Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    13. Listopad 2019. 21:21

neverland
    Ja takode sve jedem al bukvalno.Ne pratim to ovo ne valja bla bla
    Jednostavno jedem ono sto mi se jede haha

Lemon
    13. Listopad 2019. 21:33

Meni se isto u početku užasno jela sam nezdrava i brza hrana, sad mi dođe još tu i tamo,ali ne tako često. A slatko moram stalno nešto imati kraj sebe 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Boa35
    13. Listopad 2019. 21:44

Super, ja sam za dva dana 17tj pa se nadam da ću kroz dva-tri tjedna isto osjetiti bebicu 🥰 
    Ja kreepana danas..išli kod moje mame..pa branje kestena..nije nam to bilo dosta pa smo otišli u šumu vidjeti jel ima vrganja..njih nismo našli, ali zato punu košaru sunčanica.. tak da smo za večeru imali punjene sunčanice sirom i šunkom (netko je pitao ideju za jelo) ☺️ 
    Muka mi je kad se sjetim da je sutra ponedjeljak i da moram na posao 🙄 
    Stvarno nam se pridružilo jaako puno novim cura! Čestitam svimaa!! 💞

Leonie90
    13. Listopad 2019. 22:46

Ja ne gledam uopce sto jedem jos uvijek. Nikada ne pazim, mislim da je trudnoca vrijeme da pocnem 😂😂

Fever
    13. Listopad 2019. 23:12

Blago vama, meni nije muka ali mi se 99% hrane gadi, miris okus, sama pomisao na hranu, natjeram se, vecinom kuhano i voce

It’s a baby boy💙

Boa35
    14. Listopad 2019. 06:52

Sretno svima na pregledima danaas!! 🥰🤞🤞

• Lady33
    14. Listopad 2019. 06:55

Hvala draga eto ja citavu noc nisam zaspaala od nekog straha sta ce biti na pregledu naravno strah je opravdan zbog prethodnih spontanih jedva sam docekala da svane jutro da polako se pripremam...inace nekih 40 min je udaljebo mjesto gdje idem na kontrolu a u 11 narucena tako da vrijeme sporo prolazi hehe

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    14. Listopad 2019. 07:59

Jutro cure!

Sretno na pregledima!

Prekrasan dan vani, a moram biti na poslu. Bas mi se ne da vise raditi. A imam plan, ako bude sve ok, tamo do 2.mj raditi.

skoljka
    14. Listopad 2019. 08:05

Juteo curke! Sretno na pregledima 🤞

Leonie90
    14. Listopad 2019. 08:11

Jutro cure, sretno i javite kako je proslo 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.