Joj curke imam problem danas sam 12+1 od juce imam grceve haus u stomaku presjecanja pijem duphaston i evo danass proliv krenuo doduse samo jednom do sada al toliko me zagrcilo i mucnina uz taj proliv haus ... jel se vama to desavalo u ponedeljak idem na redivnu kontrolu pa bih voljela da se primirim do tada da ne idem 0dma doktoru.. i jos nesto.
Jesu s vama partneri isli na fetalji screening u 12 sedmici moj bas nije neki tip ne voli ici doktoru i tako isao bi zbog mene ali ne bih da ga tjeram bas na to..sta vi mislite
url=https://lilypie.com]
Joj curke imam problem danas sam 12+1 od juce imam grceve haus u stomaku presjecanja pijem duphaston i evo danass proliv krenuo doduse samo jednom do sada al toliko me zagrcilo i mucnina uz taj proliv haus … jel se vama to desavalo u ponedeljak idem na redivnu kontrolu pa bih voljela da se primirim do tada da ne idem 0dma doktoru.. i jos nesto.
Jesu s vama partneri isli na fetalji screening u 12 sedmici moj bas nije neki tip ne voli ici doktoru i tako isao bi zbog mene ali ne bih da ga tjeram bas na to..sta vi mislite
Ukoliko ti suprug ne želi ići nema potrebe. Na mjerenje nuhalnog išla sam sama, čak i na transfer jer je mm radio. Sad mu je želja otići pa će sljedeći pregled pitati slobodno. Ali mislim da on sam za sebe to mora odlučiti, kao i želi li biti na porodu. Ako se on ne osjeća ugodno nema potrebe da ide.
Curke sad me odjednom pocelo probadat u jajnicima jer to normalno sva sam nekako u strahu od kad su mi rekli za onu neuspjelu bliznacku trudnoci strah me da sa ovom bebom nebude nesto😕
Curke sad me odjednom pocelo probadat u jajnicima jer to normalno sva sam nekako u strahu od kad su mi rekli za onu neuspjelu bliznacku trudnoci strah me da sa ovom bebom nebude nesto😕
Mene stalno probada.. Nadam se da je sve u redu
Zdravo curke, 13+ tt sam, u jutro kada sam ustala primjetila sam ona izbočina koja je bila iznad pubične kosti tj. ispod pupka gdje je smješten plod vise lijevo, i kada sam doplerom slušala srčeko bas sam ga tu locirala, ali jutros vise nije na tom mjestu nego desno skoro kod pupka i bas je postalo blago tvrdo tj podiglo se bas i prešlo na drugu stranu, i bas me nešto prepalo pa sam uzela doppler i tacno tu osjetila srce da kuca, zanima me koliko je to normalno 😏
Tatjana, posalji ga cesce po gacice 😀
Lady, mislim da proljev nije zabrinjavajuci ako ne traje danima pa da bas nea dehidriras. Ja sam imala 2x bas jaki u ovoj trudnoci ali je prosao za jedan dan. Vjerojatno sam nesto krivi pojela pa se tijelo cistilo.
Sta se tice pregleda, nije nuzno da tata ide na bilo koji pregled, ali mi imam dogovor da ce ici na 2 pregleda 4d koje mislimo obavit pa da vidi bebicu. Iako je u prvoj bio razocaran i nije vidio nista na tom ekranu. Sta se poroda tice ja bas nisam bila za to da on bira, sa mnom je napravio dijete pa sam htjela i da me drzi za ruku dok radam. Doduse znala sam da se nece izvrnut tamo.
Mimmyx, bolov i su normalni. Kroz cijelu trudnocu se javljaju, ako su jaki ili neprestani treba se zabrinuti. Ali kojekakva probadanja su normalna.
url=https://lilypie.com]
Lady33 grcevi ako su od probave znas in uzrok. Meni je ginekologica samo dala rehidromiks-pomaze u rehidraciji i prolife-probiotike za floru. I jedno i drugo potpuno sigurni u trudnoci a ubrzalo oporavak. Mozes pitati svoju za to ako je mozes dobiti preko telefona dok ti traje.
Moj je bio tek sada jer je bio prvi pregled preko trbuha, ali on je htio i bilo mu drago jer je drugacije kad vidi dok se pomice u odnosu na samo slicicu 😊
mimmyx i mene je u tim tjednima probadalo, bilo je sve ok, razna probadanja su normalna dok god nije neka jaka bol.
Zdravo curke, 13+ tt sam, u jutro kada sam ustala primjetila sam ona izbočina koja je bila iznad pubične kosti tj. ispod pupka gdje je smješten plod vise lijevo, i kada sam doplerom slušala srčeko bas sam ga tu locirala, ali jutros vise nije na tom mjestu nego desno skoro kod pupka i bas je postalo blago tvrdo tj podiglo se bas i prešlo na drugu stranu, i bas me nešto prepalo pa sam uzela doppler i tacno tu osjetila srce da kuca, zanima me koliko je to normalno 😏
Ma to je super, pa kako raste beba, tako raste i maternica i pomjera se, sad ce jos vise da raste 👍😊
Jesam samo ja stalno gladna? Ko malo 🐷 sam... samo trazim i smisljam sta bi mogla jesti...
Jesam samo ja stalno gladna? Ko malo 🐷 sam… samo trazim i smisljam sta bi mogla jesti…
Jaaaa 😂🙄
Ja sam svom mislila kupiti mali dres za bebe nogometnog kluba za koji navija. To sam vidjela kod nekoga, bebu u malom dresu i njemu se to jako svidjelo! 😁
Carisma, ja sam tako pravila test 6 dana prije m jer sam osjecala nesto i bio je negativan pa mi je bio šlog kad sam na dan m napravila i crta je bila kao markerom zacrtana! 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji