neverland
Ja takode sve jedem al bukvalno.Ne pratim to ovo ne valja bla bla
Jednostavno jedem ono sto mi se jede haha
Meni se isto u početku užasno jela sam nezdrava i brza hrana, sad mi dođe još tu i tamo,ali ne tako često. A slatko moram stalno nešto imati kraj sebe
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Super, ja sam za dva dana 17tj pa se nadam da ću kroz dva-tri tjedna isto osjetiti bebicu 🥰
Ja kreepana danas..išli kod moje mame..pa branje kestena..nije nam to bilo dosta pa smo otišli u šumu vidjeti jel ima vrganja..njih nismo našli, ali zato punu košaru sunčanica.. tak da smo za večeru imali punjene sunčanice sirom i šunkom (netko je pitao ideju za jelo) ☺️
Muka mi je kad se sjetim da je sutra ponedjeljak i da moram na posao 🙄
Stvarno nam se pridružilo jaako puno novim cura! Čestitam svimaa!! 💞
Ja ne gledam uopce sto jedem jos uvijek. Nikada ne pazim, mislim da je trudnoca vrijeme da pocnem 😂😂
Blago vama, meni nije muka ali mi se 99% hrane gadi, miris okus, sama pomisao na hranu, natjeram se, vecinom kuhano i voce
It’s a baby boy💙
Hvala draga eto ja citavu noc nisam zaspaala od nekog straha sta ce biti na pregledu naravno strah je opravdan zbog prethodnih spontanih jedva sam docekala da svane jutro da polako se pripremam...inace nekih 40 min je udaljebo mjesto gdje idem na kontrolu a u 11 narucena tako da vrijeme sporo prolazi hehe
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Sretno na pregledima!
Prekrasan dan vani, a moram biti na poslu. Bas mi se ne da vise raditi. A imam plan, ako bude sve ok, tamo do 2.mj raditi.
Sortiraj odgovore
Najstariji