Jutro curke!
Lemon ti si kao moj muz, kad sam mu pokazala spisak, veli sta je to toliko treba ti veliki kofer, velim ja to su sve sitnice, cini se da je puno 🙈😂
Vidis nisam znala to za steznik, mislila sam da je obavezan 🤷🏻♀️
LaLuna dobro dosla nazad, sad budi aktivnija. Super za pregled, kako se ti osjecas? Ajde stavi i ti svoj popis, sto smatras da treba. Ja cu si danas napraviti i jedan opcenit popis sto je potrebno, jer kad odem u ducan kupila bi svasta sto netreba samo zato sto je sve slatko, a to realno ne zelim pa se hocu kontrolirat 😅
Jahanara Floradix je jako dobar, moja necakinja ga je pila u tri trudnoce. Jesi mozda to zeljezo popila neposredno kad i kalcij ili magnezij, nesto prije ili poslije? Negdje sam citala da kad se pije zeljezo ovo drugo treba minimalno sa 2h razlike piti 🤷🏻♀️ ako se piju pune dnevne doze, ne one u malim kolicinama.
Meg dobro dosla 🤗, imamo jos ovdje blizanceka, skupilo vas se 🤩 kopiraj Pseudohtml
Mrvicak drzim 🤞, ako se ti osjecas spremom, samo daj, ako nisi dobila druge upute❤️
Uspjela, hvala :)
Vidim da su vec poceli neki popisi i kupovine, moja trenutna okupacija je koja kolica odabrati, a da ne trebam dozvolu i registraciju Mislim da cu pricekati Dane beba i trudnica u WestGateu.
Od ostalih stvari, kupila sam samo trudnicke hlace i tajice, nisam vise mogla zakopcati svoje.
Skuplja nas se mama duplica 😁
Dobrodošle cure!
Meg kako tebi prolazi trudnoća? Ja sam do sad četiri puta bila na Hitnoj zbog krvarenja i uvijek sve u redu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Joj ja se divim vama koje nista ne kupujete, ja sam svaki drugi dan po ducanima, gledam, tu i tamo nesto kupim. Previse slobodnog vremena. 😅
🧔39
👧31
Joj ja se divim vama koje nista ne kupujete, ja sam svaki drugi dan po ducanima, gledam, tu i tamo nesto kupim. Previse slobodnog vremena. 😅
Mi još nismo ništa kupili ali muž danas planira kreciti sobu za bebe 😁
Sara & Nora 💞
Lilypie, imala sam samo jednom (malo) krvarenje na pocetku. Prvo tromjesjecje me umorilo, povracala sam cijeli dan, nista nisam zadrzavala, izgubila 6kg, glavobolje.... Sad sam super, sve jedem, nemam nekih bolova osim ocekivanih rastezanja, zatezanja, probadanja :) <3
Uzmi u obzir da sam ivf trudnica tako da sam od pocetka pod strogim nadzorom i na cuvanju trudnoce, uzivam u setnji, odmaranju, knjigama, serijama, o poslu ne razmisljam...
Chappie, gledam i ja, ali ne kupujem, jos uvijek se nisam skroz opustila da je ovo sve stvarno i da ce biti sve ok, neocekivani ivf uspjeh, pa blizanci, pa upozorenja da je rizicna trudnoca i da mozda ne uspiju oba... Nadam se da cu se opustiti nakon anomalyja :)
Meg i kod mene je IVF trudnoća i dobro znam na sto misliš vezano uz strah i nevjericu 😁
Drago mi je da ćemo se družiti.
Sara & Nora 💞
Cure u hajdi online bugaboo kolica -150€, pa tko je pisao da ga zanima- dobra info :-)
It’s a baby boy💙
Odlicno! Divno je cuti da ima uspjesnih postupaka <3 U kojoj bolnici ti vode trudnocu? Jesi zadovoljna?
Meni se cini da su u TA navikli na trudnice pred porod koje vec sve znaju pa zaborave da nama trebaju neke stvari reci :)
Na svaki pregled nosim papiric s pitanjima.
Curke da li vi imate redovno odnose ?
Meni je doktorica rekla da smijem slobodno sada samo da je sa kondomom.. ja sam 12+6 al opet imam neki strah jer nisam od pocetka trudnoce nikako.. pa me zanima kako vi ostale hehe?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji