stvarno imamo potpuno razlicite teme za razgovor. I ja kad sam saznala sa sam trudna bilo mi nezgodno da se javljam na zimske jer su tamo neke bile cak 20tt iako sam kalendaraki tam pripadala, pa sam cekala da netko otvori proljetne. Ove sad na nasoj sto su TEK otkrile trudnocu onda stvarno pripadaju ljetnima, i njima ce biti lakse jer ce se dopunjavati. Evo danas ja tipkam o stvarima za rodiliste jer sam usla u 5mjesec i vrijeme mi je da polako skupljam sta mi treba, a one pisu dal se vidi ili nevidi GV, ogromna je razlika. Tako da nema potrebe da se niti jedna ljuti, i njima ce biti lakse, a mi lako uletimo sa savjetima ili nas pitaju.
Haha i ja sam pomislila na tebe, i rekoh sama sebi kud ti tud i ja😃
Da, dosta ti je velik razmak. Ja sam bila prije 2 tj, pa danas i ponovno idem 06.11. pa ce mi tada radit kombinirani.
Jel ja pripadam u ovu temu🙈? Dok me nije bilo vidim da ste se podijelile.
Ugl, obavila pregled. Preslatko mi je bilo vidjeti male ruke i noge, srceko kako kuca. ❤ 2.56cm je.
Ali imam hematom, velicine 4cm*1cm. Na utrice me stavio, 3×2 do iduceg pregleda. I rekao da nema odnosa niti kakvog fizickog rada. Sve laganini.
Kad sam pročitala o novoj grupi, baš sam pomislila na tebe i dal ćeš pitat dal pripadaš tu il ću ja potegnut to pitanje 🙂
Super za bebici na pregledu, nadam se da će hematom nestati.
Meni je prvi pregled bio sa 7 tjedana, i rekao mi ginek da dođem nakon kombiniranog tek k njemu. Tad će bit više od 12 tjedna. Baš mi je to velik razmak.
Ja mislim da vi pripadate nama, al na vama je izbor 🤷🏻♀️😅
Svakako svaka od nas viri na obe teže, tako da tu smo svi zajedno :D mi ljetne cemo se i ovdje nekada javljati kad imamo potrebu, pitanja, ipak ste vi velike cure 😁
Joj cure neke od vas vec razmisljaju o torbi za rodilište, tako je sve brzo proslo. Ja bih danas bila u 17 tjednu. 😕
Vidim da se otvara nova tema, nadam se da cu se uskoro družit sa curama na temi ljetne bebe, al jos sm u premisljanju ne paziti se vec sada od ove ovulacije (za 4-5 dana) ili čekati idući mjesec i drugu mengu nakon spontanog.
Tako mi je drago da ste sve dobro, iako je bilo koliko sam uspjela procitati i nekih problemcica. Sretno svima dalje, mislim na vas sve ❣️
Haha i ja sam pomislila na tebe, i rekoh sama sebi kud ti tud i ja😃
Da, dosta ti je velik razmak. Ja sam bila prije 2 tj, pa danas i ponovno idem 06.11. pa ce mi tada radit kombinirani.
Jao pa mi i na kombinirani idemo isti dan 😁
Da, nema ljutnje, ostajemo, peti mjesec je proljeće 😉
Joj cure neke od vas vec razmisljaju o torbi za rodilište, tako je sve brzo proslo. Ja bih danas bila u 17 tjednu. 😕
Vidim da se otvara nova tema, nadam se da cu se uskoro družit sa curama na temi ljetne bebe, al jos sm u premisljanju ne paziti se vec sada od ove ovulacije (za 4-5 dana) ili čekati idući mjesec i drugu mengu nakon spontanog.
Tako mi je drago da ste sve dobro, iako je bilo koliko sam uspjela procitati i nekih problemcica. Sretno svima dalje, mislim na vas sve ❣️
Držim fige da uskoro dođe plusić pa i tvoj 17.i tjedan ❤️
Ja bih isto ponijela sve što si navela. Ionako ćeš nositi torbu i to mora biti nešto malo veće da ti stanu rucnici i papuče i ostalo pa zašto ju onda ne bi napunila? Moj je moto bolje ponijeti da ne bi bilo. Zato idem na more s dvometarskim koferom 😂😂😂 ne želim da mi muž donosi svaki dan neke pizdarrijee jer je smotan i morat ću mu crtati hahah želim samo hranu
😂😂😂😂😂, znam kako to izgleda. Prosle god kad sam bila na op. kazem ja njemu kad sam trebala izaci iz bolnice donesi mi crveno bijelu onu siroku haljinu, nemogu podnijeti da me ista dodiruje po stomaku (jako me bolilo), on donio sve iz ormara sto je nasao u crveno bijeloj boji 🙈🙈🙈🙈, veli sigurnije je nego da drobis kako nisam pravu donio 🙈😂
Ja bih u tom slučaju dobila hrvatski dres 😂😂😂😂😂 nekad mu nacrtam, ali opet me iznenadi hahah j ću svakako nositi mali kofer, onaj najmanji, q u njega stvarno stane puno te sitnarije. U ručnu torbu ionako ne stane skoro ništa 🤷♀️
Cure jel ja pripadam sad ovdje vamaa ili njima hahah ja sam 12+5 nedelja :D ..nekako kontam sad mada ce moj bebac doci na proljece kraj aprila :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji