Lilypie, bravo! Bitno da su bebice dobro sve ostalo ce se posloziti 😉 iskreno, nisam shvatila ovo sto ti je dok pricala al bi rekla da nije zabrinjavajuce. A curice, bilo bi fora da su isti spol 😉
url=https://lilypie.com]
Znam da mozda nije za ovu grupu, ali cure imate li mozda kakvu ideju sto pokloniti muzu za rođendan😊
Ja ugl znam sta on zeli, pa ne moram da mozgam puno... Moj muz je na poslu sef, i tako je strog, ali zaista pravican, a kuci kupujemo sintisajzere i dj setove🤣🤣🥳🥳 Tako da ja u stvari imam vec jedno dete🤣... Meni je uvek lep pokol klasika-parfem, sat, neki duks... Nista to ne mora biti skupo, bitan je znak paznje 😁... Sta god da izaberes, bilo bi lepo za uramis jednu slicicu za ultrazvuka sa nekom lepom posvetom, prvi rodjendan kao tata 😁 (ako nemate dece pre) i neka torta sa natpisom, Best Daddy to be... Mislim i ja sam detinjasta po tom pitanju, baloni, svece, torte🤣 Oboje smo takvi, ali sto kazu za nasa 4 zida 😁 Mozda sam ti samo odmogla sad 🤣
Svim novim curama zelim dobrodoslicu 😀
Majuska, rekla ti je da si po velicini ploda 6+1? Trudnoca se uvijek racuna od zadnje menstruacije. Meni je trudnoca 13+3 a beba je veca za tjedan dana. U ovoj ranoj fazi su u dan imabi tjednima velike oscilacije pa se to sve mjeri i gleda. U kasnijoj trudnoci se gleda sam o tezina djeteta i eventualno duljina.
Znam da mozda nije za ovu grupu, ali cure imate li mozda kakvu ideju sto pokloniti muzu za rođendan😊
Ja ugl znam sta on zeli, pa ne moram da mozgam puno… Moj muz je na poslu sef, i tako je strog, ali zaista pravican, a kuci kupujemo sintisajzere i dj setove🤣🤣🥳🥳 Tako da ja u stvari imam vec jedno dete🤣… Meni je uvek lep pokol klasika-parfem, sat, neki duks… Nista to ne mora biti skupo, bitan je znak paznje 😁… Sta god da izaberes, bilo bi lepo za uramis jednu slicicu za ultrazvuka sa nekom lepom posvetom, prvi rodjendan kao tata 😁 (ako nemate dece pre) i neka torta sa natpisom, Best Daddy to be… Mislim i ja sam detinjasta po tom pitanju, baloni, svece, torte🤣 Oboje smo takvi, ali sto kazu za nasa 4 zida 😁 Mozda sam ti samo odmogla sad 🤣
Ili neka majica sa tako nekim natpisom, ili cak neka vasa slika, sa lepim natpisom :) Previse sam emotivna oko poklona🙈
Nove cure dobrodosle! Lijepo je vidjeti koliko vas se prijavilo 😊
Lilypie super, bitno da su bebice dobro!
majuska meni je trudnoca od pocetka manja za tjedan dana nego izracun prema menstruaciji. I jednostavan razlog jer su mi ciklusi 35 dana. Kada je otvarao trudnicku doktor je sve to upisao i naravno termin i tjedni su mi prema ovoj kracoj tjedan dana. Jos ce ti to potvrditi na sljedecem ultrazvuku.
Tatjana, meni se svidaju prijedlozi 😀 i ja volim jednostavne stvari. Jedne sam godine dragom poklonila privjesak za kljuceve u obliku pazli. Useljavali smo u novi stan i kako sam bila bez ideje narucila sam dva privjeska za kljuceve koji se mogu slozit. Zapakirala sam u neku malu kutijicu i cekam priliku. Skupila se ekipa kod nas pa je tulum potrajao do rajih jutarnjih sati. U sred noc i kad su svi otisli, stavila sam na stol kutijicu i cistim sude, drahinje na wcu. Dolazi do stola i vidi kuzijicu, mi nismo ozenjeni 🤣🤣🤣🤣 vidim mu facu, covjek guta knedlu 🤣🤣🤣 valjda jea ocekivao da cu se na koljena spustit 😭 joj meni je tavsv ena jos uvijek za vristat od smijeha. Ugl, kamen mu je sa srca pao kad je ujutra vidio privjeske za kljuceve 🤣🤣🤣🤣
Nove cure dobrodosle! Lijepo je vidjeti koliko vas se prijavilo 😊
Lilypie super, bitno da su bebice dobro!
majuska meni je trudnoca od pocetka manja za tjedan dana nego izracun prema menstruaciji. I jednostavan razlog jer su mi ciklusi 35 dana. Kada je otvarao trudnicku doktor je sve to upisao i naravno termin i tjedni su mi prema ovoj kracoj tjedan dana. Jos ce ti to potvrditi na sljedecem ultrazvuku.
Pa i meni su ciklusi produzeni ...malo me to zbunjuje jer termin je jedan 08.05 a drugi 18.05 .pitat cu na drugom pregledu sad kak da racunam :)
Bude ti on na sljedećem ili za dva pregleda rekao termin, mora imati i on termin zbog otvaranja porodiljnog i svega drugoga, vidjet će kako će se razvijati dalje, meni je dosta kasno otvorena trudnicka i onda je to sve upisao tamo. Jednom kada odredi termin on se ne mijenja bez obzira hoće li biti odstupanja na uzv
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Tatjana, meni se svidaju prijedlozi 😀 i ja volim jednostavne stvari. Jedne sam godine dragom poklonila privjesak za kljuceve u obliku pazli. Useljavali smo u novi stan i kako sam bila bez ideje narucila sam dva privjeska za kljuceve koji se mogu slozit. Zapakirala sam u neku malu kutijicu i cekam priliku. Skupila se ekipa kod nas pa je tulum potrajao do rajih jutarnjih sati. U sred noc i kad su svi otisli, stavila sam na stol kutijicu i cistim sude, drahinje na wcu. Dolazi do stola i vidi kuzijicu, mi nismo ozenjeni 🤣🤣🤣🤣 vidim mu facu, covjek guta knedlu 🤣🤣🤣 valjda jea ocekivao da cu se na koljena spustit 😭 joj meni je tavsv ena jos uvijek za vristat od smijeha. Ugl, kamen mu je sa srca pao kad je ujutra vidio privjeske za kljuceve 🤣🤣🤣🤣
Ahahaha🤣🤣 mogu misliti njegovu facu🤣 Valjda ja treba da pitam🤣🤣... Ja otkad sam se udala, naucila sam da se od rodjendana prave mini svatovi🤣 tako to kod svekra i svekrve ide... Onda reko uvek poklon neka bude jednostavan i da ima neko znacenje. Nesto sto znam da mu treba ili da zeli. Ja sam ove godine dobila 7 pari gacica Victoria S. I parfem i mleko za telo... I sad ja pitam oke, znam da su parfem i mleko u kompletu, ali sto 7??? Kaze uvalila mi prodavacica celu kolekciju jer nisam znao kako da se odlucim koje su mi lepe, mene bilo sramota da biram🤣🤣🤣🤣 Tako sam se ismejala🤣🤣🤣
Ahahaha🤣🤣 mogu misliti njegovu facu🤣 Valjda ja treba da pitam🤣🤣… Ja otkad sam se udala, naucila sam da se od rodjendana prave mini svatovi🤣 tako to kod svekra i svekrve ide… Onda reko uvek poklon neka bude jednostavan i da ima neko znacenje. Nesto sto znam da mu treba ili da zeli. Ja sam ove godine dobila 7 pari gacica Victoria S. I parfem i mleko za telo… I sad ja pitam oke, znam da su parfem i mleko u kompletu, ali sto 7??? Kaze uvalila mi prodavacica celu kolekciju jer nisam znao kako da se odlucim koje su mi lepe, mene bilo sramota da biram🤣🤣🤣🤣 Tako sam se ismejala🤣🤣🤣
Victoria's *
Sortiraj odgovore
Najstariji