Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    11. Listopad 2019. 11:10

Je li itko od vas imao zuckasti iscjdak. Evo meni se danas pojavio.. 

Chappie
    11. Listopad 2019. 11:18

Školjka -heheh mislim da sam jucer stavila, mozak mi nije bas najbolji frend ovih dana tako da mozda i prekjucer 😂 ugl. Ime je na kraju mm smislio, meni se svidja, napokon da je rekao neko malo neobicnije ime. Tako da smo se odmah slozili, a i ne znamo nikoga tko se tako zove sto mi je jako bitno, jer kao sto smo vec rekli tek kad ime smisljas skuzis koliko ljudi bas i ne volis. A ove koje volim imaju preobicna imena 😄

🧔39
    👧31

Jahanara
    11. Listopad 2019. 11:19

Lilypie bit ce to sve dobro. Samo miruj, mirovanje cuda cini. Vjerojatno je ostatak starog krvarenja cim ne smedje.

Nove cure dobrodosle, neka bude skolski do kraja😃

Sad cu ja malo dosadjivati sa svojim tegobama... imam cijelo jutro lagani pritisak u donjem dijelu trbuha. Jel to normalno?
    Prvu trudnocu sam prelezala skoro pa cijelu, posebno na pocetku prva 3mj, i bila fokusirana na neke sasvim druge stvari tako da mi ovakvi bolovi nisu ostali u sjecanju. 

Jahanara
    11. Listopad 2019. 11:20

Ispravak * cim je smedje

• Elenicaa20
    11. Listopad 2019. 11:45

Evo zene da vam javim da mislim da ce mi danas biti malo bolje😊Iako sam jutros otisla uzet paracetamol za svaki slucaj jer sam mislila sinoc da imam temp medutim kad god sam izmjerila nisam imala
    Vjerovatno mi je toliko bilo vruce pa sam kontala mozda polahko prehlada prolazi 
    A osjecam se bolje danas nadam se da ce sutra prekosutra skroz proci pa da necu korati pit paracetamol iskreno ne koristi mi se uopsteeee iako znam da ne moze nastetit

ančica
    11. Listopad 2019. 11:55

Znam da mozda nije za ovu grupu, ali cure imate li mozda kakvu ideju sto pokloniti muzu za rođendan😊 

Filip&Andrej
    27.03.2020

• Bebac24
    11. Listopad 2019. 12:34

Pozdrav cure, 
    Procitala sam cca 30tak stranica, jer ste stvarno jaako aktivne 😄
    Evo u sub smo i mi napokon ugledali dugo zeljeni + . 
    Imamo sina od 5 god. 
    U uto imam prvi pregled pa cemo vidjeti dali je sve u redu.
    Radujem se druzenju sa vama 😘

skoljka
    11. Listopad 2019. 13:45

Lilypie 🥴, pa opet smedjarenje, a nista lezi i miruj, nema ti druge, nadam se da cd brzo proci.
    Nove curke dobro dosle 🤗😍

Lilypie
    11. Listopad 2019. 14:04

Zvala ja svoj ginekologa i kaže on meni da ipak odem u Petrovu, da ne čekam ponedjeljak kod njega. I bila sam... sve je u redu s bebama. Cerviks je zatvoren, uloživ za vrsak prsta. Kaže doktorica da je to normalan nalaz za ženu koja je već jednom rodila vaginalno. Za sad se čini da nema razloga krvarenju. Posteljica je trenutno nisko ali kaže da tako ne mora ostati. Tek s 20 tjedana može se postaviti dijagnoza posteljice previa. Ako se budem otvarala, vjerojatno me čeka serklaza.
    I da... da je ne uzmem za sigurno jer ni ona nije sigurna ali možda možda nam dolaze dvije princeze 👩‍👧‍👧❤️❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Majuska
    11. Listopad 2019. 15:17

Bok cure , na prvom pregledu kad sam bila mi je doktorica rekla da sam trudna 6+1 po ultrazvuku .Zanima me dali da racunam trudnicu kak je rekla po ultrazvuku ili po zadnjoj mengi prema kojoj sam onda 8 tj bila ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.