Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    12. Listopad 2019. 14:59

Ja sam prvi put bila sa 6+6. U utorak idem ponovno. Bit cu 8+6. 

• Sheena
    12. Listopad 2019. 15:32

Uf, ja sam svakako bila. Na 5+4 zbog smeđeg iscjetka, na 7tt na redovnom pregledu, na 9 tt zbog grčeva, na 12 tt redovno i na 16 tt redovno. Uglavnom, užas zivi koliko su me već puta gledali.
    Skoljka, vidim da si pisala o iscjetku, znam da smo negdje slično trudne. Meni je isto pojačan, nekad više vodenast, nekad manje. Isto ću na sljedećem pregledu pitati koliko toga spada pod normalno. 

• Lady33
    12. Listopad 2019. 16:17

I ja imam grceve uzasne i bolove u stomaku al sam jucer imala 2 puta proljev pa pokusavam malo da se smirim u ponedeljak je kontrola svakako jos da izdrzim sutra i to je to ... pijen svakako duphaston  porkivena ssm terapijom

url=https://lilypie.com]

Fever
    12. Listopad 2019. 16:21

Meni je rekla da dok nema mirisa i neke boje iscedak je ok, i da povremeno mogu oralno uzeti lactogyn umjesto vaginaleta za floru rodnice.

Mene zanima da li koristite dnevne uloske? Ja ih ponekad koristim no prijateljici je gin rekao da to nije bas dobro da je bolje ne koristiti u trudnici zbog cescih upala

It’s a baby boy💙

Boa35
    12. Listopad 2019. 16:59

Dobro došle nove cure, uredne trudnoće vam želim! 🥰 
    Kako ste danas? 
    Vi koje osjetite bebe, da li ste osjećale na početku meškoljenje u trbuhu kad ste ležale na boku ili na leđima? I da li stisnete ruku na trbuhu da osjetite pokrete ili je lagano samo proslonite na trbuh?? 
    Ja sam danas nakon ručka legla i nisam sigurna što sam osjetila, ali nešto jesam, kad sam stavila ruku ništa više.. sad ne znam jel beba ili crijeva 😂 ležim zadnjih dva sata s rukom na trbuhu ali nema ništa dalje.. pa sam malo zbunjena 😃🙈🙉

• Luce55
    12. Listopad 2019. 17:33

Mi smo danas unisli u 16 tjedan I tocno nam je 16 dana do pregleda 💕😊😊😊cure moje mene danas cijeli dan prate menstrualni bolovi nisu jaki Al tu su dali je koja imala u 16 tjednu takve bolove

Lijep vam pozdrav 💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️❤️💞

skoljka
    12. Listopad 2019. 17:36

Sheena pa zeno ti si nas skoro zaboravila? Da imala sam curenje dole bas obilno, hvala Bogu nije se ponovilo. Da obavezno pitaj nikad se nezna. Bas mi je danas frendica pricala kako je njoj od 7mt skoro sva plodna voda lagano curkala preko mjesec dana, a dr joj govorio nije to nista to ti beba pritisce mjehur pa mokraca curi nekonteolirano. Na kraju kad je pocela primjecivati obrose bebe na trbuhu skoro je bilo kasno, prakticki se beba gusila, sva sreca sve jw dobro zavrsilo bez posljedica.
    Karla89 ja svog malenog danas nisam nikako osjetila, i lupkala sam mu, ovih dana mi je na to reagirao, predpostavljam da se drugacije okrenuo pa ne dolaze udarci do povrsine. Ka sam prvi puta osjetila kad sam sjedila na stolici u blagavaoni sa podignutim nogama na drugu stolicu, i vise puta sam u tom polozaju osjetila. Ali osjetila sam i kad sam lezala na desnom boku, jer sam ga vaki put na desnoj donjoj strani osjetila, ali i kad sam na ledjima lezala. Nadam se da ti je to to, bas je posebo, kao neko lagano titranje unutra, slici crijevima al shvatices da nisu crijeva. I ja ccijeli dan diram stomak, lupkam al nista. Netrebas pritiskati, samo nasloni dlan. 

Amy2019
    12. Listopad 2019. 20:57

U prvoj trudnoci, bebu sam osjecala kao da su crijeva, pa nakon 5-6 dana osjeti se kao najblaze lupkanje, pa Tako sve jace i bolje se osjeti. Al znam da sam kontala da su crijeva, a nisu bila :) 

Chappie
    12. Listopad 2019. 23:03

Ja već vidim na trbuhu, lupkanje, imam čak i kratku snimku od prije tjedan dana, uspjela sam uloviti dva manja udarca. Osjetim bebu svaki put kad se umirim i legnem na leđa, na boku sam osjetila par puta, al kad sam na leđima svaki put. 

🧔39
    👧31

skoljka
    13. Listopad 2019. 08:26

Jutro curke! 
    Kako ste? Kako ste spavale, jel popustaju muvnine vas koje se patite sa njima 😬
    Dobro dosle nove, bas nas se nakupilo, veli moj muz bit ce puno beba u 2020😂
    Od sinoc malenog oajecam skroz ispod pupka, znaci pojerio se, a bila sam se zabrinula sto ga ne osjetim dole nisko😅maloprije me muz malo gnnjavio 😶☺️ i bebac je imao reakciju, bas smijesnu, pobjegao je skroz visoko pored pupka i bas bila izbocina, presmjesno😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.